Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тримайте постійно планку стабільно високу якість кави\напоїв\десертів та хороший рівень обслуговування, і рекомендації зроблять свою роботу ефективніше та швидше, аніж будь-яка реклама

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зайшли вчора замовили капучіно і молочний коктейль.

Також 2 шматочки якогось тортика.

Напої супер, а от кондитерські вироби розчарували, ідентичні Вопаку на Київському майдані.

Особисто мені дуже подобається десерт "Тірамісу" в Фелічиті та торт "Ангел" в Карамель кафе.

Рецепт тірамісу відносно простий і буде гарантувати вам, як мінімум, одного постійного відвідувача :)

Заклад приємний, спокійний.

Опубліковано

Напої супер, а от кондитерські вироби розчарували, ідентичні Вопаку на Київському майдані.

Особисто мені дуже подобається десерт "Тірамісу" в Фелічиті та торт "Ангел" в Карамель кафе.

Рецепт тірамісу відносно простий і буде гарантувати вам, як мінімум, одного постійного відвідувача :)

Це ти про який заклад то?

Опубліковано

Спасибо за критику!!! Кондитерку печь пока не имеем возможности и находимся в поисках норм поставщиков. Попробуем поработать с Львовом!

Те пироженки и тортики, что мы берём имеют срок годности 48 часов, и пекут их каждое утро по нашей просьбе (берём по чуть-чуть, но каждый день), у остальных же срок годности от 120 часов и выше, что заставляет задуматься о их "натуральности". ИМХО!

А вообще на февраль есть планы купить печь и готовить свои круасанчики и кие-нить печеньки! Но, как я уже говорил, не всё сразу! На всё, банально не хватает денег! Так что, что не так - извините, мы оч стараемся! Чесно-чесно!

To Tum@n, Тирамису обязательно будет! Нам дорог каждый клиент Гость!

Опубліковано

А вообще на февраль есть планы купить печь и готовить свои круасанчики и кие-нить печеньки!

аби не якесь наминайко напівфабрикатне...
Опубліковано

А вообще на февраль есть планы купить печь и готовить свои круасанчики и кие-нить печеньки!

аби не якесь наминайко напівфабрикатне...

Dream, ни в коем случае! Тока свежее и тока максимально натуральное!

Опубліковано

Ну і ми з дружиною відвідали заклад Макса. Нам сподобалось. Американо з молоком - смачне. Дружина взяла лимонне тістечко - казала, що дуже смачне і наїлась ним.

Крім того, було дуже приємно побачити Макса, бо в силу різних причин не бачив його давно.

Інтер'єр мені нагадав львівську кав'ярню. Оригінальні світильники у вигляді чашок над барною стійкою. Класно та неординарно.

Окрім інтер'єру та смаку кави і тістечка, дуже сподобалось те, як в Макса очі горять від усього того, що він разом зі своєю сім'єю зробив. Видно, що людина з ентузіазмом та любов'ю поставилась до своєї справи. Макс, так тримати і все буде гут!!!! Нехай усі твої плани втіляться у життя!!!

Опубліковано

теж там сьогодні був.

Реально є за що оди співати Masik:)

Є звичайно і дрібні "недодєлки", але ж не все зразу, і радує, що Masik всі поради вислухує, і я впевнений, що дрібні недоліки швидко поправить ))

Опубліковано

Вибачте за таку пропозицію - але 3 сторінки про заклад Masik-а..

Відкрийте йому окрему тему. А то склалось враження, що у Луцьку тільки цей заклад діє...

Опубліковано

Відкрийте йому окрему тему.

пізно. :)

А то склалось враження, що у Луцьку тільки цей заклад діє...

він останній з відкритих )
Опубліковано

Особисто мені дуже подобається ... торт "Ангел" в Карамель кафе.

Офтоп. Але спробуй в "Карамельці" ще тортик "Баунті" :) Гадаю, "Ангел" відступить на другий план...

Опубліковано

... или съесть кружечку горячего шоколада...

Ну гарячим шоколадом це важко назвати. Це швидше шоколадний напій. Я розчарована

Хоча кава і молочний коктель були дійсно смачними

Опубліковано

lilechka, всем не угодишь, лишь пару человек сказали, что им не понравилось, как говорится "На вкус и цвет......." А вообще, сипасиба шо зашли! Буду рад видеть ещё!

Опубліковано

Масік,зачот!ти за стойкою,а я сиджу біля вікна з горнятком амерікано(далеко не у кожній кав'ярні еспресо таке насичене як ваше амерікано),слухаю ок музичко,насолоджуюсь кавою і щиро рекомендую заклад. карочє, однозначно в фейворіт:-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...