Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Львівський штрудель

...

Штрудель виявився мало схожим на власне штрудель.

Чомусь згадалася фраза одного хорошого чоловіка: "Луцький паб "Честер" - це справжній англійський паб в уявленні людини, яка ніколи в житті не була в справжньому англійському пабі!"

Так само і "Львівський штрудель". Ще кілька днів тому над цим "Штруделем" висіла вивіска "Шаурмама"... вивіску змінили, а концепцію приготування страв, очевидно, ні.

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дивився вчора ревізор по новому каналу) "Чікен хат" рекомендує :0148: Короче на цей раз мене цей випуск просто поразив. Знімався в лютому 2013. Раджу подивитися. http://www.novy.tv/program/10/Revizor/videos

Опубліковано

Дивився вчора ревізор по новому каналу) "Чікен хат" рекомендує :0148: Короче на цей раз мене цей випуск просто поразив. Знімався в лютому 2013. Раджу подивитися. http://www.novy.tv/p.../Revizor/videos

Вже подивилися...обговорення іде ще від учора тут

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Були в неділю в піцерії "Дядя піца". Піца смачна, а обслуговування - жах! Як результат - більше туди не захочеться заходити....

+ 1 за обслуговування

А піца ненайсмачніша у місті

Більше туди теж не підемо

Опубліковано

Піцерія "PRESTO":

- піца нормальна

- ціни адекватні

- обслуговування хороше

- незатишно

- льодяний сік

- музика, яку включили надто голосно (довелось її перекрикувати, щоб поспілкуватись)

Мій вердикт - сходила, побачила і досить з мене :)

Опубліковано

як вам ідея для нових закладів?

http://board.lutsk.u...entry1052816212

ідея хороша, але у нас, де права велосипедистів зневажають (якщо не розумієте про що я, то спробуйте проїхати на велосипеді центральними вулицями міста у години пік), не приживеться

Хіба що це буде заклад, створений велосипедистом, в основному для "своїх"

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На Проспекте Грушевского, 1 (где были Шафы - Купе) освободилось сегодня помещение, говорят, что там будет кафе.

Кто что знает и думает об этом ?

Опубліковано
На Проспекте Грушевского, 1 (где были Шафы - Купе) освободилось сегодня помещение, говорят, что там будет кафе.

Кто что знает и думает об этом ?

Бог в поміч. :)
Опубліковано

як там на рахунок нової СОЛО на Волі?? Хто був? Як піца?

Офіціантки не сильно досвічені. При мені одному на одного відвідувача вилили бокал пива, а через якийсь час ще одна перевернула піднос з порожнім посудом (на щастя, ніхто вже не постраждав). А на рахунок піцци - не сподобалась, як і в більшості нововідкритих піцерій.

Опубліковано

заклад,де не смердить тютюном

а де зара смердить тютюном? Оо

Скрізь, де є "лєтнікі" :)

Сьогодні на дверях з вулиці у "великий" Майдан побачив табличку "У нас не курять". От тільки не знаю чи їхнього "лєтніка" це стосується чи ні...
Опубліковано

В Ottimo Cibo проблеми з витяжкою, якщо вона там і є (думаю, мусить бути), то недостатньо потужна. Але за їх суші я готова це пробачити :) . Смачніших я поки що в Луцьку не їла.

В Рінзі, те що на Волі спробуй. Я просто в захваті була.

Опубліковано

какби проект севен себе вичерпав, зустрічайте ті ж яйця, в новій упаковці.

декорації інші, суть - та ж сама.

Опубліковано

ну взагалі продали приміщення в якому існував севен у зв'язку з реконструкцією променя, але слова вище в точку

Опубліковано

Сьогодні був в Масці (Старе місто, біля Аптеки-музею), внутрішній інтер'єр під Венецію, все якісно і в стилі химерного будинку. Салат Цезар - щось фантастичне і взагалі кухня дуже смачна, але нема чого експерементувати - двійна Цезаря і заряд на добу:).

Опубліковано

Да, щодо "Маски".

Був там трохи часу назад. Піца готувалася довго, із-за чого тісто було надто сухе і тверде, а листочки базиліка на піці аж обвуглилися... не сподобалася.

А от "крем брюле" в "Масці" - один-в-один як у київському "Prego Cafe". Дуже добре!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...