Перейти до змісту

Вимушені канікули

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Найбільше радує ось це:

Окрім того, розпорядженням забороняється проведення дитячих культурно-масових та спортивних заходів у цей період.
:ura:
  • Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щойно телефонувала до класного керівника, каже, що на вищому рівні ще вирішується питання, вони знатимуть ближче вечора.

Досить байдикувати, нехай вже топають до школи)

Опубліковано

Нехай вже йдуть, бо засиділися щось дуже. Мені, звісно, шкода малят(і свою доню в тому числі), що в школах прохолодно, але ж потім доведеться галопом наздоганяти програму шкільну, а у нас ще й підсумкова атестація(4 кл.), це ж по-суботах працювати прийдеться, ніякого відпочинку дітям не буде.

Опубліковано

Нехай вже йдуть, бо засиділися щось дуже. Мені, звісно, шкода малят(і свою доню в тому числі), що в школах прохолодно, але ж потім доведеться галопом наздоганяти програму шкільну, а у нас ще й підсумкова атестація(4 кл.), це ж по-суботах працювати прийдеться, ніякого відпочинку дітям не буде.

На скільки мені відомо, не будуть вони по суботам вчитись, просто вкоротять програму

• 10 місяців потому...
Опубліковано
У зв’язку зі складними погодними умовами, завтра, 17 грудня 2012 року, у загальноосвітніх навчальних закладах міста відмінено навчання для школярів.

Луцький міський голова Микола Романюк звертається до усіх керівників підприємств, установ та організацій допомогти у розчистці міста: прибрати сніг з тротуарів та вулиць біля приміщень, де вони розташовані.

Джерело

Опубліковано

Шкода що університетів це не стосується....(((

Якщо так і буде продовжуватись, то і студентам дозволять дома посидіти.

Опубліковано

Телефонувала класному керівнику-вони ще не в курсі.

Лєн, це стовідсотково. Кажу тобі, як класний керівник :)

Опубліковано

Телефонувала класному керівнику-вони ще не в курсі.

Ще не всі знають. Та вже телефонують.

Опубліковано

В районах це певно не один день буде тривати.

Бо моє керівництво не впевнене ще й за вівторок-середу, надто сильно замело.

Але взагалі, оце я розумію, зима!

Снігова стіна росте, росте. Краса, як в дитинстві!

Опубліковано

Якщо так і буде продовжуватись, то і студентам дозволять дома посидіти.

А от студентам можна і лопатки видати і нехай почистять хоть навколо своїх ВУЗів, це не ходити і агітувати - а працювати!:)

Сніжки вчора гарно кидали у парку, а тепер можна і лопатами помахати і свої здобутки на сайтах викласти!

Опубліковано

а садочки працюватимуть?

Щойно телефонувала до своєї виховательки. Про школи вона в курсі, а про них нічого не казали. Станом на зараз - працюють. Якщо щось зміниться - обіцяла подзвонити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...