Перейти до змісту

Зимова рибалка

promouterus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну, якщо по першому льоді нема кльову то навіть не знаю що і казати... До речі, чого по тому заліві посередині лазити??? Там одразу за китайським пляжем корчомаки, нізащо не повірю що там нема окуня. З боку технікуму канава, біля неї є рівчак, і ще є спад в яму - там окунь завжди є.

Завтра в лагуну їду, точніше везуть бо своя дохла стоїть

• Відповідей 498
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В Млинові і у місцевих не клювало нічого чомусь (біля шашличної, може біля технікуму чи ще десь кльов був), можливо - ГЕС зіграв водою. Притому один з тих, у кого не клювало, навіть кормив.

Опубліковано

Я приїхав в 12-30, був до 14-30, був тільки на тому крилі водосховища, фото якого виклав, наробив купу ополонок, і під комишем, і посередині, і де хочеш. Такого в Млинові ще жодного разу не було - я там завжди відкриваю зимовий сезон. Без риби звідти не повертався ніколи. Жерлиць доречі теж не було. Може, місцеві таки щось знають таке...? Про роботу ГЕСу, наприклад.

Опубліковано
5 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Я приїхав в 12-30, був до 14-30

З цього треба було і починати, якщо є бажання то можете в лагуну завтра попробувати. сьогодні знайомий трохи зловив, багато втопив.

Опубліковано

Наскільки зрозумів зі слів місцевих, нічого не втратив, не приїхавши зранечку - в одного лише було 2 окунці з 8 ранку, як я приїхав - то він вже перейшов на балансир, вудка з мормихою стояла біля ящика. Що там про лід чути в Хрінниках, а то на ФБ писали, що в Чебенях двоє плавали сьогодні, одного ледве витягли... Як писав Лесь, такії варіанти ..... я в рот і в носа...

Опубліковано

Був вчора на оз. Пісочне (Старовижівський р-н, їхати трасою Ковель-Ратне, с.Буцин). Лід надійний, 10 см. по всьому озері. Кльов нульовий, за цілий день жодного підлящика, зате йоржів зловив штук 50. І така ж ситуація у всіх була...

Опубліковано

Так і я топив таке - на зразок тої червонопірки чи мікроокуня. Були і пару більших, фоткав по принципу "коли руки сухі і чисті". Було купа окунців геть з мізинець і дико діставала дрібненька верховодочка чи червонопірка, хапаючи мотилину ще зверху, але не підсікаючись. Підлящик - зловлений на дикій глибині біля бази в Набережному, зразу було прийняте рішення йти звідти - ловити неможливо - поки опустиш мормишку на 0,06 жилці - заснути можна, метрів 6-8.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Був в неділю зранку на Любязі, зійти на лід можна було тільки в чоботях, метрів 10 від берега вода. Лід бився з другого удару пішні. Після того як один пінгвін провалився, правда на мілкому, я ще хв 20 посидів і пішов на берег. Ну його... Деякі мужики теж повіткали. Але ще чол зо 50-70 лишилось. :)

Опубліковано
10 хвилин тому, Саша Иванов сказано:

А зловив щось?

Ні, ходив  бліснив хвилин 40, пробив з 15 лунок "біля башні". Навіть не шкрябнуло. Знайомий казав, що покльовувати на бляху почало десь біля 14-00 год і до 16.

• 2 року потому...
Опубліковано

Фігасобі, вони після цих снігопадів примудряються ще й на велосипеді приїхати на озеро ?! Я тут по місту на роботу йду і то чуть ноги не повиламуєш по тих колдойобінах перескакуючи.... а про вело взагалі мовчу, скоріше вб'єшся ніж проїдеш.

Опубліковано

А останнє фото це з квадракоптером на рибалку приїхали ? Це щоб підглядати що інші наловили ? :D  Нові технології запитати "на шо клює?" :D

Опубліковано
6 hours ago, SergLutsk said:

А останнє фото це з квадракоптером на рибалку приїхали ? Це щоб підглядати що інші наловили ? :D  Нові технології запитати "на шо клює?" :D

Ми взагалі поряд по дорозі проїжали... там всі фото з коптера, по льоду йти до них півтора кілометра було лінь,  то злітали подивилися.

Опубліковано

Доречі, чи є якийсь ресурс щоб без ніякої реєстрації чи з мінімальною швидкою реєстрацією загрузити відео в нормальній якості?

Опубліковано
4 minutes ago, Waver said:

Доречі, чи є якийсь ресурс щоб без ніякої реєстрації чи з мінімальною швидкою реєстрацією загрузити відео в нормальній якості?

https://vimeo.com/

https://www.bitchute.com/

як варіант

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...