INsider Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 11:49 #1 Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 11:49 На превеликий жаль нас дуже рідко навчають бути достатньо хорошими батьками. А іноді так не вистачає підтримки, розуміння і професійної поради. Тих, хто хоче більше розуміти свою дитину та не втратити себе, запрошуємо взяти участь уАВТОРСЬКОМУ КУРСІ. ШКОЛА БАТЬКІВ.«Я І МОЯ ДИТИНА»Мала група. Працює у вечірній час. Зустрічі відбуваються 1 раз на два тижні. Теми, які розглядаються протягом курсу :1. Особливості дитячого розвитку і труднощі виховання.2. Таланти та здібності вашої дитини. Творчий підхід до розвитку дитини. Навички співпраці.3. Агресія, здорова і патологічна форма. Образливість, дратівливість, схильність до асоціальної поведінки (особливості проблематики у підлітковому віці).4. Почуття провини. Сором`язливість. Нерішучість.5. Робота зі сновидіннями (що робити, коли дитині сняться страхи, навички корекції), реальні та ірреальні дитячі страхи( як допомогти, як підтримати).6. Заключна зустріч. Підсумки. Те, що залишилося «за кадром» .Зустрічі проходять у формі семінару-тренінгу. Тривалість одного заняття 3 години. Вартість 1-го заняття - оголоситься в приват, або за нижчевказаним номером телефону.,Ведуча – Катерина Голоскокова. Педагог, психолог, коуч, співробітник міжнародної програми «Формат SELF». Гештальт-підхід, арт-терапія, ігрова терапія(в роботі з дітьми), гуманістична психологія, коучинг. Багаторічний досвід проведення груп психологічної підтримки та індивідуальної терапії. Місце проведення: Центр психології та психотерапіїАдреса:м. Луцьк, пр. Волі, 44По питаннях участі та додатковою інформацією звертайтеся за тел.: Куратор групи, гештальт-консультант (Марина) - 099 515 86 98
Zheny@ Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 12:20 #2 Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 12:20 Ок. Я повернув тему. Але впевнений, що зараз тут зробиться із темою.Як батько 2-х дітей скажу:Ніякий семінар не не навчить бути батьками.
ihorkalm Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 13:25 #3 Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 13:25 Ніякий семінар не не навчить бути батьками.а по-моєму, непогано було б створити дискусійний клуб для батьків, де люди ділилися б досвідом, проблемами, отримували і надавали моральну підтримку один одному. Ой, вибачте, забув, що ми ж належим до однієї з двох в світі найменш дружніх між її власними членами націй, наряду з шотландцями.
Zheny@ Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 13:28 #4 Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 13:28 Є розділ "Сім'я, дім і таке інше..". Вперед.
Zeuss Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 15:18 #5 Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 15:18 Ок. Я повернув тему. А для чого? Ми вже підтримуємо відверту рекламу?
zaHARE Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 18:46 #6 Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 18:46 Ведуча – Катерина Голоскокова. Педагог, психолог, коуч, співробітник міжнародної програми «Формат SELF». Гештальт-підхід, арт-терапія, ігрова терапія(в роботі з дітьми), гуманістична психологія, коучинг. Багаторічний досвід проведення груп психологічної підтримки та індивідуальної терапії. Стільки звань...,а вона мама? Є багаторічний досвід виховання власних дітей? ЗІ: Терапия (греч. θεραπεία [therapeia] — лечение, оздоровление, лекарство. То по замовчуванню всі дити-хворі? І ще -гуманістична психологія-це коли без таблеток?
Zheny@ Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 19:17 #7 Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 19:17 Zeuss, Повернув на прохання автора, нехай зрозуміє, що його тема варта лише флейму. Мені сподобалося слово "коуч". Ага, це саме той, хто вміє виховувати!!!
laska Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 19:30 #9 Опубліковано 28 Вересня, 2011 в 19:30 Мені сподобалося слово "коуч". Ага, це саме той, хто вміє виховувати!!! А що, Вам більше імпонує фасилітатор?
ORV Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 07:44 #10 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 07:44 Мне кажется что тема не лишняя.Все ми знаем как воспитывать детей и тому подобное .... и вообще зачем нас учить .... Но может кому то будет интересно и полезно узнать что то новое.Я считаю что хорошо что есть такие курсы.
Oksana04 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 07:56 #11 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 07:56 Но может кому то будет интересно и полезно узнать что то новое. Щось нове взнаєш разом з дітьми. І чим доросліші діти - тим більше нового ти дізнався.
Соромітник Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:20 #12 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:20 Напевно саме тому, що ми знаємо як дітей виховувати, зараз малого на вулицю страшно відпускати. Це того вчителів посилають н*х*й ще з молодших класів. Це тому стільки насилля серед дітей і підлітків. Бо ми ж всі вчені мля, з діпломами...Не можете щось написати грамотного і "в тему" - не пишіть краще нічого.Я не закликаю йти на семінари, але нафіга та недолуга пихатість. ТС принаймні хоть щось робить щоб ваші діти розвивались. А більшість дописувачів в танкі грає майже цілодобово.
Zheny@ Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:34 #13 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:34 Соромітник, Ти був на тренінгу? Можеш щось розказати із того, що там "втирали"?Повір, я за 120 грн, краще зайвих пару кг фруктів дитині куплю. Просто, коли Семінар проводить "коуч", читай тренер це трошки відлякує. Коли б семінар проводив Комаровський, для прикладу. Я б пішов. Чи просто дитячий лікар-психіатр/психолог. А так.. Власне, якщо не полінуватися, можна і літератури знайти вагон.
kudrom Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:35 #14 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:35 Просто перенести в розділ "Сім’я". Не варто судити, нічого не знаючи про людину
Соромітник Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:37 #15 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:37 Женя, ти взагалі спробував хоча б зрозуміти те що я написав ? Навіщо флудиш ?А стадо бачить що модеру тема не подобається і давай собі обсирати.
laska Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:37 #16 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:37 Щось нове взнаєш разом з дітьми. І чим доросліші діти - тим більше нового ти дізнався. Ага, як в тому анекдоті: Вирішила врешті поговорити з дочкою про секс - взнала багато нового А взагалі, таку категоричність ще чула від майбутніх породіль, котрі шугаються курсів підготовки до пологів, мотивуючи істиною - всі народжують і я наджу, ще ніхто вагітним не лишився. P.S.Zheny@, а ти певно був на тренінгу, раз так категорично знаєш що краще, а що ні?
ostapus Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:47 #17 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:47 Семінар потрібний мабуть. Раз є попит то буде і пропозиція. Проводять же компютерні курси. Думаю що і поділитися навиками виховання дітей - теж корисно. Не всі батьки вміють це робити. Гляньте на наші ліфти і послухайте що дітлахи говорять між собою. Виховання, навчання культури поведінки, адаптація до життя - завжди актуально.
Zheny@ Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:52 #18 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:52 Соромітник, Я прекрасно зрозумів тебе. І мені вкрай не подобається тема. Бо я, чомусь, впевнений, що тут має місце не навчання батьків батьківству (пробачте тавтологію), а саме заробляння грошей, як би не старався мене запевнити в протилежному ТС. Погуглив прізвище "коуча". Стало багато зрозуміло. Нада відбивати потрачене на навчання у Москві бабло. ostapus, можна і мавпу навчити на велосипеді їздити. А можна пройти купу тренінгів і відвідати безліч семінарів, а Батьком не стати. Моє ІМХО я висловив.Ще за трохи, я впевнений, хтось темку у флейм перекине. Не я.
Oksana04 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:53 #19 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:53 ТС принаймні хоть щось робить щоб ваші діти розвивались. А більшість дописувачів в танкі грає майже цілодобово.Що ж цікаво такого ТС робить??? Заробляє гроші.Я своїм дітям читаю казки, розмовляю, воджу в садочок, гуляю і т.п.....Щось треба дізнатись - читаю в неті.Діти ж усі різні!!! Як вона мені розкаже з якого боку підходити до дитини, якщо маю живий приклад (рідні брати-двійнята) того, на скільки можуть бути різними діти, які росли разом і виховувались разом та однаково. Маю йти і слухати штампи: ТАК КНИЖКА ПИШЕ???таку категоричність ще чула від майбутніх породіль, котрі шугаються курсів підготовки до пологів, мотивуючи істиною - всі народжуютьУ цю школу ходила.Нікому не казала не йти на курси. Висловила своє ставлення до них.
laska Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:58 #20 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:58 Я своїм дітям читаю казки, розмовляю, воджу в садочок, гуляю і т.п..... Щось треба дізнатись - читаю в неті. Діти ж усі різні!!! Як вона мені розкаже з якого боку підходити до дитини, якщо маю живий приклад (рідні брати-двійнята) того, на скільки можуть бути різними діти, які росли разом і виховувались разом та однаково. Маю йти і слухати штампи: ТАК КНИЖКА ПИШЕ??? Ага, поради виховання з нету це у нас не штампи! І чого Ви вирішили, що на курсах лише по книжці? Досвід і дослідження психологічних моментів Ви відкидаєте?
INsider Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:59 Автор #21 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 08:59 Соромітник, Ти був на тренінгу? Можеш щось розказати із того, що там "втирали"?Повір, я за 120 грн, краще зайвих пару кг фруктів дитині куплю. Просто, коли Семінар проводить "коуч", читай тренер це трошки відлякує. Коли б семінар проводив Комаровський, для прикладу. Я б пішов. Чи просто дитячий лікар-психіатр/психолог. А так.. Власне, якщо не полінуватися, можна і літератури знайти вагон.Я лично тренинг не организовываю. Я помогаю людям которые его организовывают. На данный момент я твердо понимаю, что людям воспитывающим детей, это может значительно помочь в процессе воспитания. И я(как человек когда то посетивший подобное мероприятие, и поменявший кардинально мнение об этом) Вас могу заверить в том, что расскажут Вам или как Вы выразились "вотрут" то, что Вы наверняка не знаете, и возможно никогда и не узнаете. И я также больше чем уверен что Вы единожды посетивши данный семинар также поменяете свое мнение. и еще если: Вопрос в том что Вам не понравилось просто название "коуч" то не стоит криво отзываться о программе в целом.
solnishko Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 09:01 #22 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 09:01 Знаєте, кожна дитинка - це особистість. Можливо є якійсь загальний алгоритм виховання, типу:- не лякати "бабайкою"- вчити повазі до старшихі т.дТо загальновідомі істини. Проте, підхід, все ж таки, повинен бути індивідуальним.Якби це були заняття з психологом для кожної дитини - я б це зрозуміла.Приміром, як допомогти дитині адаптуватися у садочку(школі), як навчити дитинувідповідати на агресію.Тому що, на стандартні методи впливу різна дитина може по-різному відреагувати.Наприклад, діаметрально протилежною поведінкою від очікуваної.Це моя особиста думка. Кожен спосіб заробляння грошей (не протизаконний) має право на існування.Маєте бажання - користуйтеся.)
Zheny@ Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 09:03 #23 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 09:03 Досвід і дослідження психологічних моментів Ви відкидаєте? висновки досліджень зроблені на базі чого? Тих же книжкових штампів. laska, А скільки ти подібних тренінгів відвідала?
INsider Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 09:13 Автор #24 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 09:13 Досвід і дослідження психологічних моментів Ви відкидаєте? висновки досліджень зроблені на базі чого? Тих же книжкових штампів. laska, А скільки ти подібних тренінгів відвідала?Уважаемый Женя, Вы говорите вопросами. Сходите пожалуста хотя бы на 1 встречу (бесплатно,я Вас приглашаю), и Вы все сами увидите...Во всяком случае вы сможете резонно высказывать свое "фэ" .
Zheny@ Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 09:17 #25 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 09:17 INsider, дякую за запрошення. Якщо знайду вільного 3 години часу - обов'язково сходжу. І, якщо, мене переконають у протилежному - я вибачуся перед усіма, що я був не правий.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.