Перейти до змісту

33-й, травят собак

sashulya

Рекомендовані повідомлення

Так само, як і з собачками, які безконтрольно гадять скрізь, де їм заманеться. Я вважаю це неприпустимим. Кожен власник собаки повинен нести відповідальність за свого питомця, в тому числі і за його лайно, розкидане під ногами.

Тобі шо, собака прийшла і в квартирі накакала колись? Бо з усіх постів виходить, що ти на місці псів бачиш тільки купку лайна.

повторююсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь

Правильно - всех мочить!!!!

Написано: мочити тих собак, кому господарі дозволяють гадити де попало, а господарів - годувати продукцією улюбленців.

Якщо собака справляє своє потреби на приватній території, то це справа власника цієї території.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно - всех мочить!!!!

Написано: мочити тих собак, кому господарі дозволяють гадити де попало, а господарів - годувати продукцією улюбленців.

Якщо собака справляє своє потреби на приватній території, то це справа власника цієї території.

А що делать с какающими мальчиками и девочками? Ну мочить людей не гуманно, кормить-то хоть можно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не пойму - я настолько пьян и неадекватен, что не могу найти свое сообщение?

що з того *бреда* що ти писав, ти не можеш знайти ? все на мiсцi. Значить твое припущення вiрне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сашуля, ти правда так думаєш? :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сашуля, ти правда так думаєш? :_09:

А то всех срущих и писающих - мочить, без исключения. Брать ведро воды и мочить, чтобы в городе ни одного какающего существа сухим не осталось))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що делать с какающими мальчиками и девочками? Ну мочить людей не гуманно, кормить-то хоть можно?

Прошу не перекручувати. Діти - це перш за все Люди. А собаки - представники іншого виду. І якщо в когось особисте життя настільки не склалося, що не можна зрозуміти різниці (через відсутність дітей), то це проблема тільки даної персони.

Я в Луцьку не бачив такого ("...какающими мальчиками и девочками...", хоча не скажу, що цього немає). А гадящих псів - щодня і постійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу не перекручувати. Діти - це перш за все Люди. А собаки - представники іншого виду. І якщо в когось особисте життя настільки не склалося, що не можна зрозуміти різниці (через відсутність дітей), то це проблема тільки даної персони.

Я в Луцьку не бачив такого ("...какающими мальчиками и девочками...", хоча не скажу, що цього немає). А гадящих псів - щодня і постійно.

С личной жизнью у меня более чем сложилось, не переживайте)))))))) А в лицах "мальчиков" и "девочек" я имела ввиду их более старшее поколение, " а так же их родителей".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во-во перестаньте тут дітей приплітати, причому тут до цієї теми діти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, прям таки бачу як ви йдучи на роботу тонете в собачому посліді. Ай-яй-яй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, прям таки бачу як ви йдучи на роботу тонете в собачому посліді. Ай-яй-яй.

Написано: кілька раз було (вступити). Це зовсім не означає, що тону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що ви все вiдсутнiстю дiтей тикаете ? Менi тикни, в мене сину 4.5 роки i що ? I людей срущих i сцющих бiля лiтнiх гинделикiв валом i не розказуй анекдотiв, що ти iх не бачив. Коли насрано посеред дороги то так згiдний, хазяiн собаки винний беззаперечно, а коли на газонi, то з естетичноi точки зору не красиво, але ж газони не для того предназначенi щоб по них ходити, ти то чого тодi там лазиш ? Получается на газонi какати погано, а ходити там добре ? Я признаю свою провину, але не треба тут закидати коли в самого *рильце в пушку*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І у мене було, але тільки на газоні у парку, і то коли книжку на ходу читаю. Каюсь. А ви значить любите по травичці походити по дорозі на роботу? Ну-ну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всi в чомусь десь колись виннi, святих нема, але ще раз повторюсь,це не повод для геноциду тварин, бо за геноцидом тварин обовьязково наступить геноцид людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що ви все вiдсутнiстю дiтей тикаете ? Менi тикни, в мене сину 4.5 роки i що ? I людей срущих i сцющих бiля лiтнiх гинделикiв валом i не розказуй анекдотiв, що ти iх не бачив. Коли насрано посеред дороги то так згiдний, хазяiн собаки винний беззаперечно, а коли на газонi, то з естетичноi точки зору не красиво, але ж газони не для того предназначенi щоб по них ходити, ти то чого тодi там лазиш ? Получается на газонi какати погано, а ходити там добре ? Я признаю свою провину, але не треба тут закидати коли в самого *рильце в пушку*

1. Персонально нікому не "тикав" - вкажіть на таке моє повідомлення

2. Не "тикав" взагалі і термінів типу "лазиш" не вживав.

3. По газонах намагаюся не ходити взагалі, просто інколи доводиться ступити на газон, щоб обійти калюжу - такі вже в нас дороги. І прошу не порівнювати мій заступ на газон в такій ситуації з тим постійним лайном на ньому (в сенсі тяжкості провини). Тому залиште своє "рило в пушку" при собі

4. Тема не про алкашів біля генделиків. Хоча щодо них я маю таку ж думку, як і щодо хазяів собак - кормити продукцією.

P.S. В мене діти ще старші - але ж ми не цим міряємося?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить газони в нас спеціально для какання собак придумані? Закидаєте людям , які ходять по травичці ? А коли ваші чотирилапі друзі серуть в ту травичку в біля них в повітрі зависаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить газони в нас спеціально для какання собак придумані? Закидаєте людям , які ходять по травичці ? А коли ваші чотирилапі друзі серуть в ту травичку в біля них в повітрі зависаєте?

1. Персонально нікому не "тикав" - вкажіть на таке моє повідомлення

2. Не "тикав" взагалі і термінів типу "лазиш" не вживав.

3. По газонах намагаюся не ходити взагалі, просто інколи доводиться ступити на газон, щоб обійти калюжу - такі вже в нас дороги. І прошу не порівнювати мій заступ на газон в такій ситуації з тим постійним лайном на ньому (в сенсі тяжкості провини). Тому залиште своє "рило в пушку" при собі

4. Тема не про алкашів біля генделиків. Хоча щодо них я маю таку ж думку, як і щодо хазяів собак - кормити продукцією.

P.S. В мене діти ще старші - але ж ми не цим міряємося?

всi в чомусь десь колись виннi, святих нема, але ще раз повторюсь,це не повод для геноциду тварин, бо за геноцидом тварин обовьязково наступить геноцид людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sashulya, по ходу, ти відносишся до тих сердечних людей, які б вбивство родичів навіть вибачили.

уяви, що тебе покусала собака. уяви, що несильно. притому чиясь домашня велика собака. тобі 15-20 болючих уколів від сказу в живіт за свої ж гроші хочеться? а порваний одяг? а кульгати пару тижнів? а якшо на когось з твоїх близьких нападе?

ті-хто пише "ой ойой, травлять пусічок" настільки твердолобі і тугі люди, шо важко описати.

маєш "пусічку"? хай сре, де їй положено, і в наморднику ходить. і все. і буде жива. а то ходять з бойцовськими псінами без намордників, а ті жруть шо попало, і відповідно дохнуть. і правильно, хай дохнуть домашні псіни без намордників.

буде в наморднику-буде жити. і людям безпечніше буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, тема себе вичерпала.

Інформація донесена до відома, пережована кілька разів, давно скотились у флейм.

Пора вже і честь знать закривати тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, тема себе вичерпала.

Інформація донесена до відома, пережована кілька разів, давно скотились у флейм.

Пора вже і честь знать закривати тему.

згiдний, закрито

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну наконец-то :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у флейм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та вже пофiг :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...