Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
2 часа назад, vaz75 сказал:

Останіім часом часто, але не завжди, співрозмовника чую з якимось гарчанням. то тільки в мене так?

В мене все нормально, може з апаратом щось чи прослуховують....

Опубліковано
1 час назад, Selbeor сказал:

В мене все нормально, може з апаратом щось чи прослуховують....

Мене? Гм, кумедно.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
3 годин тому, SunSeth сказано:

Хтось намагається ломанути твій фб акаунт.

айсправді то був фейсбук....

ну що ж, коло підозрюэмих зменшилось ....

Опубліковано

Халява закінчилась... 

Підвищили абонплату майже вдвічі. 

"Шановний клієнте! З 03.04.17 у Вашому тарифі: безліміт у мережі і 500 МБ 3G за 35 грн на місяць. Пропонуємо одразу почати економити: з 03.04 підключайте "Рік без абонплат" за 350 грн на 12 міс. Інфо: www.vodafone.ua/lightplus"

• +1 1
Опубліковано
25 minutes ago, Panek said:

Халява закінчилась... 

Підвищили абонплату майже вдвічі. 

"Шановний клієнте! З 03.04.17 у Вашому тарифі: безліміт у мережі і 500 МБ 3G за 35 грн на місяць. Пропонуємо одразу почати економити: з 03.04 підключайте "Рік без абонплат" за 350 грн на 12 міс. Інфо: www.vodafone.ua/lightplus"

То всьо гройсменівська мінімалка по тридвісті ))

Маркєтолухі ватофоновські молодці. Я себе і всіх родичів, кому треба в основному лише дзвінки і зрідка інтернет, перевів за останні кілька місяців на ЛайтПлюс.

На моїй пам'яті тарифи так швидко і так суттєво ще не мінялись.

• +1 4
Опубліковано

ну так і Київсрав теж закрив для підключення тариф Розмови.Регіон2. Тепер просто Розмови і ціна 35гре

Опубліковано

Я вже місяців 7 не поповняв і не цікавився умовами мтс, хоча сімка ще в телефоні на прийом стоїть працює. Підкажіть є в них зараз щось пристойне дешевеньке для переходу ? Цікавить мінімальна ціна з мін. пакетом послуг

ЗІ. знаю що на сайті мають бути всі доступні тарифи, але їх всі вивчати, порівнювати, шукати підводні камені дрібним шрифтом....

Опубліковано

Тепер найцікавіше виглядає тариф "Red XS" з послугою "Рік без абонплат"- 360 грн./рік,це приблизно гривня в день.

Якщо не підключати цю послугу в даному тарифі, то абонентська плата складатиме 40 грн./місяць. І ось тут Vodafone приготував "сюрприз". З 1 квітня, якщо у Вас закінчився пакет послуг на місяць, підключайте його самостійно. Тобто якщо Ви, з якихось причин, забули це зробити, то наступного дня зайшовши в інтернет та зробиши дзвінок,  Vodafone, потираючи руки, збагатиться на 17 гривень (2 грн. за дзвінки в мережі і 15 за пакет даних). 

• +1 3
Опубліковано
3 годин тому, Panek сказано:

Натисніть "опції" і "видалити". 

В мене немає такої кнопки " опції", є тільки " редагувати", статусом ще не "вийшов" ;)

То цей Ред ХS нині типу найдешевший в мтс ? І в ньому включено 1Гб інета і + 60 хв на інші оператори, все вірно ? І підводний камінь лише в тому щоб не лопухнутись з черновим підключенням

• +1 2
Опубліковано
3 годин тому, myhajlyk сказано:

ну так і Київсрав теж закрив для підключення тариф Розмови.Регіон2. Тепер просто Розмови і ціна 35гре

Вчора перевівся через меню 477 навіть без поповнення. Діяти почав після того як поповнив на 20 грн.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 24.03.2017 at 16:48, Panek сказал:

І ось тут Vodafone приготував "сюрприз". З 1 квітня, якщо у Вас закінчився пакет послуг на місяць, підключайте його самостійно. Тобто якщо Ви, з якихось причин, забули це зробити, то наступного дня зайшовши в інтернет та зробиши дзвінок,  Vodafone, потираючи руки, збагатиться на 17 гривень (2 грн. за дзвінки в мережі і 15 за пакет даних). 

При наявності достатньої суми на рахунку, пакет і далі буде підключатись автоматично, самостійно підключати можна , якщо потрібно прискорити процес надання пакетних даних.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Воюю з MTS/Vodafone. Цікава історія з певною інтригою...

Рік тому на тарифному плані "Смартфон 0-50" замовив послугу "Рік без абонплат" за 200 грн. Згідно умов щодня надавалося 100МБ інтернету на швидкості 3G на місяць.  За виключенням гівняного покриття було все чудово.

30 березня. Прилітає SMS з нагадуванням, що завтра закінчується термін дії послуги і замовлення ще на рік вартує 300 грн.

2 квітня. Поповнюю рахунок на 300 грн. Набираю необхідну комбінацію цифр/символів для замовлення. Отримую сповіщення, що послугу знову підключено.

7 квітня. "Шановний клієнте! Ваш тариф припиняє дію та 18.04 - 12.05 буде безкоштовно змінений на Vodafone Light+. Ви отримаєте: 500 МБ, ..."

Млять, 100*30 = 3000 ≠ 500.

7 квітня. Дзвоню в колл-ценцтр. Раніше зв'язатися з живим оператором на MTS/Vodafone вдавалося без особливих проблем. А то "вибачте, ми не можемо прийняти ваш виклик". І тут розумію, що я далеко не один з думкою, що мене обманули. З п'ятого-десятого разу мені пощастило через довге очікування почути живий голос оператора. Пояснюю працівнику, що я платив не за 500МБ/міс., а за 100МБ/день і хочу назад свої гроші. Вона мені: не можемо повернути. Так ми по колу декілька разів. Я їй: як мені отримати офіційну відмову на повернення коштів, щоб я міг з цим документом звернутися до суду. Вона: ви можете лише подати пропозицію. Я: яка пропозиція, мені треба офіційна відмова! Так знову по колу декілька разів. Коли вона зрозуміла, що я свій натиск не збавляю, а нарощую, каже мені, щоб я зачекав на лінії. Через певний час вона: ок, прийму від вас скаргу. Я їй надиктував текст. Вона мені продиктувала номер мого позову/звернення/хз. Розмова закінчилася. Звісно, я їй просто не міг не вліпити найнижчі оцінки після розмови.

10 квітня. "Шановний клієнте, спеціалісти компанії працюють над Вашим запитом ********. Ми зробимо все можливе, щоб надати відповідь якнайшвидше. Ваш Vodafone."

10 квітня. "Шановний клієнте! Вашу пропозицію щодо роботи Компанії розглянуто (запит ********). Деталі за номером 111. Дякуємо за співпрацю!"

12 квітня. "Шановний клієнте! Нагадуємо: Ваш тариф припиняє дію та 18.04 - 12.05 буде безкоштовно змінений на Vodafone Light+. До закінчення дії послуги "Рік без абонплат" Вам будуть доступні: в 1.5 рази більше Інтернету – 4.5 ГБ/міс, ...".

Screenshot_2017-04-13-17-45-55.jpg

Перемога? B)

• +1 3
Опубліковано

в мене те саме (і тарифний план, і РБА, і СМСки, і 4,5ГБ), лише без будь-яких рухів/скарг з мого боку. Знач це стандарт для всіх. Ти дарма витрачав свої нерви

• +1 2
Опубліковано
51 хвилин тому, jack74 сказано:

в мене те саме (і тарифний план, і РБА, і СМСки, і 4,5ГБ), лише без будь-яких рухів/скарг з мого боку. Знач це стандарт для всіх. Ти дарма витрачав свої нерви

В SMS від 07.04 чітко написано: "500 МБ". І лише через 5 днів: "4,5 ГБ". Знач це НЕ був стандарт для всіх початково. І те, що всі отримали згодом сповіщення про 4,5 ГБ означає лише одне: я тим паче НЕ дарма витрачав свої нерви!

P.S. Будь ласка, користуйтесь!

• +1 4
Опубліковано
1 час назад, MaestroA сказал:

@jack74@Юріч , коли вас проінформували про 4,5ГБ/міс. Дата?

57 минут назад, antrakt сказал:

07.04 - 500МБ, вчора - 4,5 ГБ

Аналогічно).

35 минут назад, MaestroA сказал:

я тим паче НЕ дарма витрачав свої нерви!

P.S. Будь ласка, користуйтесь!

Дякую).

• +1 2
Опубліковано

Прийшла СМС від водафону " з 5.05.  ваш тариф буде 45 грн"  . Було 30. Чому саме 45 , коли на сайті тарифи 35, 40, 50 60  , незрозуміло.

• +1 1
Опубліковано
56 минут назад, Kiolan сказал:

Прийшла СМС від водафону " з 5.05.  ваш тариф буде 45 грн"  . Було 30. Чому саме 45 , коли на сайті тарифи 35, 40, 50 60  , незрозуміло.

Така ж фігня. Краще заплатити зразу за рік 300 грн

Опубліковано
25 минут назад, Itzamna сказал:

Жінка жалується на мтс, бабкі в трубу вилітають, телефоні розмови 90% на операторі. Уточню який тариф.

Активуй їй безкоштовну послугу Баланс під контролем, буде бачити коли і за що гроші знімаються, а в Інтернет-помічнику (особистий кабінет) можна побачити куди вже поділись.

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...