Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Давно не був у Фелічіті, щось змінилось , як вона стала донецькою?

А с каких пор она, пардонте, донецкая? Чёт я упустил этот момент из культурной жизни Луцка...

Та ні, це Нокіану шота помєрєщілось )))))

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як мінімум Фелічіта вже не належить Бровіну певний час, а деяким іншим структурам...

Ого, а це звідки така інфа, чи може сам Олег Вячеславович про це розповів? А чому "як мінімум" і що може бути "максимум", ну й з якого часу?

Опубліковано

а вас воно гребе? )))) головне щоб сервіс був на рівні

Як мінімум цікаво

ця тема мусолилась десь рік назад тут

Опубліковано

а вас воно гребе? ))))

головне щоб сервіс був на рівні

Як мінімум цікавить людей, котрі вкладають душу,час та гроші у власну справу , а що їм потім залишиться.

Опубліковано

Як мінімум щоб не кормити нехороших людей з власної кишені. Ну а хто живе "на пазітіве" таму пох :)

Опубліковано

вот и я сейчас сижу в одном из, не побоюсь этого слова,брендовых и разрекламированных в этой теме заведений. :)

внатуре прикольно тут. после бухкания в наушниках Армина ван этого самого,музычка,льющияся из колонок в зале,кажется пением райских птиц в Эдеме. :)

обстановка тоже вкайф,кроме чая ничего не пробовал,не люблю я эти все тистэчка и кремы,а так всё пока зачОтно.

имхо.

Р.S. хотел спросить персонал,наливают ли они чай в кружки вместимостью минимум 0,5 литра,но постиписнялся. :)

ибо я чай пью токо такими дозами.Ничо,ещё спрошу. А так всё нормально.

С ув. любитель чая Гетто.

Опубліковано

вот и я сейчас сижу в одном из, не побоюсь этого слова,брендовых и разрекламированных в этой теме заведений. :)

внатуре прикольно тут. после бухкания в наушниках Армина ван этого самого,музычка,льющияся из колонок в зале,кажется пением райских птиц в Эдеме. :)

обстановка тоже вкайф,кроме чая ничего не пробовал,не люблю я эти все тистэчка и кремы,а так всё пока зачОтно.

имхо.

Р.S. хотел спросить персонал,наливают ли они чай в кружки вместимостью минимум 0,5 литра,но постиписнялся. :)

ибо я чай пью токо такими дозами.Ничо,ещё спрошу. А так всё нормально.

С ув. любитель чая Гетто.

Володя, не поверишь, но когда мне девчёнки сказали, что был кто-то с Борды и писал в книге ж.и.п., я сразу о тебе подумал!

Спс за тёплые слова! По поводу чая - чашек по 0,5 л нету, наши чайники по 350 мл, но ждёмс 600 мл .

Опубліковано

Був я сьогодні з другом у піцерії "Маска" (та, що у Старому місті біля музею-аптеки).

Загальне (особисте) враження: дорогий несмак, або ж, як кажуть росіяни, бесвкусица.

Особисто для мене, як споживача, заклади громадського харчування поділяються на 2 типи: У які хочеться зайти ще коли-небудь, і у які - ні.

"Маску" я поки віднесу швидше до другого типу.

Перший і найважливіший момент. Так, чисто з раціональних міркувань це хороший заклад. Вдале розташування, недешеві, на мій непрофесійний погляд, дизайнерські штуки, хороші меблі, добра (по ідеї) кухня, спокійна музика і т.д. Одразу видно, що коштів вкладено багато...

Але щось підсвідомо мені каже "не так". Бракує якоїсь гармонії чи щось у цьому роді. А саме вона значною мірою створює атмосферу закладу, його "ізюминку". Незважаючи на ціновий рівень, вона є у багатьох закладах Луцька - як дешевших, так і дорожчих. Той же CoffeIn, їдальня облради, "Карамель", "Майдан", "Кава-клуб", "Буфет", "Кораблик", "Гриль", "Третій кухоль", їдальня "Берізка" і так далі. Вдалих прикладів можна навести ще багато. Ця гармонійна атмосфера у кожного такого закладу своя. Трохи краща, трохи гірша (це дуже суб'єктивно), але вона є.

Натомість у "Масці" якоїсь індивідуальної атмосфери, "душі" закладу я так і не відчув.

Втім, конкретними словами сказати що саме не так - важко. Однією із причин може бути інтер'єр, як зауважила MOTOROLLLA...

Складається враження, що "хотілось як краще, а вийшло як завжди" (с)

По-друге. Людей зустрічають по одежі, а кафе і тому подібні заклади - по меню.

Щоб далеко не ходити, візьмемо аналогічні заклади - піцерії. Так ось, "Маска" за рівнем цін - дійсно, як "Фелічіта". А за оформленням меню - як "Сан-Ремо". Схожість з останнім у цьому плані ВІДЧУВАЄТЬСЯ СИЛЬНО.

Якщо власник не жаліє грошей на кухню і оформлення закладу, то чому жаліє гроші на адекватне меню?

Власник сам повинен бути зацікавлений у тому, щоб я прийшов у заклад і, втупившись в меню, чогось дуже сильно захотів (побачивши приблизно, як воно виглядає). І, як результат, зробив замовлення...

По-третє, якогось особливого ставлення персоналу ми не відчули. Можливо, вплинуло те, що ми замовили лише чай і каву. До речі, про останні: чай - 15 гривень за малий чайник Ronnefeldt. Кава - від 12 гривень. Гарячого шоколаду чи какао у меню не знайшов.

Каву мій товариш оцінив добре - каже, смачна.

Втім, маленька деталь дисонує: стік цукру до кави - звичайний блакитний "СОЛОДКО". Такі можна побачити у багатьох закладах нижчого цінового рівня.

Нічого поганого про продукцію Гнідавського цукрового заводу не скажу. Але у деяких відвідувачів через це може виникнути логічне запитання: "Нащо я маю платити за каву 12 гривень, якщо у кафе "X" я пробував не гіршу каву з точно таким стіком? І вона була значно дешевша"...

Чай - як чай. Ronnefeldt нічим особливо не відрізняється, і нічим особливим не розчаровує. Ця ТМ присутня у багатьох КаБаРе Луцька.

Четвертий момент. Кабінет "00". Розташування НМСД невдале.

У піцерії є вхід і маленький коридор. Він веде через малі сходи в основне приміщення. І збоку, між цими східцями і стіною знаходяться двері у кабінет "М/Ж". Місця, щоб банально відкрити двері туалету, вистачає, але запасу вільного простору мало. Особливо, якщо врахувати, що на поручнях малих східців прив'язана купа балонів...

На тверезу голову пройти у вбиральню цього закладу можна. А от якщо клієнт буде п'яний?

Суб'єктивний висновок Хороші заклади у Старому місті однозначно, потрібні. Але "Маска" наразі не найкращий приклад. Хоча сам факт подібних інвестицій і відкриття нового кафе у Старому місті, безперечно, радує.

Нині у Старому місті на місці грошовитих клієнтів, я би обрав все ж "Корону Вітовта". Якщо просто посидіти і поїсти піци - то "Беніссімо". Якщо суть не у розташуванні закладу, то альтернатив у Луцьку є достатньо.

Але це поки що. Звісно, піцерії "Маска" всього кілька днів. І судити надто суворо не можна. Кожен у своєму житті робить помилки... Власники можуть зробити висновки - хоча би поміняти меню і подумати над інтер'єром, щоби був більш затишний. Набагато легше виправити недоліки на старті, ніж потім робити ребрендинг.

Якщо подібних моїм оцінок цього закладу буде не одна, а сотні і тисячі, то через деякий час "Маску" доведеться закривати або кардинально змінювати. На жаль.

P.S. Зауважу, що самої кухні не куштував. Тому оцінювати її не буду.

P.P.S. Серед позитивів - Wi-Fi. Особисто не пробував, але це задекларовано.

Опубліковано
Якщо власник не жаліє грошей на кухню і оформлення закладу, то чому жаліє гроші на адекватне меню?

Власник сам повинен бути зацікавлений у тому, щоб я прийшов у заклад і, втупившись в меню, чогось дуже сильно захотів (побачивши приблизно, як воно виглядає). І, як результат, зробив замовлення...

йому по барабану або подобається таке меню.

це реалістична оцінка :)

Опубліковано

Хоча сам факт подібних інвестицій і відкриття нового кафе у Старому місті, безперечно, радує.

"Зося" також майже старе місто. :0123:І готують не погано

Опубліковано

Судячи з фотографій, "інтер"єр стрьомний" (с) тому що більшість поверхонь - камінь або штукатурка, там напевно навіть в спеку буде здаватись холодно. І не затишно.

Опубліковано

Я теж вчора заходив у "Маску". Бажання прийти ще раз не виникло. Поясню чому (моя думка майже на 100% збігаэться з думкою AK88) зазначаючи плюси та мінуси.

Плюси:

- в деякій мірі цікавий інтерєр, розташування закладу, хороші меблі, приємна музика, наявність простору всередині.

на цьому все напевно.

Мінуси:

- дійсно нехватає тієї "затишності", сидячи там не відчувається якогось такого відчуття "домашнього"

- під тарілки принесли позатягувані шовкові підстилки які їздили туди сюди по столі

- офіціантки тупили страшно, чекали поки хвилин 15 розраховувались, після того як інша офіціантка забрала рахунок я попросив принести одяг який віддали першій офіціантці яка нас обслуговувала, після чого ще хвилин 5 шукали наш верхній одяг по вішалках. не роблю з цього трагедії але стояти як олень посеред залу не зовсім було приємно.

- ціни і їдло: ми замовили піццу фірмову "маска" (55), цезар (40) і маленьку пепсі (10). що можу сказати - ціни в будь-якому випадку завеликі. на смак і по складу піцца не вартує 55 грн, від сили дав би 35. сподобався цезар але з ціною 40 грн його мали принести тазік а не жменьку)

- як зазначалось - меню як забігайлівці, дивився 20 хв щоб спробувати щось нове, але вичерпної інформації і бажання спробувати не отримав.

- розташування столиків - якось як в їдальні все в ряд, там треба трохи хаотичності.

отже мій висновок, почекати треба з місяць-два можливо виправиться. беручи в приклад базилік де спочатку теж офіціантки тормозили а суши розвалювались.

Опубліковано

а я свой пост использую именно тут.Заходил в Кофеин,мало того,что моя симпатия к этому заведению укрепилась,как то подсознательно я захотел прийти туда ещё.Мо хозяева там чем то обкуривают посетителей? :)

Вроде никаких понтов,ничего лишнего,но зато настолько уютно,даже просто за чашкой чая.Никакой рекламы,сугубо субьективное личное мнение.Так держать.!!!

(на сегодня постов больше нет)

Опубліковано

хотел бы предложить вашему вниманию одно заведение под названием паб "ГОРИЩЕ" ( говорят что ирландский, открылось оно после 8 марта 2012 года ) был там летом ... эмоции от этого заведения положительные, слегка напоминает циганский табир ... Может я не сильно то и понимаю по стилях но ирландией там и не пахло ....... даю ссылочку где можно заценить интерер.

Но напитки мне понравились и закуска оригинальная там к пиву (Гиннес) тоже понравилась ! а так по большому счёту ничего не заказывали.... кто ещё был в этом заведении прощу делиться мыслями !

http://v.lutsk.ua/catalog/food/bary/gorysche.html

Опубліковано

А тепер трохи я рознесу твоє горище.

Відкрилось воно явно не після 8-го березня. Ми в лютому 2012 року святкували там зустріч випускників. Насін спешл.

Ціни як на мене за високі. Взяти навіть горілку ціна тоді була 70 грн/ пляшка. Тоді як в деяких рестораназ ціна нижча, а Горище вроді не позиціонує себе як ресторан.

Закуска дорого і маловато, не скажу що взагалі нічого, але мало як на мене.

Там можна зайти випити чаю/кави/коктейл і все. Нічого особливого і запам"ятовуючого.

Опубліковано

а мені там подобається порожнеча вдень і Wi-Fi 10Mbit, хоча так, не дешево, але й не габбана. У тому районі взагалі якось із завєдєіями сутужно.

Опубліковано

crafter,

+1 за "Базилік", ціна на піццу від 30 до 50 грн. і завжди смачна, приємна не нагружаюча музика,хороший інтер'єр і велика дитяча кімната, приємні адміністратори і офіціанти.

Опубліковано

А тепер трохи я рознесу твоє горище.

...

Нічого особливого і запам"ятовуючого.

Ну, ні... умивальник прикольний :)

Але з усім іншим - згоден. "Горище" не має абсолютно нічого спільного із словом "паб", яке тулиться до назви цього закладу. Гламурненький заклад з досить високими цінами, помірно смачною кухнею і якщо його щось і вирізняє з-поміж решти гламурних закладів - то дещо більший перелік сортів пива.

Опубліковано

На рахунок "Базиліку"... В Луцьку це друга піццерія (після "Фелічіти"), де в піццу кладуть нормальну салямі. В ковбасі я розбираюсь.

Опубліковано

а что можете сказать о пиццерии Теревени ??? там тоже и цены нормальные и пицца вкусная ! а что касается Базилика то +100% вкусно и не дорого !!!!!!!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...