Перейти до змісту

ЩО подарувати на 8 березня?!?!?

jack74

Подарунок на 8 березня - ЩО???  

136 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Замовити не підійде, бо треба вже сьогодні на сьогодні! Бо завтра о 8.10 буде "торжественое вручение".

4 шт щось типу з такого:

post-5408-0-90901100-1331013794_thumb.pn

post-5408-0-81827300-1331013799_thumb.pn

post-5408-0-50863900-1331013909_thumb.pn

Опубліковано

До речі, про сертифікати - ще такий можливий варіант http://surprise.lutsk.ua/

Можна вибрати подарунок (чи декілька) на власний смак чи враховуючи інтереси або хоббі особи котрій буде даруватися.

Опубліковано

До речі, про сертифікати - ще такий можливий варіант http://surprise.lutsk.ua/

Можна вибрати подарунок (чи декілька) на власний смак чи враховуючи інтереси або хоббі особи котрій буде даруватися.

Хороша ідея для подарунку. Головне не треба паритись. Подарував, а вона вже вибирає що хоче :)

Опубліковано

Креативний подарунок колегам на 8 березня з допомогою журналу Maxim

До dsc138isi.jpg Після pwp.jpg

Зображення наноситься на оригінал журналу

Розробка та виконання - Підпільна студія реклами "PaRtyzan"

Опубліковано

ні. я почитав, подумав.... не те. все ж сертифікати - це не те.

Це ти тільки показуєш свою неспроможність до мислення, свою лінь, і т.д. Ти "відкуповуєшся", а вона САМА собі робить подарунок, просто за твій рахунок. Враження і почуття в неї ну ТОЧНО не такі, які були б, якби це ТИ зробив.

Я вже для себе вибір зробив (можете порахувати за рекламу, але ДУУУУЖЕ вже сподобалось :) )

http://board.lutsk.u...-na-8-bereznja/

ДЯКУЮ Silfida :101010:

post-8369-0-96926200-1331050081_thumb.jp

Опубліковано

Я вже для себе вибір зробив (можете порахувати за рекламу, але ДУУУУЖЕ вже сподобалось

дружина (дівчина) форум не читає? а то буде не сюрприз :)

Опубліковано

Я вже для себе вибір зробив (можете порахувати за рекламу, але ДУУУУЖЕ вже сподобалось :) )

http://board.lutsk.u...-na-8-bereznja/

ДЯКУЮ Silfida :101010:

Молодець! Супер вибір!

п.с. коли чистиш карасів-коропів, у мисці з тельбухами їхні міхури з газом так само виглядають... ну, і плюс незабутній запах гуми від "букету", запам'ятається на довго.

Опубліковано

"Не молодець", краще б живі квіти подарував. Нюхайте тепер "оригінальний запах" гуми :0162: Гірше гумових квітів для коханої може буть тільки набір сковорідок.

Опубліковано

"Не молодець", краще б живі квіти подарував. Нюхайте тепер "оригінальний запах" гуми :0162: Гірше гумових квітів для коханої може буть тільки набір сковорідок.

От цікаво, чому чоловіки вирішують гарний це подарунок, чи ні?)))

ВСІ дарують живі квіти/вазони, а такі оригінальні квіти дарують оригінальні чоловіки!!!

Опубліковано

От цікаво, чому чоловіки вирішують гарний це подарунок, чи ні?)))

ВСІ дарують живі квіти/вазони, а такі оригінальні квіти дарують оригінальні чоловіки!!!

Я значить "неоригінальний", мені подобаються живі квіти і живі дівчата, а "оригінали" хай нюхають гуму. :)

Опубліковано

оригінально, не оригінально. устроили здесь рамашька.

головне з почуттями і від душі ^_^

... во во: "букетом по голові" і в "печеру" :D, про почуття розповідати!

Опубліковано

А шо вам так не подобається в сковородках?

Я би, наприклад, був приємно здивований подарунком на якесь там "тіпа чоловіче" свято професійного ножа, скажемо золінген (з поправкою!).

Опубліковано

золінген. підтверджую, це, класна річ

п.с. кажуть, ножі не можна дарувати...

Грамотє учєн плохо :)

.. хай кажуть ;)

Опубліковано

Афигеть! Сковородки, фартуки, гладильные доски... Помню, как мне утюг подарили, до сих пор вздрагиваю :0086:

У вас четыре выходных! Свозите девучку куда-нибудь, где ей понравится. Например.

Я бы ножу обрадовалась, а вот сковородочку - извините, не поняла б. Сравнили тоже - нож и сковорода. Высокие, я смотрю, у вас отношения.

:D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...