Перейти до змісту

Сплата комунальних платежів через інтернет!

Panna75

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 423
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
25 хвилин тому, SunSeth сказано:

І що нижче нема води з лічильниками?

нема(

дальше ще є газ, і інтернет.

ще нижче шаблони по яких я платив платежі. в т.ч. вода через обчислювальний центр

Опубліковано
7 хвилин тому, ipua сказано:

При реєстрації на ukrbilling для передачі показів водоканалу не знаю де взіти № особового рахунку. Пробував ввести особовий рахунок з квитанції в форматі XXX-X-XX. Номер договору з водоканалом, Номер комунальної карти з квитанції. Нічого не проходить. Де його брати?

Водоканал.JPG

з квитанції про оплату комунальних

там написно особовий рахунок

він складається з коду вулиці для водоканалу 4 цифри - якщо в коді три - дописуємо спереду нуль

далі дім і квартира через нижнє підкреслення

0ххх_хх_хх

• 2 тижня потому...
Опубліковано

приват вже бере комісію по 1гривні за кожен рядок платежу. Де можна без комісії оплатити?

Опубліковано
1 година тому, vrm сказано:

приват вже бере комісію по 1гривні за кожен рядок платежу. Де можна без комісії оплатити?

12-го числа оплатив все без комісії. Почалося. Але 1 гривня то невелика плата, щоб не йти і не стояти в черзі біля каси.

Опубліковано
6 хвилин тому, arrival22 сказано:

Але 1 гривня то невелика плата, щоб не йти і не стояти в черзі біля каси.

1 година тому, vrm сказано:

по 1гривні за кожен рядок платежу

Хоча, в Ощадбанку давно в касі 3 грн. за кожну послугу.

Опубліковано
2 минуты назад, SunSeth сказал:

Хоча, в Ощадбанку давно в касі 3 грн. за кожну послугу.

раніше було 3 грн

я оплачувала воду 14 травня-комісія була вже 5 грн

5741270A-D3D3-4A6E-A5CA-68F9C20DC3EA.jpeg

Опубліковано

08.05.2018 р. оплатив комуналку як завжди через Приват24, комісії не бачив. Другого числа вніс дані на сайті укрбілінгу за електрику, як нарахували 370.15 грн., так і заплатив.

Опубліковано
51 минуту назад, foma144 сказал:

08.05.2018 р. оплатив комуналку як завжди через Приват24, комісії не бачив. Другого числа вніс дані на сайті укрбілінгу за електрику, як нарахували 370.15 грн., так і заплатив.

ти  зараз спробуй - здивуєшся

Опубліковано

Щойно оплатив комуналку через Privat24 - комісії не взяло. Можливо тому що платив картою для виплат? Але є інша проблема. Хто недавно платив через komunal.lutsk.ua, підкажіть, була можливість сплатити за холодну воду? Тобто чи була форма, де вводити кількість використаних кубів? Бо у мене чомусь вона зникла на обох лічильниках. Фігня якась.

Опубліковано
1 hour ago, Serpent said:

Щойно оплатив комуналку через Privat24 - комісії не взяло. Можливо тому що платив картою для виплат? Але є інша проблема. Хто недавно платив через komunal.lutsk.ua, підкажіть, була можливість сплатити за холодну воду? Тобто чи була форма, де вводити кількість використаних кубів? Бо у мене чомусь вона зникла на обох лічильниках. Фігня якась.

Щойно дивився.

Приват комісію хоче (карта універсальна).

Введення води на комунал.луцьк теж зникло.

Опубліковано
18 хвилин тому, yu2007 сказано:

Введення води на комунал.луцьк теж зникло.

Значить це не в мене одного. ОК. Щойно глянув теж, з Універсальної дійсно бере комісію. Значить не бере тільки з карти для виплат. Буду мати на увазі.

Опубліковано
On 20.05.2018 at 01:37, Serpent сказано:

Значить це не в мене одного. ОК. Щойно глянув теж, з Універсальної дійсно бере комісію. Значить не бере тільки з карти для виплат. Буду мати на увазі.

ukrbilling.com не бере комісії з універсальної картки. Щойно перевіряв. Але там лише воду та електроенергію можна оплатити. Вже щось.

Опубліковано

А шо ukrbilling.com вже не ukrbilling.com? Тільки перейменувались на ukrbilling.com, тепер знов пишуть:

Цитувати

На жаль, цей сайт більше не обслуговується. 
Перевірити свої розрахунки з постачальником Ви можете на іншому сайті: https://erc.work

Опубліковано
В 30.05.2018 в 10:36, dimmon сказал:

А шо ukrbilling.com вже не ukrbilling.com? Тільки перейменувались на ukrbilling.com, тепер знов пишуть:

Наразі виникли технічні труднощі в роботі платіжної системи PayMaster.ua.

Опубліковано
On 5/30/2018 at 10:36 AM, dimmon said:

Так, ukrbilling переїхав на erc.work

Всі акаунти перенесені туди. Сьогодні платив за електроенергію. Без проблем. Навіть з'явилась можливість заплатити за воду на Луцькводоканал.

Опубліковано
5 годин тому, Boomboxic сказано:

Навіть з'явилась можливість заплатити за воду на Луцькводоканал.

вони вже давно там, ще на укрбілінгу, але от зареєструватись в них (в водоканалі) як було геморно, так і є... Оте дебільне "сума останнього платежу" мене вбивала ще коли вони в себе на сайті лише тільки починали "особистий кабінет"... Сього мучився знов зареєструватись, так і не вийшло... "Особовий рахунок не знайдено"

Опубліковано

Тільки зара побачив

On 04.05.2018 at 11:45, Fedor4uk сказано:

... особовий рахунок

він складається з коду вулиці для водоканалу 4 цифри - якщо в коді три - дописуємо спереду нуль

далі дім і квартира через нижнє підкреслення 

0ххх_хх_хх 

А от звідки людина має оте взнати?!?!?!!! Ну дебіли складають ті форми і функціонали реєстрації на сайті, інакше не скажеш... Ну напиши ж це пояснення відразу отам справа, де зара оте стандартне "Набір символів має ТОЧНО відповідати кодуванню Вашого особового рахунку постачальника послуг", котре не відповідає дійсності Луцькводоканалу

@Fedor4uk подякував за інфу! :0011:

Опубліковано
6 годин тому, jack74 сказано:

А от звідки людина має оте взнати?!?!?!!! Ну дебіли складають ті форми і функціонали реєстрації на сайті, інакше не скажеш... Ну напиши ж це пояснення відразу отам справа, де зара оте стандартне "Набір символів має ТОЧНО відповідати кодуванню Вашого особового рахунку постачальника послуг", котре не відповідає дійсності Луцькводоканалу

на сайті Водоканалу є написано. Але сам знайшов тільки через пошук :)

Опубліковано
8 годин тому, jack74 сказано:

Тільки зара побачив

@Fedor4uk подякував за інфу! :0011:

То ще той квест. Я ще пробував завести рахунок з буквою - бо ж раніше лічильник на кухні і ванній були на різних особових. То зараз вроді підтягує все в один. 

Опубліковано
6 годин тому, tys4a сказано:

на сайті Водоканалу є написано. Але сам знайшов тільки через пошук :)

Де? Якщо знайшов, дай посилання. Я там такого не бачив. А щоб шукати щось заховане-закопане, то потрібно ще знати, ЩО ти шукаєш...

4 годин тому, Fedor4uk сказано:

Я ще пробував завести рахунок з буквою

оооо... в мене це ще попереду :)

Опубліковано

Регистрация там действительно сексуальная, но я с тысячного раза зарегался. И так : номер счета выглядит так хххх_хх_хх . Посмотреть его можно в приват 24, у меня в Привате выглядит так ххх_хх_хх , по этому с начала нужно поставить ноль и выглядит это так 0ххх_хх_хх.  Ну и самое интересное это сумма последнего платежа. Вообщем нашёл в Привате последнюю платёжку ввёл сумму и все проканало. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...