Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Толик, аж нима шо сказать! Я рад, шо ты рад!))))))

дуже багато позитивних відгуків написано, що в мене бажання перемогло лінь. завтра прийду до вас на дегустацію)

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Є! А шо?

Підскажи будь ласка номер до вас у заклад. Хотів би набрати дещо запропонувати вам

Опубліковано

Сьогодні відкриття в старому місті кфе-піцерії Маска http://afisha.lutsk.ua/restaurant/kafe-piceriya-maska

Кажуть в Масці будуть годувати лучан справжною італійською їжею. Причому продукти усі, включаючи муку, будуть з Італії.

Опубліковано

О, якраз вчора проходив поряд, звернув увагу на вивіску, але не було часу розглядати що там і до чого. Тепер буду знати :-)

Опубліковано

Сьогодні відкриття в старому місті кфе-піцерії Маска http://afisha.lutsk....-piceriya-maska

Кажуть в Масці будуть годувати лучан справжною італійською їжею. Причому продукти усі, включаючи муку, будуть з Італії.

Цікаво скільки буде піца коштувати :)

Опубліковано

ніколи не доганяв навіщо з піцерії робити ресторан

щоб дорого продавати дешеві продукти ? хоча в нашому селі заканає...

хочеш сказати в Києві такій формат не катить? ;)

помоєму навпаки це якраз таки мода до нас докатується, піца-суши ресторани де навіть хлібчику не замовиш :)

Опубліковано

та катить - там теж колгоспників вистачає

просто ресторан асоціюється з вишуканою кухнею, а не з піцею чи ролами які бадяжаться за 5хв з то го що було в холодильнику.

Опубліковано

сыр, там, масло из Италии, а не греческое дешевое – уже хорошо. насчет каких-то других продуктов верится уже тяжелее. мука из Италии – а нахуа? :smile3: вода да яйца всё равно небось местные. imho, понты для приезжих. само сочетание "элитная пиццерия" (читай – "дорогая") в общем-то не ново – в центре когда-то Capri был. давно был.

но зайти попробовать стоит, конечно :smile3:

Опубліковано

100% согласен с Shkoder'oм у нас в городе по ходу считается дорогая пиццерия-ресторан это Феличита и ещё замутили Кафе-піцерія «Маска» .... а в том р-не на мой взгляд нету смыла делать что то дорогое ... может я ошибаюсь .... хотелось бы узнать сколько там пицца стоит ...

Опубліковано

Рулит кухней в "Маске" он -post-490-0-85644500-1358450570_thumb.jpg , как сказали знающие люди, то туда закупали оч-оч дорогое оборудование и я не думаю, что нам нужно ждать ам адекватных цен, но это ИМХО!!!

Опубліковано

Причому продукти усі, включаючи муку, будуть з Італії.

Хулі вони там мучитись будуть?

п.с. Борошно мля, мука - за Уралом!

Опубліковано

І тут дАртаньян нагадив. Їдь вже в свої єуропи, дай нам поїсти піцу нормально, по-українськи!

Опубліковано

Був сьогодні в "Маска" піца смачна від 45грн до 70грн,пиво Стела 14грн 0,5л і ще є імпортне дорожче,сік JAFA 12грн за бутилочку 0,25л.Забагато персоналу,між двома піцами замінили прибори,забирали салфетки,яких би ще хватило на декілька піц.Смачно.Ще піду.Головне щоб не спортились.

Опубліковано

Був сьогодні в "Маска" піца смачна від 45грн до 70грн,пиво Стела 14грн 0,5л і ще є імпортне дорожче,сік JAFA 12грн за бутилочку 0,25л.Забагато персоналу,між двома піцами замінили прибори,забирали салфетки,яких би ще хватило на декілька піц.Смачно.Ще піду.Головне щоб не спортились.

Фелічіта №2, принаймні по цінах і обслуговуванню.

імхо. ціни навряд чи піднімуть, бо хто тоді туди ходити буде ?

Спочатку у всіх новоспеченах закладах все смачно і гарно, а як далі буде поживемо-побачимо.

А сім'єю на піцу треба буде сходити.

Опубліковано

Давно не був у Фелічіті, щось змінилось , як вона стала донецькою?

А с каких пор она, пардонте, донецкая? Чёт я упустил этот момент из культурной жизни Луцка...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...