Перейти до змісту

Пожежа ЦУМ ЛУцьк

I-Com

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так ось хто всередині сьогодні лазив і виглядав з вікна ото підозріло!!!!

Ага мені самому цікаво!! :0027:

Опубліковано

Привид палія

Ага точно і тепер він блукає у ЦУМі та виглядає у вікна шукаючи нових жертв!!!))))) :0039:

Опубліковано

Ну скільки можна одні й ті ж фотки з сторінки на сторінку переносити! Як не проекти, то згарища! Переглядайте тему ж, будь ласка!..

Опубліковано

Фотки "згарища" не повторюються і, напевно, пів Луцька хоче побачити ЦУМ зсередини після пожежі, тому фотки тут дуже доречні.

P.S. Спасибі, searcher.

Опубліковано

Вийшов за чистими дисками в ЦУМ. Згадав, коли побачив їх двері.

п.с. Фото з сайту волиньньюз, посилання на який було вище. Не варто їх подавати як "останні зведення з фронту"

Опубліковано
Фотки "згарища" не повторюються і, напевно, пів Луцька хоче побачити ЦУМ зсередини після пожежі, тому фотки тут дуже доречні.

Повідомлення №№275, 287, 344 - хіба мало? Лінки не даю свідомо - самі знайдете.

Опубліковано

Сьогодні бачив Банкомати з ЦУМа відключали і вивозили цікаво що з грошима усередені ????? :0018:

Опубліковано

Повідомлення №№275, 287, 344 - хіба мало? Лінки не даю свідомо - самі знайдете.

Dream, перш ніж щось постити, чи то фото, чи ще якусь фігню, стараюсь перевірити чи воно не повторювалось, бо :bayan: і усякого флейму без того вистачає. Ваше зауваження є недоречним, оскільки викладені мною фото ніде досі не оприлюднювались і пости 275, 274, 287, 344 не мають жодних однакових ознак, окрім того, що робились у тому самому приміщенні.

:dont: Якби згоріло майно батьків тих псевдогумористів, я думаю в них би не було приводу жартувати...

Опубліковано

нікого не приколов сніжно-білий прилавок і сніжно-білі пластикові двері поряд з повним пеклом? так само вазони, що вижили і залізний кінь, у якого, навіть фари потріскали?

Опубліковано

нікого не приколов сніжно-білий прилавок і сніжно-білі пластикові двері поряд з повним пеклом? так само вазони, що вижили і залізний кінь, у якого, навіть фари потріскали?

Це намйок на те, що пожежа в ЦУМі - фотожаба чи фейк? :0024:

Опубліковано
Це намйок на те, що пожежа в ЦУМі - фотожаба чи фейк?

це намйок - на хз. значить, біля вазонів мона було стояти і наблюдати як горить ланос. тобто, горіння на 1-му було не однаково інтенсивним.

Опубліковано
реально не вистачає ЦУМу у центрі - хочу купити пару новорічних дрібниць і не знаю куди йти ...

аналогічно((( 2 дні поспіль буваю в центрі, кожного разу хочу зайти, а потім згадую(((((

стільки можна було купити різного у одному місці, а тепер...як шмат життя вирваний, шкода.

Опубліковано

кожен раз як збираюсь в центр, зупиняюсь на думці що треба буде зайти в ЦУМ, а потім згадуєш що така халепа ...

Опубліковано

Угу, ще приклад:

Їжджу щодня в маршутці повз "ЦУМ" з дому на роботу, з роботи додому. Зазвичай дрімаю. Стоп Зупинка!!! Тепер щоразу вмисно "пальцями відкриваю очі" щоб поглянути на погорілого "гіганта"...

Опубліковано

Щось мені здається, що після реконструкції (коли ж то воно буде) відкриють щось схоже на Гранд Волинь. Ціни будуть космічні і не буде всяких дрібничок, які раніше були в ЦУМі...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...