Перейти до змісту

Борд-допомога для діток

valerija

166 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Аня, 4 р., гострий лейкоз (ремісія), Турійський р-н – лялька Барбі

Еріка, 3 р., нефробластома правої нирки – пазли з великих частин або кубики, щоб складати

Аліна, 13 р., гострий лейкоз (ремісія), Луцький р-н – праска

Аня, 2 р., гепатобластома – м’яка іграшка цікава – ЗАРЕЗЕРВОВАНО

Оля, 16 р., лімфогрануломатоз, м. Володимир-Волинський – велика м’яка іграшка світлого кольору – ПРИДБАНО

Ярина, 13 р., лімфогрануломатоз, Луцьк – лялька для зачісок із засобами для укладки

Алла, 15 р., остеосаркома правої лопатки, Луцький р-н – м’яка іграшка велика – ПРИДБАНО

Арсен, 4 р., гострий лейкоз – залізна дорога

Назар, гострий лейкоз, м. Камінь-Каширський – хороший футбольний м’яч

Богдан, 10 р., гострий лейкоз, м. Горохів – машинка на пульті – ПРИДБАНО

Оксана, 11 р., гострий лейкоз, Камінь-Каширський р-н – лялька Барбі – ПРИДБАНО

• Відповідей 502
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Аня, 4 р., гострий лейкоз (ремісія), Турійський р-н – лялька Барбі – ПРИДБАНО

Еріка, 3 р., нефробластома правої нирки – пазли з великих частин або кубики, щоб складати – ПРИДБАНО

Аліна, 13 р., гострий лейкоз (ремісія), Луцький р-н – праска – ПРИДБАНО

Аня, 2 р., гепатобластома – м’яка іграшка цікава – ПРИДБАНО

Оля, 16 р., лімфогрануломатоз, м. Володимир-Волинський – велика м’яка іграшка світлого кольору – ПРИДБАНО

Ярина, 13 р., лімфогрануломатоз, Луцьк – лялька для зачісок із засобами для укладки – ПРИДБАНО

Алла, 15 р., остеосаркома правої лопатки, Луцький р-н – м’яка іграшка велика – ПРИДБАНО

Арсен, 4 р., гострий лейкоз – залізна дорога – ПРИДБАНО

Назар, гострий лейкоз, м. Камінь-Каширський – хороший футбольний м’яч – ПРИДБАНО

Богдан, 10 р., гострий лейкоз, м. Горохів – машинка на пульті – ПРИДБАНО

Оксана, 11 р., гострий лейкоз, Камінь-Каширський р-н – лялька Барбі – ПРИДБАНО

Дякую усім благодійникам за подарунки для діток. Нехай Господь віддячить Вам сторицею! Новий рік нехай принесе Вам великий міх щастя та міцного здоров’я!

Фото викладу пізніше.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ось деякі придбані подарунки. Декілька подарунків уже віддали тим діткам, які закінчили основне лікування. Решту – постараємось передати діткам на Василя, бо на Різдво діток майже не було.

post-14315-0-46638900-1326290685_thumb.j

post-14315-0-18743800-1326290708_thumb.j

Опубліковано

Даю рахунок парафії, яка існує при дитячій обласній лікарні й з якою ми співпрацюємо в напрямку дитячої онкології. Можу щомісяця викладати звіт щодо надходження та розподілу коштів. Зараз працююємо над тим, щоб у кожній палаті була стійка (до якої ставлять розчин для хімії) з колесиками, щоб діти могли не тільки лежати, а й рухатися, а також маленькі складні столики для малювання чи складання пазлів на ліжку, коли діти під крапельницею.

Свято-Миколаївська релігійна громада УПЦ КП в м. Луцьк

(ЄДРПОУ 37940600)

р/р 26009000012029 (у валюті гривня)

МФО 325213

ПАТ "Фольксбанк", м. Львів

пожертва для онкохворих дітей

Опубліковано

Дуже потрібна гітара. Можливо, хтось з бордівців міг би позичити на понеділок цей інструмент для нашої підопічної з онковідділення.

Дуже дівча хоче пограти на гітарі, а у вівторок вже виписується, а далі – на Київ...

Здається така дрібниця, однак нема, де взяти. Мій телефон незмінний: 095 037 67 00, Валерія.

Опубліковано

Гляньте сюди: http://board.lutsk.ua/topic/103025-hochu-zrobiti-dobre-dlopridnuitesja/page__fromsearch__1

Третій тиждень поспіль шукаю однодумців.Можливо підкажете як правильно зробити.Готовий подарувати,тільки потрібно довести до пуття.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

ДУЖЕ ПОТРІБНО! є можливість глобального спонсорства нашого відділення. Для цього необхідно вивчити у завідуючого проблемні питання та необхідні закупи. Потреби відділення матеріального плану - обладнання, витратні матеріали, спецодяг тощо. Спонсор із Франції і найближчим часом планує бути в Україні та на Волині зокрема. Реальний шанс отримати посильну допомогу. Хто зможе мені у цьому допомогти - буду неймовірно вдячна.

Давайте не оминемо увагою те, що йде прямо в руки.

Опубліковано

А що потрібно робити?

І якого відділення? Вибачте, не перечитував тему.

Онкогематологічного відділення. Хоча можливі варіанти... Для цього необхідно сказати конкретно що потрібно, а потім, по приїзду мсьє зробити йому оглядову екскурсію - це сюди, це сюди, а це вон туди :)

Він готовий спонсорувати лише реальні потреби.

Опубліковано

Є ж valerija на форумі, вона краще інших знає потреби.

якщо ще інші долучаться до цієї справи, нічого ж страшного ?.. ;)

Опубліковано

Я вже зв’язалася з Irochka, чекаю від неї відповіді.

Опубліковано

Я вже зв’язалася з Irochka, чекаю від неї відповіді.

Усі питання щодо допомоги з-за кордону з Irochka вирішили в позитивному плані.

Опубліковано

питання про антену до телевiзорiв все ще вважаю актуальним. зокрема до одного з них, оскiльки до нього "прив'язаний" вiдик без касет. тв стоiть просто так без використання

Опубліковано

питання про антену до телевiзорiв все ще вважаю актуальним. зокрема до одного з них, оскiльки до нього "прив'язаний" вiдик без касет. тв стоiть просто так без використання

Boromir бажав віддати.

Опубліковано

Можу таку віддати

589952P1030363.JPG

Дякую. Залиште будь ласка свої контакти. Я могла б під’їхати до вас по антену або ви, як скажете.

Щодо касет, то касети є. А той телевізор, до якого немає антени – з DVD, тож мультики на ньому дивляться. Тим паче, що батьки між собою обмінюються як дисками, так і касетами.

Опубліковано

було б цiкаво не лише мультики. адже е батьки з немовлятами... а стосовно антени - я не спец, аби пiдiйшла

Опубліковано

Дякую pura за антену! Віднесла вже у відділення. Якщо сьогодні не встановлять, то постараємось в суботу це зробити. Не сфотографувала, бо фотоапарат поламався.

Опубліковано

так, з антеною оперативненько... пробували самостiйно встановити - нiчого не вийшло. але ж це треба панiматись! :)

Опубліковано

так, з антеною оперативненько... пробували самостiйно встановити - нiчого не вийшло. але ж це треба панiматись! :)

valerija при зустрічі казала, що там є кому налаштувати

Опубліковано

valerija при зустрічі казала, що там є кому налаштувати

Так, є. Сьогодні постараємось налаштувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...