Перейти до змісту

Борд-допомога для діток

valerija

166 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чого ти кіпішуєш?

Irochka, привела факт. Доречі, нехай скаже, де знаходиться відділення. Може таки справді про різні відділення мова. А може, як я казав, вже ті телевізори десь у надійних руках.

• Відповідей 502
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Женя, відділення знаходиться на другому поверсі дитячої міської лікарні - наліво.

Скан мають викласти на форумі, просто десь він валяється і не можна наразі знайти.

Irochka якщо ви раніше, не мали до теми жодного відношення, тобто не були в курсі куди ми веземо ті телевізори, то я впевнений що ви не туди подзвонили і наробили тут кіпішу трохи. Думаю Валерія краще орієнтується як правильно називається те віділленя, заодно і викладе сюди свіжі фотки.

Опубліковано

чого ти кіпішуєш?

Irochka, привела факт. Доречі, нехай скаже, де знаходиться відділення. Може таки справді про різні відділення мова. А може, як я казав, вже ті телевізори десь у надійних руках.

дякую, за розуміння! відділення те ж саме. все правильно. за темою я слідкую давно, бо паралельно веду свою індивідуальну за схожою тематикою...

у мене таке враження, що мене, можливо, неправильно зрозуміли по телефону. як тільки встану на ноги - особисто навідаюся і виясню. я ж для того і написала. щоб ви мені пояснили. бо вийшов якийсь зіпсований телефон..((( і ще й х...ми в спину натикали ні за що))))

Опубліковано

чого ти кіпішуєш?

Женя, про який факт ти говориш? Ірочка там що, була? Не була. Бачила? Не бачила. Може й справді не в те відділення зателефонувала.

А Оксана зі Снайтом возили, фотки викладали. Не думаю, що отако в нагльож за місяць часу взяли і розтаскали все по домах працівники.

Найправильніше було б поїхати туди людям, які возили всі ті речі і самим переконатися чи воно там є. Переконатися, а не робити висновки на основі телефонних розмов.

Опубліковано

Чого кіпішую??? Бо Я збирала з бордівців гроші.

Не звинувачують мене???

Різниця між:

Куди конкретно ви завезли телевізори, бо у відділенні, про яке йшлося, кажуть, що їх немає???

і

Я казала (Валерія просила) про телевізори у онковідділення, а ви завезли їх у психіатричну лікарню...

відчувається???

Добре хоч не сказали, що за рахунок коштів Борди я купила телевізори собі додому... Це не може не тішити.

Опубліковано

те що хтось *бдить* тему з цим всим,по любому добре, не добре, що якось негарно поспiлкувалися i не зрозумiли одне одного. В нашiй краiнi практично *поголовного воровства* краще *перебз*еть чем недобз*еть*, сподiваюся, що все вирiшится i розставлятся всi крапки над *i*

ЗЫ дiвчата, не давайте волю почуттям, ви всi правi, просто кожна подумали про погане i на свiй особистий рахунок,не варто.

Опубліковано

Чого кіпішую??? Бо Я збирала з бордівців гроші.

Ксюха, ти чьо? Виникло непорозуміння, от і все, впевнений, що всі з усім розберуться

Давайте, миріться швиденько і настроюйтесь на передсвятковий настрій!

- кому не помагає, перечитуємо цю тему :)

Опубліковано

Стало 230грн.

Розмовляла з Валерією.

Звіт відносно телевізорів буде ввечері.

На вихідні вона поїде робити Свято Миколая діткам (з ДЦП) в Жабку.

Якісь подарунки для них в неї є, не вистачає коштів на цитрусові.

Виділимо пару гривеників???

Опубліковано

Люди, які не написали жодного слова в цій темі, продовжують допомагати!!!

Є 430 грн.

+ один бордівець зголосився купити біля 10кг мандаринів за власні кошти.

Опубліковано

post-14315-0-49682500-1323879430_thumb.jpost-14315-0-49682500-1323879430_thumb.jpost-14315-0-82626500-1323879556_thumb.jpost-14315-0-51185700-1323879670_thumb.jpost-14315-0-51185700-1323879670_thumb.jpost-14315-0-76971000-1323879787_thumb.jpost-14315-0-76971000-1323879787_thumb.j

post-14315-0-43019100-1323879972_thumb.j Ось так обліковують кожен телевізор, на кожному є номер.

Вийшло кілька однакових фото, щось довго загружалися. Усі 4 телевізори є в палатах. Розмовляла із завідуючим відділення. Коли до нього дзвонила Irochka, то він сказав, що потрібен лиш один телевізор в одну палату, а так уже скрізь є по всіх палатах. Вона просто не так зрозуміла. Але ми не повинні її засуджувати, адже вона теж хвора зараз і можливо цей стан завадив їй об’єктивно в усьому розібратися. А нашим лікарям треба уклінно вклонитися за їхню самовіддану малооплачувану працю! Зараз лікар-онколог знаходиться сама на лікуванні в лікарні, тож Сергій Юрійович розривається на всі боки, навіть ночує в онковідділенні.

Наближається День Святого Миколая. Тож зичу всім бордівцям гарного настрою та міцного здоров’я! Нехай Святий Миколай принесе кожному з вас дарунок. Це ж не обов’язково має бути матеріальна річ. Можливо, комусь принесе посмішку, а комусь – теплі обійми, а ще комусь – привітні та лагідні слова.

Опубліковано

був сьогодні знову в Ліпінах з іншим мецнатом який облаштовує ванну кімнату у відділені(бо виступаю консультантом з даного питання).

і навіть спілкувався з головним лікарем.

з завідувачкою не зустрівся бо по середах в неї десь там комісія.

наразі ситуація така -

дуже багато з'явилось людей(гадаю в цьому заслуга є і нашої інтернет спільноти), які готові допомагати, і можливо вже допомагають.

(сьогодні якесь навіть було телебачення, знімали сюжет про це відділення).

тобто, на мою думку, можливо варто переключити увагу та залучені кошти на інші заклади, які поки є в гіршому становищі.

і не сваріться. нервові клітини не відновлюються ;)

Опубліковано

Спокійно!

Всі ТВ на Відродження на другому поверсі - на місці!

У них там були невеличкі проблеми з налаштуванням Ласкиного "Metz" - ми з товаришем заїзджали і допомогли.

Опубліковано

читаючи тему виникло відчуття що Іринку втоптали десь тільки за те, що викловила свою думку....

свобода слова в державі ще та.. вона лише хотіла розібратись...

адже вона теж хвора зараз і можливо цей стан завадив їй об’єктивно в усьому розібратися

ну тоді можливо вона такой потребує підтримки, а не гнітити її на форумі? а то виходить що відділення ми пітримуємо, а Іринку ганимо (подумаєш - одна людина яка сама нівчому не розібралась)!..

п.с. вибачайте за оффтоп, але якось прикро за неї.. читаючи тему я її пітримую (це не значить що я про телевізори, це лише про відчуття/почуття)..

Опубліковано

Скажіть свої думки:

напрягтись і купити ще той один телевізор, щоб вже всі палати були забезпеченими ними

чи

віддати всі гроші на подарунки дітям до свят

?????

Я за телевізор.

Опубліковано

Люди продовжують допомагати!!!

Є 430 грн.

Стало 530грн.

Частинка піде на мандаринки.

Інше - на новенький телевізор.

sasha0240, скажіть будь ласка, чи можемо ми ще раз розраховувати на Вашу допомогу?

Коли так, то скажіть який може вийти телевізор і ціну на нього.

Опубліковано

Страшно уже щось і написати. але...))))

До дня Св.Миколая меценати передали для хворих дітлахів подарунки - книжечки друковані та аудіоверсії до них. У мене вони будуть в неділю. Була б дуже вдячна. якби хтось із активістів передав їх у відділення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...