Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
...ніхто не забороняє вставляти смайли з інших ресурсів, або ж приліплювати свої.
та мені вистачає і тих, що тут є :) навіть забагато :) Я ж не про те... Я розумію, що можна вставляти з інших ресурсів. Але це скільки лишніх "тєлодвіженій". З таким самим успіхом і так можна обирати з сусіднього вікна борди з смайликами, котре з'являється, коли натискаєш "Показывать все"

А я навпаки про спрощення і пришвидшення, щоб можна було обрати з цих, що тут, і щоб саме мною обрані смайли "спускалися" під вікно відповіді (замість тих, що зара спускаються), розумієш...

...Про стать: було - відключили...
а чому? хтось соромився своєї статі, чи що?
  • Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Смайлів на форумі аж занадто багато, постійно використовуються, зазвичай, штук 10... Внизу, коли натискаєш "вставити смайл", випливають ну зооовсім непотрібні і непідходящі (зазвичай)... Мусиш розкривати всі, а там пів-години шукаєш....

+100 Тому перестала їх використовувати. Користуюсь дужками))))
Опубліковано

Навіщо качати код підтверження, це створило мені стільки незручностей і питань на роботі.

Код підтверження в файлі, в папці серед картинок файл, папка заархівована, архів на файловому сервері, супер сучасна казка

Опубліковано

EgoIsTo4ka, за те ти успішно довела що ти не бот. Ніхто нікого нідочого не змушував - хочете - реєструйтеся з усім цим гемором, не хочете - як хочете. Це не остання незручність яку викликала в тебе Борда ;)

Опубліковано

Навіщо качати код підтверження, це створило мені стільки незручностей і питань на роботі.

Код підтверження в файлі, в папці серед картинок файл, папка заархівована, архів на файловому сервері, супер сучасна казка

Це пропускна система Пентагону :_39: Вакруг же врагі! Боти всі пруться на Борду!
EgoIsTo4ka, за те ти успішно довела що ти не бот. Ніхто нікого нідочого не змушував - хочете - реєструйтеся з усім цим гемором, не хочете - як хочете. Це не остання незручність яку викликала в тебе Борда ;)

просте запитання - А НАФІГА?! Для чого такі складнощі? То може ще й біометрію сюди? модньо зара
Опубліковано

..

Це пропускна система Пентагону :_39: Вакруг же врагі! Боти всі пруться на Борду!

просте запитання - А НАФІГА?! Для чого такі складнощі? То може ще й біометрію сюди? модньо зара

Обговорення дій адміністрації... може "теєво"? :0151: А то він ще непуган список попереджень пустий :)

Опубліковано

..

Обговорення дій адміністрації... може "теєво"? :0151: А то він ще непуган список попереджень пустий :)

:) ну, це ж тема (Вопросы и ответы, баги и глюки о работе форума) відповідна, здається ;)

і це не обговорення дій адміністрації, а обговорення незручності у форумі ;)

Опубліковано

Де в повідомленні вище опис багу чи глюка? Зміна контролю при реєстрації - це дія адміністрації ;)

А сьоб "Вакруг же врагі!" може бути іншим зовсім не веселим ;)

Опубліковано

Де в повідомленні вище опис багу чи глюка? Зміна контролю при реєстрації - це дія адміністрації ;)

А сьоб "Вакруг же врагі!" може бути іншим зовсім не веселим ;)

:) от ти впертий :)

в повідомлені вище не баги і глюки, а ВАПРОС - "просте запитання - А НАФІГА?! Для чого такі складнощі?" Тема ж то "Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума"

Опубліковано
просте запитання - А НАФІГА?!

Проста відповідь - щоб довести що ти не бот. Дійшло?

обговорення незручності у форумі

форум існує не для задоволення твоїх особистих потреб.

Опубліковано
просте запитання - А НАФІГА?!

Проста відповідь - щоб довести що ти не бот. Дійшло?

ні, поки не дійшло. Суть запитання в тому, чому така невиправданно складна процедура перевірки на "ботизм", а не навіщо перевіряти.
обговорення незручності у форумі

форум існує не для задоволення твоїх особистих потреб.

а хто тут що казав про особисті потреби??? По-моєму, не я створив цю гілку, і не я її назвав "Вопросы...."...

Взагалі, я щось не розумію, в чому справа? Якесь запитання когось образило, чи що? Чому такі роздратовані (чи навіть агресивні) відповіді? Я не конкретно тебе запитую. Дратує моє запитання - просто ігноруй, та й все.

Ти б краще дав відповіді на мої попередні запитання і бажано конструктивні та по суті, а не тицяв мене носом в те, що я тут ніхто і звати мене ніяк.

Опубліковано

Торік, всіх активістов в баню.На сутки, ибо уже подза#бали

Нагадало анекдот:

Сидит мужик, ловит рыбу на удочку.

Выныривает лягушонок и говорит:

- Дяденька, а можно я с поплавка поныряю?

- Ну поныряй.

Лягушонок, гордый полученным разрешением большого дядьки - ныряет в свое удовольствие. Нанырялся, говрит:

- Дяденька, а можно я с вами посижу, рыбу половлю?

- Ну посиди.

Сел. Сидит балдеет, насвистывает. Спрашивает:

- Дяденька, а как вас зовут?

- Ну дядя Коля.

Лягушонок балдеет еще больше, просто счастлив.

Выныривает второй лягушонок, спрашивает:

- Дяденька, а можно я с поплавка поныряю?

Первый лягушонок (угрожающе):

- ПОШЕЛ НАХЕР ОТСЮДА!!! (заискивающе): Правильно я сказал, дядь Коль?

Опубліковано

и что ты этим хотел сказать? :)

Мені просто смішно було читати прохання забанити людей на добу, висловлене особою, поведінка якої часто заслуговує на перманентний бан.

Опубліковано

це було не прохання, а пропозиція.

Мене забанить, як дві кнопки об асфальт. :)

але я не про те вів мову.. то не важливо... :)

• Адміністратори
Опубліковано

Схема реєстрації, ускладнена, у зв'язку з неймовірною кількістю реєстрацій ботів, рекламних писак та іншої нечисті.

Посміявся.

Гетто перечитай анекдот :)

Опубліковано

Посміявся.

Гетто перечитай анекдот :)

Я для Гетто перекладу:

Сидит Главный Админ, админит борду между перерывами на пиво, работу и развлекухи.

Всплывает (не выныривает, а именно всплывает) Гетто и говорит:

- Дяденька Админ, а можно я тут зарегистрируюсь?

- Регистрируйся.

Гетто рад такой возможности, регистрируется на борде. Довольный весь, опять обращается к Админу:

- Дяденька Админ, а можно я тут попишу?

- Да пиши сколько угодно.

Гетто, гордый полученным разрешением Главного Админа пишет налево и направо, по сути и без. Весь вне себя от распирающей гордости обращается к Админу:

- Дяденька, а как вас зовут?

- Дядя t0rik.

Гетто балдеет еще больше, просто счастлив.

Появляется вдруг кто-то еще, и спрашивает:

- Дяденька Админ, а можно я тут зарегистрируюсь, и попишу немного?

Гетто (угрожающе):

- В БАНЮ НА СУТКИ, А ТО ПОДЗАЕ#АЛ!!! (заискивающе): Правильно я сказал, дядь t0rik?

Опубліковано

Зробіть щось з рекламною писакою http://board.lutsk.ua/user/16141-simons-tv-digest/ а то він же всім надоїв, що не повідомлення, то посилання на свій ресурс, по доброму до нього не доходить. На інших форумах вже його починають банити.

Якщо я не буду заходити і писати на борді мій акаунт видаляється?

Опубліковано

Якщо я не буду заходити і писати на борді мій акаунт видаляється?

Перше, що попалось.

Реєстрація 2008рік.

0 повідомлень.

Акаунт є.

Таких вагон і тєлєжка.)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...