Перейти до змісту

Рух маршруток у Луцьку

Alisa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Трошки ретроспективи.

У Луцькраді пояснили, чому в ранкові та вечірні години у Луцьку не курсують деякі маршрутки.
Про це стало відомо у вівторок, 23 липня, на оперативній нараді Луцькради.
Зокрема, директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як розповіла, що на службу оперативного реагування надійшло 40 звернень, щодо роботи транспорту в місті.
«Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години й у вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв та порушення ними правил дорожнього руху, брудний та занедбаний стан автобусів», – прозвітувала посадовиця.

Цитата вислову заступника начальника управління транспорту:

Заступник начальника управління транспорту та зв'язку Олександр Середа розповів, що проблема із відсутністю деяких маршрутних таксі в певні години дійсно є.
«Маршруток немає з різних причин. Є такі випадки, коли в конкретний час не повинно бути маршрутки, є зміни графіків через стан рухомого складу», – сказав посадовець.

Тобто він вважає, шо має право вирішувати за людей? Чи всі мають підлаштовуватися під забаганку перевізника?

І по факту це - пряме ЗІЗНАННЯ, що 1) чорті-який графік у перевізників - з схвалення міськради; 2) технічний стан маршруток - пи****ць, і це чудово відомо управлінню, яке згоджується на постійне підвищення вартості проїзду, заявляючи, що це треба перевізникам для "оновлення рухомого складу"... А от контролювати той стан - то не треба! В червні, здається 10-ку маршрутку в центрі поліція спинила, і виявила ПІДРОБЛЕНІ документи про техогляд і реєстрацію... Думаю, вона така далеко не єдина. І то не просто підроблені доки - то "сам пан склєпав" з двох аварійних одну цілу. Про "безпеку" такої маршрутки можна тільки здогадуватися. От їхав я в п'ятницю 1-кою - то такого цирку ще бачити не доводилось - в "Богдані" ззаду сантиметрів 15 між сидіннями, сісти неможливо, і між рештою - теж негусто. Ото такий чудовий, про який директор їх спісав, ремонт маршруток від Санрайзу. Доставимо додатковий ряд крісел, і по барабану, що незручно, зате більше напхати смертників можна. І вони ж найбільше лобіюють підвищення вартості завжди. "Соупадєніє"?

А як на мене - то прямий неспростовний доказ того, що управління займається БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ. І службове розслідування, результатом якого буде заява на звільнення - то дуже м'яко ще для таких "сумлінних" та "ефетивіних" працівників...

Звертаєм увагу на дату - МІСЯЦЬ тому, задовго до петиції то було... Болт на людей в них покладений перманентно.

Змінено користувачем AgentSmith13
Опубліковано

А отак у нас їздять вони сьогодні, на деяких маршрутах 2 автобуси, десь - взагалі 1, найбільше - 4.

Фіолетові - "немає в графіку".

Вихідний день, х*лі....

26_08.thumb.jpg.6782a24f351bb71c2498ab1e17dfcfb5.jpg

Опубліковано
47 хвилин тому, Electronshik сказано:

@AgentSmith13 ви ще вірите в цю х..ню в цей gps трекер?

Ну не включають вони його!

навіть не так. вони забили болт. я розмовляв вчора з водієм одним. він казав дослівно " я водій, моє діло сказати що не працює трекер. а чого не працює хай перевізник розбирається".
З вигляду, банально сіла батарея в телефоні трекері.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
20 часов назад, Electronshik сказал:

@AgentSmith13 ви ще вірите в цю х..ню в цей gps трекер?

Ну не включають вони його!

Звідки ви всі рядочком з цим питанням лізете? Ну написав же, і не раз - є і такі, що не ВИключають, їх меншість. Є такі маршрути, де ВСІ з ним їздять. Щодня користуюся смартфоном для визначення, де маршрутка, і щодня хоча б раз - допомагає. Правда, з тією ж двійкою вранці є цікава ситуація - через одного не видно.

20 часов назад, Dima4s сказал:

навіть не так. вони забили болт. я розмовляв вчора з водієм одним. він казав дослівно " я водій, моє діло сказати що не працює трекер. а чого не працює хай перевізник розбирається".
З вигляду, банально сіла батарея в телефоні трекері.

Мені одне розумне дало відповідь - "це падмєнний автобус, і ващє нах*я воно нада" (останню фразу я чув навесні від водія 9а і без пояснень - от НЕ треба воно на думку "їздюка" того, і все)...

Основна причина "невключення" - в водія стоїть смартфон з МАКом, він пасе конкурентів, а сам для них - невидимий.

За сам факт  юзання такого додатку на смартфоні під час руху, не навігатора типу Навітела, а саме слідкування за іншими, як на мене, смарт треба в вікно викидати без попереджень - від того і йдуть ВСІ гонки, виїзди на зустрічну, прольоти повз людей на зупинках і т.д. Щоб геть законно - за тим мають слідкувати муніципали, вдягнені "по гражданці" час від часу, і штрафик з трьома нулями - бац! Єдине, що допустимо - то бачити тільки СВОЇХ, не конкурентів попутних, та себе, і слідкувати за дотриманням графіку.

Нова система, та, що буде йти в комплексі з електронною оплатою, буде передбачати цілодобово ввімкнений трекер, у водія і навіть перевізника, доступу до вимкнення його - не буде. То якщо таки впровадять. Інфа - з управління транспорту міськради. Клялися-божилися, що навіть будуть відслідковувати і моніторити, щоб з маршруту не втікав, і не ночували автобуси ЛПЕ під хатою в водія... Заодно дозволить міськраді бачити, куди в разі таки сходу з маршруту, поїхав автобус - на СТО/в депо ремонтуватися, чи по своїх справах. Мало віриться, але...

Опубліковано
3 часа назад, natalka) сказал:

не харашо використовувати робочий емейл в особистих цілях ;)

"Нехарашо" світити геть особистий емейл... 

Я, на хвилиночку, адмін того поштового сервера, так трошечки, ага...

Опубліковано (змінено)

А тим часом місто, де немає грошей на достойні зарплати водіям ЛПЕ чи договір з приватним перевізником, щоб повернути 23-тю маршрутку, будує отаке:

У Луцьку в центральному парку встановлюють нову інсталяцію.
Про це повідомили на сторінці Луцький урбаніст у Facebook.

Зазначили, що вона подібна на ту, що стоїть у московському парку імені Горького.
Нагадаємо, раніше радник мера Луцька Ігор Поліщук заявив, що у парку планують побудувати світловий тунель та облаштувати майданчик для танців.
«Там (у Москві, – ред.) є гарний світловий тунель. Хочемо зробити щось на зразок цього в Луцьку. Цей тунель буде знаходитися між двома мостами, які ми відновили на тій дорозі, що веде від алеї ліхтарів до дамби», – сказав тоді Поліщук.

cb-1.jpg.9805851ba4afe9a1175de1873bad0abc.jpg

ДАВАЙТЕ ХУ*ЛО ПРЕЗИДЕНТОМ СВОЇМ ОБЕРЕМО, БО ВІН У МОСКВІ Є! НУ, ЧИ МАВЗОЛЕЙ СОБІ СКОПІЮЄМО....

Тьху, чергова ілюмінація за наші з вами гроші... А ми нічого, ми пішки походимо, зате красіВО буде.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, TFA сказал:

Ну що, петицію підписали 305 людей, чекаємо, які придумають відписки...

Дуже цікаво, одну вимогу вже ніби як виконали - ініціювали перевірку технічного стану транспортних засобів.

Цікавіше, як відпишуться на пнкт про 23 маршрутку...

В місті, де керівник Управління транспорту мямлить, що в них немає грошей на нормальні зарплати водіям, і всі їдуть в Польшу, будують СВІТЛОВИЙ ТУНЕЛЬ В ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПАРКУ "ЯК В ПАРКУ ГОРЬКОГО В МАЦКВЄ". Зашибісь!

Скоро ходити будем пішки по неремонтованих роками дворах і тротуарах, або їздити по аналогічних дорогах, зате все буде "БЛЯСТЄТЬ"?

А ось ЩЕ:

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова відзначила, що відбувся тендер на будівництво фонтану на Театральному майдані міста.
Якщо ж підпишуть всі необхідні документи, передбачені раніше 14 мільйонів гривень на водограй хочуть освоїти вже до кінця року.

ДОВБОГРАЇ БУДУЮТЬ ВОДОГРАЇ....

Вибачте, не стримався, трошки фотошопу....

Mer-lampochka3.thumb.jpg.ed4f0262d11411b332196ab6fa641300.jpg

Опубліковано
20 часов назад, AgentSmith13 сказал:

14 мільйонів гривень на водограй

За ці гроші можна купити 3 нових тролейбуса. Ситуація з ними можна сказати катастрофічна. Нє, фонтан наше фсьо...

• Дякую! 1
Опубліковано
36 хвилин тому, TFA сказано:

За ці гроші можна купити 3 нових тролейбуса. Ситуація з ними можна сказати катастрофічна. Нє, фонтан наше фсьо...

Яка різниця, через пенсіонерів у тролейбус важко всунутись.

• +1 1
Опубліковано
30 минут назад, alexvvv сказал:

На 15-ках можна нормально їздити, там інтервал 6-7 хв у пік зараз. Якщо б купили ще 3 штуки, можна було б посилити 1-цю і 2-ку, де інтервали 14-17 хв. Скоротився б до 12-13 хв - не ідеально, але вже краще. А взагалі, якби кожного року хоча би по 2 купляли, то не було б зараз таких проблем.

• +1 1
Опубліковано
38 хвилин тому, TFA сказано:

На 15-ках можна нормально їздити, там інтервал 6-7 хв у пік зараз. Якщо б купили ще 3 штуки, можна було б посилити 1-цю і 2-ку, де інтервали 14-17 хв. Скоротився б до 12-13 хв - не ідеально, але вже краще. А взагалі, якби кожного року хоча би по 2 купляли, то не було б зараз таких проблем.

Їжджу 4-кою, там і важко втиснутись і завжди купа пенсіонерів, що нічого не платять 

• +1 2
Опубліковано
2 минуты назад, alexvvv сказал:

Їжджу 4-кою, там і важко втиснутись і завжди купа пенсіонерів, що нічого не платять 

А зранку ще й їздять ці богданівські огризки, то це просто капець...

Опубліковано
2 часа назад, alexvvv сказал:

Бо інтервал 22 хв, треба ще машини туди - не буде давки і платний пасажир піде.

Опубліковано (змінено)
7 часов назад, alexvvv сказал:

5 часов назад, alexvvv сказал:

Таксі, їдеш один з водієм, а якщо водія викинути (тсс...) - то взагалі один!

В маршрутках теж буває повно, і часто буває... Тролейбуси - частіше порожні їздять. А пенсіонери там, не пенсіонери...

Я, якщо не поспішаю, принципово в напхану скотовозку не сідаю. І взагалі, стояти на одній нозі, а якщо ще й з важким рюкзаком в руці - то геть не те саме, що сидіти з тим же рюкзаком на колінах... А оплата - однакова.

3 часа назад, TFA сказал:

Бо інтервал 22 хв, треба ще машини туди - не буде давки і платний пасажир піде.

Платний пасажир піде, якщо їздити до 23:00 мінімум,Ю а не втікати в 19:00...

Немає водіїв, зарплат і т.д. - відмазка, НЕ треба "водограїв", ілюмінацій, хавки за 200 штук на День міста, і, головне - ДОВБОГРАЇВ, які на них тринькаються, і все буде!

Опубліковано (змінено)

Чергова муйня в центрі міста!

Оригінальність пре! Цікаво, як попросити, відсиплють того, що курять, чи там закритий клЮб у них?

ZIlIqLcIbzCs6o8NKID07raFS6l3ROpNUYKwAikR

В цьому проекті у неї багато, як естетичних, так і фізичних функцій. Висота насипів невипадкова, а спроектована оптимально для створення затишку та вітрозахисту. Також геопластика виступає інтерактивним ландшафтним елементом, який може бути, як клумбою, так і ігровою зоною для дітей. В зимовий час геопластика служитиме, наприклад, гіркою для катання на санчатах :D:0137:

Опубліковано
4 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Таксі, їдеш один з водієм, а якщо водія викинути (тсс...) - то взагалі один!

Та я не жаліюсь - сідаю на те що зручно, мені шкода, що електротранспорт занепадає через  такі ситуації з пенсіонерами.

Опубліковано
4 минуты назад, alexvvv сказал:

Та я не жаліюсь - сідаю на те що зручно, мені шкода, що електротранспорт занепадає через  такі ситуації з пенсіонерами.

Через що? При чому тут пенсіонери? Мо, перестріляєм їх, і проблеми не буде, а?

Реальні причини:

1) Совковий Пу(о)ц керує ЛПЕ;

2) Недолугий графік;

3) Чорті-які інтервали;

4) Цілеспрямоване в змові з маршрутуями руйнування електротранспорту - на КРЗ не поїдем, маршрути відміним...

От і  все.

Кому НАФІГ треба транспорт, крім пенсіонерів, який їздить тупо вдень? Раз в півгодини? Без GPS? І багато ще чого можна написати.

• +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Через що? При чому тут пенсіонери? Мо, перестріляєм їх, і проблеми не буде, а?

Реальні причини:

1) Совковий Пу(о)ц керує ЛПЕ;

2) Недолугий графік;

3) Чорті-які інтервали;

4) Цілеспрямоване в змові з маршрутуями руйнування електротранспорту - на КРЗ не поїдем, маршрути відміним...

От і  все.

Кому НАФІГ треба транспорт, крім пенсіонерів, який їздить тупо вдень? Раз в півгодини? Без GPS? І багато ще чого можна написати.

Якщо пенсіонери займають місця тих, хто платить - транспорт не приносить прибутку. Транспорт починає їздити рідше, раз в день. Замкнуте коло. Якщо є вибір чи просторий тролейбус не забитий пенсіонерами, чи тісна маршрутка, вибір очевидний. 

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, alexvvv сказал:

Якщо пенсіонери займають місця тих, хто платить - транспорт не приносить прибутку. Транспорт починає їздити рідше, раз в день. Замкнуте коло. Якщо є вибір чи просторий тролейбус не забитий пенсіонерами, чи тісна маршрутка, вибір очевидний. 

Нуда, нуда... Коли вже чартерні маршрутки і тролі введуть?

От ніразу не бачив я останнім часом "забитого пенсіонерами" тролейбусу.

А вибір очевидний - будь-яка, зате ЧАСТО їздяча маршрутка, а не мега "преміум-люкс" чи навіть ще й безкоштовний, але тролейбус.

В мене мати на пенсії, і ніколи спеціально не чекає на тролейбуса, якщо точно не знає, що за пару хвилин буде - час іноді дорожчий. А кудись він і НЕ їздить, чи їздить пару разів на день - 7, 4.... І ото треба підлаштовуватися півд зникаючу 7-ку з вокзалу, зате нахаляву, чи сісти під хатою в 3-ку маршрутку? Відповідь - очевидна.

Проблема не в пенсіонерах, в УСІХ пільговиках в принципі - встановити їм всім вартість 50 коп. чи 1 гривню - і можна буде і тролейбуси нові купити, і дітям безкоштовно всім, а не незаконну дурню для переселенців only зробити, і хоч цілодобово їздити, і Wifi зробити, і ще багато чого...

В нас НОРМАЛЬНО їздить один маршрут тролейбуса - 15/15а. ВСЕ. Решта - не для людей.

1-ка маршрутка і при Санрайзі, доречі, почала, сцука, втікати після 20:00. Пора щось міняти. І почати - з Степанова і Пуца, які довели транспорт в місті до ручки своєю бездіяльністю, з Санрайзу, який думає, що вхопив Бога за бороду... Перших - звільнити (з розслідуванням "діяльності"), фірму - ТАК штрафанути, щоб капало, і решта боялися!

Опубліковано
49 минут назад, AgentSmith13 сказал:

От ніразу не бачив я останнім часом "забитого пенсіонерами" тролейбусу.

Маршрут №3 тролейбус: сісти зранку в 6:20 в центрі ще можливо, від Рівненської то вже ппц. Їдуть практично одні пенсіонери-дачники, які звичайно нічого не платять. Тролейбус №7 та ж сама ситуація. Це було донедавна.

Після останньої аварії, коли горіла підстанція на Рівненській, цей тролейбус став їздити тільки до "Околиці" (Модерну). Зараз йде практично порожній. 

1 час назад, AgentSmith13 сказал:

В нас НОРМАЛЬНО їздить один маршрут тролейбуса - 15/15а. ВСЕ. Решта - не для людей.

Як не дивно в них є графік. І більш менш його дотримуються. Впевнювався сам не один раз, на прикладі той же 3,5, тощо.

Проблема не в пенсіонерах, в УСІХ пільговиках в принципі

Я вважаю що цю пільгу (безкоштовний проїзд) треба скасувати для всіх, але тим же пенсіонерам дати на руки грошима компенсацію. Бо багато тих же пенсіонерів в силу свого місця проживання, або стану здоров'я банально не можуть скористатись цією пільгою. А так буде більш справедливо. Хоча, по словах родичів, у тій же сусідній Польщі, пенсіонер після 70 років має таку пільгу.

фірму - ТАК штрафанути, щоб капало, і решта боялися!

Хто ж їх штрафане? наша місцева влада? Бджоли проти меду?

1-ка маршрутка і при Санрайзі, доречі, почала, сцука, втікати після 20:00. Пора щось міняти.

Поки маршрутчики мають дохід залежний від виробітку, ніфіга не буде. Як на мене найкращім варіантом був би польській варіант, який я бачив у Кракові. Електронний квиток, що діє обмежений час, але який універсальний для всіх видів транспорту та допускає пересадку. Чітке дотримання графіку руху. І ДУЖЕ ВЕЛИКІ ШТРАФИ за безбілетний проїзд. Відеофіксація у салоні. Все дуже акуратно.

Це дорогий варіант, і я дуже сумніваюсь що він в нас навіть близько втілиться. Просто це нікому не вигідно. Ну і місто в нас маленьке, щоб вводити такий квиток

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, Electronshik сказал:

Ну і місто в нас маленьке, щоб вводити такий квиток

Хоч і маленьке, але від пересадок нікуди не дінешся, бо неможливо зв'язати кожен район з кожним.

Тому квитки по часу повинні бути.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...