Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оу.Кей!

А що по першому питанню? (енд ват абаут зе фьорст квешен?)

Ю ар нот ендестенд. Ю ар гет а ансвер оф фест квешен ін некст пост афтер йор.

айм со сорі фор май інгліш.

Юз а мануал фор зіс форум.

Та читав я інструкцію по форуму, може й неуважно, не булду спорити, але про те, чого на різні пости по-різному приходять повідомлення про активність посту, і не більше 2-х, не розумію (на цю тему тільки раз прийшло), хоча після мого було більше 5 нових постів).

Хіба важко відповісти мол того-то, того. Ну, да, павер юзери,легше сказати: ох ці ж юзери, читайте мануал"

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

vaz75, розжовую.

Щоб належати до групи "

Power users

" необхідно створити 1200 повідомлень, одобрених модератором. Користувачі з цієї групи можуть не тільки підвищувати/понижувати репутацію кому завгодно (+/-), але й бачити хто кому вліпив того плюса чи мінуса, у будь який час закривати без допомоги модератора власні теми, редагувати та видаляти власні пости без обмежень по строку давності.

Точніше:

Группа Power users

Количество сообщений в течение 24 часов: неограничено

Редактирование своих сообщений/тем на протяжении 360 минут после написания

Права на изменения имен: 3 раза в течении 30 дней при > 1500 набранных сообщений.

Продвижение пользователей группы в следующую группу: нет

Максимальное количество сохраняемых личных сообщений: 2000

Максимальное количество «+/-» к репутации, которое пользователь этой группы может поставить в течение 24 часов: 20

Інформаця ця знаходиться в сусідній темі цього розділу, робимо висновок що читав ти не уважно.

Опубліковано

vaz75, розжовую.

Щоб належати до групи

..........

необхідно створити 1200 повідомлень, одобрених модератором. Користувачі з цієї групи можуть не тільки підвищувати/понижувати репутацію кому завгодно

Інформаця ця знаходиться в сусідній темі цього розділу, робимо висновок що читав ти не уважно.

Дякую за пояснення, але мене більше цікавить перше моє питання: "1.коли натискаєш "слідкувати за темою" то при ходить один-два повідомлення про нові пости в темі і все, далі автоматично пропадає зі списку "мені подобається", це нормально?"

А ти чогось відповідаєш вдруге лише на друге? :_40:

Опубліковано

перестає слідкувати, коли з'являється нова сторінка в темі.

Та щось не завжди так. Ось тема, в якій я відписав і мене чомусь на неї не підписало, хоча в настройках стоїть підписка на всі теми, де я відписував. Тема, поки що, на одну сторінку, а мусив підписуватись вручну.

Он.: Тема перевалила на другу сторінку, а підписка залишилась. Шото тут не так :)

Опубліковано

Сорі якщо вже було питання, але шукав трохи по форуму і не знайшов.

Власне, от: Куди поділась мобільна версія борди? Довго вантажиться звичайна сторінка, якщо заходити з мобільного пристрою.

Це у всіх так, чи тільки в мене?

Опубліковано

На головній сторінці внизу стиль на мобільний змінити треба і буде мобільна версія. Просто, скажімо, мені зручніше повною версією користуватись.

Опубліковано

1. Разница в видении подразделов Куплю-Продам в незалогиненом и залогиненом состоянии - post-419-0-70117800-1357564231_thumb.jpg

2. А можно было бы добавить ещё один подраздел с названием "Одяг/Взуття", т.к. соответствующих тем много? :)

Опубліковано

перестає слідкувати, коли з'являється нова сторінка в темі.

Та щось не завжди так. Ось тема, в якій я відписав і мене чомусь на неї не підписало, хоча в настройках стоїть підписка на всі теми, де я відписував. Тема, поки що, на одну сторінку, а мусив підписуватись вручну.

Он.: Тема перевалила на другу сторінку, а підписка залишилась. Шото тут не так :)

підтримую! підписки барахлять (половина не робить) ще з минулого оновлення. прийшлось змиритись і переглядати теми через кнопочку "публікації" у власному профілі…

• Адміністратори
Опубліковано

шО апЯть вірусня?.....

Да, переставь винду. на всякий случай.

Опубліковано

шО апЯть вірусня?.....

:0155: в мене вона залізобетонна!!! я вже раз питав, але запитаю ще раз: чому з мобільного більше не заходить на моб версію?? а необхідно ждати поки загрузить сторінку, а тоді там аж самому міняти на моб версію... можна щоб так як раньше, зберіг моб версію і все? бо дуже незручно кожний раз переводити самому

• Адміністратори
Опубліковано

шО апЯть вірусня?.....

:0155: в мене вона залізобетонна!!! я вже раз питав, але запитаю ще раз: чому з мобільного більше не заходить на моб версію?? а необхідно ждати поки загрузить сторінку, а тоді там аж самому міняти на моб версію... можна щоб так як раньше, зберіг моб версію і все? бо дуже незручно кожний раз переводити самому

в мене вона залізобетонна!!! :0155: А не можна щоб було як раніше: заходиш з мобільного і попадаєш на моб версію? бо кожен раз поки загрузиться і переводити самому з тел ну дуже не зручно...... :0157:

Потому что одному нравится мобильная версия, второму не нравится , хер вас победишь. Вы сами не можете определиться что вы хотите

Опубліковано

шО апЯть вірусня?.....

Во! Оце те, про що я говорив декілька постів вище!

Опубліковано

Як закидувати відразу великі картинки?

Якщо картинка з нету - відкрити її повністю, скопіювати посилання і вставити його у віконечко

mymmym.jpg

Якщо з компа - вибрати вверху (меню Борди) ФОТОХОСТИНГ, загрузити фото, скопіювати звідти BB-code і просто вставити - без віконечок.

УСПІХУ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...