Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні був в Масці (Старе місто, біля Аптеки-музею), внутрішній інтер'єр під Венецію

а в Венеції були? я-то нічого спільного не помітила) це з тієї самої опери, як в українських піцеріях стелять скатертини в клітинку, щоб було "як в Італії"))

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нічого там венеціанського немає. У Венеції був.

Довге коридороподібне приміщення, по бокам якого розставлені столи. Ширина центрального проходу може пропустити танкову колону. Хоч столи й неблизько один біля одного, але затишку немає.

Музика - якась дешева попса.

Ну, але для когось і це - апогей вишуканості та італоподібності. Шкода.

Опубліковано

Шкода, бо навряд чи колись знайдеться будь-що, що задовільнить ваші витончені і при цьому вибагливі естетичні смаки. Всі зараз в ревізорів граються:)

Опубліковано

Шкода, бо навряд чи колись знайдеться будь-що, що задовільнить ваші витончені і при цьому вибагливі естетичні смаки. Всі зараз в ревізорів граються :)

go в стікляшку на пиво? =)
Опубліковано

Шкода, бо навряд чи колись знайдеться будь-що, що задовільнить ваші витончені і при цьому вибагливі естетичні смаки. Всі зараз в ревізорів граються :)

Стікляшка - то що?

Опубліковано

Стікляшка - то що?

це еталон совецького дізайна закладів громадського харчування. Сама відома луцька стікляшка, імхо, - на вокзалі була.

46152418.jpg

Правда, зараз її вже, на жаль :) , не взнати.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Давненько я вже не заходив у "Вогнем і Мечем", вчора припала така нагода. Моя рецензія буде такою:

Заклад однозначно спортився - підтвердження тому - відсутність клієнтів... Раніше не можливо було уявити напівпусту залу в суботу ввечері (зайнятими було аж 4 столики в нижньому залі).

Замовляв "Картоплю по українськи" + Верховину. Принесли хвилин за 20. Пиво хороше, а от з картоплею проблема - була напівсира... а на наступний день виявилось - що я нею отравився.. Сам винен в тому, бо не покликав адміністратора і вирішив все-таки з"їсти недоприготовлену страву.

Я отримав для себе пояснення, чому останнім часом уже немає того ажіотажу автомобілів на стоянці поряд з відповідним закладом харчування.

Опубліковано

mrZED, вперше чую, щоб можна було отруїтись сирою картоплею, це майже те саме, що й отруїтись сирими овочами. Вважаю, що причину отруєння треба шукати в іншому. А на рухунок згаданого закладу скажу, що ніколи не виникало бажання туди піти на пиво, ні після відкриття, ні зараз - риббаза однозначно краща, хоча й там теж не без "сюрпризів".

Опубліковано

ніколи не виникало бажання туди піти на пиво

та досить тобі, нормально там можна посьорбать пивка, сам там неодноразово ходив з кумом, негативу ніколи не було, тільки атмосфера троха "не тойво", приміщення якесь пусте, стіни ніби кам"яні, ехо від звуків... Але обслуговування задовільне - як для "посьорбать пивка"! Як для "нормальних посиділок" то є нюанси як з якістю страв так і з обслуговуванням і лояльністю персоналу.

Опубліковано

вперше чую, щоб можна було отруїтись сирою картоплею, це майже те саме, що й отруїтись сирими овочами

У бульбах міститься від 3 до 7-10 мг % соланіну, тому їх не використовують у сирому вигляді — це може викликати отруєння. (wiki)

Опубліковано

Про "Вогнем і мечем":

http://www.volynnews...konni_oborudky/

В Колобку вже хтось був?

http://www.volynnews...kolobok_foto-1/

Kusya была, судя по "Волинськім новинам")))), ждем ее отзывы и здесь, на форуме)))

Опубліковано

Згадала - нещодавно були з друзями в "Шафрані" на Винниченка. Дуже сподобалось - офіціанти привітні, інтер"єр цікавий і незвичний \для мене особисто. Почувала себе як в казці народів Сходу))))\. Кухня дууже смачна. Прості на перший погляд продукти дуже вдало поєднані.

Опубліковано

ДІйсно смачна кухня і цікавий інтер"єр. Певно сказується то, шо власник сам зі сходу і знає як готувати ті всі страви і багато продуктів вирощує в себе в теплицях сам. Звісно ціни не для студентів, але за якість завжди платити треба, тому це не проблема.

Опубліковано

Цікаво те, що коли потрібно було здавати кров, як дружина народжувати мала, кілька років тому) то талончики давали саме туди, щоб поїсти (ну або закусити)!

Кухня там смачна (і дешева), хоча і заклад не презентабельний.

Опубліковано

Цікаво те, що коли потрібно було здавати кров, як дружина народжувати мала, кілька років тому) то талончики давали саме туди, щоб поїсти (ну або закусити)!

Ага, коли кум приїздить до Луцька по справах - ми там завжди "обідаємо" :)

Опубліковано

Перед самим місточком через Сапалаївку. Там будинок такий гарний, не біля самої дороги, а трішки в глибині. Вивіска є біля містка.

http://v.lutsk.ua/catalog/food/restaurant/shafran.html

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А "Вогнем і мечем" столики, штук 20, на вулицю виставили!.. :) Правда, імхо вони ну аж ніяк не конкуренти риббазівському лєтніку. )

Опубліковано

Вчора був у Кульбабі (біля 26-ї школи) - сподобалось буквально все - вишуканий інтер"єр, гарне обслуговування і звичайно дуже смачна і різноманітна кухня. Тепер при нагоді я товаришів потягну на обід саме туди.

5091pos.jpg

Опубліковано

Вчора був у Кульбабі (біля 26-ї школи) - сподобалось буквально все - вишуканий інтер"єр, гарне обслуговування і звичайно дуже смачна і різноманітна кухня. Тепер при нагоді я товаришів потягну на обід саме туди.

5091pos.jpg

Це вчора часом не з КУльбаби музика доносилась. Проходив мимо в районі 21 години. Так хтось врубив щось аля Сердючка. ТІльки не зрозумів з КУльбабти чи з машини біля неї.

Опубліковано

Поспорив би, недалеко працюю, частенько туди ходили - дешево ні, "смачно" як для столовки. Тепер ходимо в столовку біля пакко. Там дійсно смачно і дешево + порції не дитячі як у скляшці.

Ах ще забув додати - хамовита продавець-касир.

Опубліковано

Тепер ходимо в столовку біля пакко. Там дійсно смачно

мда...різні у нас уявлення про смачну їжу...

А ще й знаю з яких продуктів готується...або ось-ось термін закінчить або неліквід (пошкоджена упаковка тощо)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...