Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не догодили тим що там сплошне тісто і начинка немає вираженого смаку. конвеєрне виробництво "так сказать".

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В Нашому краї на Ювілейному замість ХіпіСмаку відкрилась Тарантелла.

А замість мадагаскара на пр.Молоді буде Піцерія СОЛО. В Луцьку скоро будуть лише піцеріїї :0110:

Опубліковано

Настане момент, коли люди від слова "піца" будуть шарахатись :)

Вже шарахаються. Приїжджала подруга з Німеччини, на пропозицію піти кудись, була згодна на все, тільки не в піцерію.

Та й останнім часом побачила тенденцію, як тільки відкривається заклад, як правило, піцерія - туди набігає купа народу, тиснява, шум, столики один на одному. Нещодавно були в "Solo" на Відродження, то чиєсь дитя повзало у нас під столиком. Єдиний виграшний момент - ціни там дешевші.

Сподобалось в "Кульбабі", відкрилось давніше, ажіотаж минув. Заходили на днях - пусто, тиша, спокій.

Опубліковано

мені розповідали, що в оренді в ліванця, і що він до ремонту платив 25 тис./міс., а після того, як зробив ремонт, йому Континіум підняв орендну плату до 40 тис./міс, але оскільки чула не від орендаря і не від орендодавця, то не знаю, наскільки це правда...

Опубліковано

на виниченка там где крез был кто знает что там откроют???? ещё знаю ещё открывать суши бар-ресторан будут называться будит "СУШИЯ"

Скоро у нас пойдёт волна на суши бары рестораны......

Опубліковано

на виниченка там где крез был кто знает что там откроют???? ещё знаю ещё открывать суши бар-ресторан будут называться будит "СУШИЯ"

Скоро у нас пойдёт волна на суши бары рестораны......

Говорят, что ОТР банк будет, а Сушия в ЦУМе будет.

Опубліковано

Доречі про суши... Замовляємо постійно додому суши в OTTIMO-CIBO "Vesuvio-papa&Fujiyama-mama"

доставка при замовленні на 100 грн. безкоштовна, смакота....

Опубліковано

Я не є поціновувачем фастфуду, куди також входить піца і суші.

Але ціни у них на порядок вищі від Київських наприклад. А по якості такі ж. Немає конкуренції.

Опубліковано

на виниченка там где крез был кто знает что там откроют????

Говорят, что ОТР банк будет

говорять неправду. там буде банк Русский Стандарт

Опубліковано

ще в ГрандВолині відкрився МаксБургер

Я хоч і люблю всякі бургери типу макдональдса, але там доволі таки "ніякий" смак в порівнянні з тим же чікенхатом чи роял бургером

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...