Перейти до змісту

Пиво Бердичівське


DPAKOH

Рекомендовані повідомлення

Ох, як же це я міг забути про той генделичок?.. дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

Який в мене шок був, коли в Козятині 50% мужиків з вагону рвануло до торговок на пероні, і викупили все бердичівське пиво, що було :)

Я хоч і не вживав до того вже 2-3 роки, спробував з цікавості. Пиво як пиво. Це мабуть така сама традиція як чай у поїзді, і м'які іграшки в Сухінічах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, пиво як пиво. Але, так сказать "По долгу служби" стараюсь куштувати пиво, яке з'являється на ринку. Як відомих виробників так і нових. Крім того, періодично доводиться випивати пиво, термін якого "доходить" ябо закінчився. Так от. Колись провтикав термін у кількох пляшок Оболоні, Чернігівського на пару місяців. Перед тим, як виливати, вирішив спробувати. Смак практично не змінився. А ось у Бердичівського через пару днів після протермінування з'являється характерний кислуватий присмак.

На рахунок дифіциту Бердичівського в літній період. Так, присутня така тенденція. Але, як правило, влітку відсутні ті сорти пива, термін бродіння яких більший. Це як правило "Кармеліт", "Оригінальне", "Старий Бердичів", є ще в них напівтемне та темне, які з'являються зимою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0143: Крута темка. Я, як людина яка жила неподалік від пивзаводу в Бердичеві до 16 років, можу відверто заявити - пиво має хороший смак. Звертайте увагу на партію і "дійсний до" - в нього всього 25 днів придатності.

Востаннє довелося купувати в СітіПарку (просп Волі49) місяців зо два тому та на ринку ГПЗ (біля бібліотеки).

І найголовніше: Пийте охолодженим :0143:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув хороші відгуки про це пиво, але в магазинах, де зазвичай буваю ("Там Там", "Зося") - такого нема. Хто в курсі, де в центрі Луцька можна купити свіжого "Бердичівського"?

Ну правда не центр но я беру пиво бердичівське Біля фокстроту на рівненській 48, та території автоколони 2 склад з пивом. Доречі микулин літровий там 9 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звертайте увагу на партію і "дійсний до" - в нього всього 25 днів придатності.

Поправочка - термін зберігання - 20 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пакращення :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли ще в нас його не було, мені возили з Бердичева. Коли з'явилось у нас, пив тільки його. А привозили розливне з завода, то наше пивбазівське навіть близько не лежало. Пляшкове зіпсувалося, зараз його не п'ю. Якийсь присмак з'явився неприємний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше брав в Луцьку фірма "Славія" (Курілін І.А ) находиться за перехрестям між вулицями ківерцівсяка і стрілецька зразу за Авто мийкою там їх офіс і база .. дуже дешево брати .. можна вертати тару . Номер телефону на офіс 050 820 40 50 . зателефонуйте запитайте .. чі ще вони працюють з бердичевом !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як сказав мені один продавець "живого пива" - хороше пиво потрібно пити зимою ;)

в літку "павлівське" на стільки світлішає, що і смак не можливо відчути, а от в зимку воно дотримується термінів визрівання напевно ;)

давно вживаю Бердичівське (навіть ще коли його в Луцьку не було) часто бував на Житомирщині, то за Бердичівським не помічено сезонної зміни якості :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так а я про що. Просто влітку Бердичів випускає пиво, яке має менші терміни бродіння. Пиво з довшими термінами бродіння починаю випускати не в сезон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кароче, хлопаки, шо ми отово мутимо воду в ступі?

Може є пропозиція випити по бокальчику на днях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хороше пиво потрібно пити зимою

Павлівське зимою застати не кисле - це ж яким везунчиком треба бути? На днях (ще літом) хотів придбати пляшку - а термін придатності закінчується в цей же день. Виходить в Бердичівському більше консервантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в центрі - то колишній буфет - там зараз ПАБ - розливне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в центрі - то колишній буфет - там зараз ПАБ - розливне.

а хіба там є бердичів? там всяке "московське", "душа монаха" і т.д. Але одне з найсмачніших в Луцьку на розлив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хороше пиво потрібно пити зимою

Павлівське зимою застати не кисле - це ж яким везунчиком треба бути? На днях (ще літом) хотів придбати пляшку - а термін придатності закінчується в цей же день. Виходить в Бердичівському більше консервантів.

Або Бердичывське просто пастеризують

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є совість говорити за пиво в першій половині дня? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є совість говорити за пиво в першій половині дня?

Та ще й посеред тижня)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот что пишут спецы одноклубники:

настоящее пиво это Бердичевское (хмельное, лагер, кармелит, пшеничное, и т.д...) Славутский комбинат, это Князь Сангушко, Княгиня Сангушко...

Всё остальное пиво варится на так называемых "гранулах хмеля" что подрузомевает порошок, ну а пастеризатор, делает свое дело (ускоряет процесс брожения). Кстати на опель-клубе есть тема, где человек подробно все эти процессы описывает.

Немного поясню для любителей пенного напитка:

Умань-пиво, гранулированное, но без мальтозной патоки, варится не 20 дней а до 40 суток - потому имеет солодовый вкус, но проходит пастеризатор, срок годности 45 суток.

Черниговское №28, тоже что и вся линейка СанИнбев, пастеризатор, мальтоза, крупа кукурузная или рисовая, гранулы хмеля, ИМХО - химия.

Бердичевское - не проходит через "модный пастеризатор" сорт, хмельное и лагер, варится 20 суток -потому эти сорта чуть хуже, но 100% без химии, раньше оно было вкусней из-за того что вода была из скважин глубиной 240 метров, сейчас вода из скважин не используется (если верить моему товарищу).

Князь Сангушко - это самый лучший продукт "пенного" варится по старой рецептуре и используется артезианская вода.

Его очень редко встретишь в ларьках и магазинах, так как срок реализации 14 дней.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Князь Сангушко - это самый лучший продукт "пенного" варится по старой рецептуре и используется артезианская вода. Его очень редко встретишь в ларьках и магазинах, так как срок реализации 14 дней.

А в мене тут через дорогу магазинчик в якому постійно є і Сангушко і Бердичівське :_05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де зазвичай буваю ("Там Там", "Зося") - такого нема

У Там-Тамі, навпроти ковбасного відділу, є декілька сортів на розлив!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Князь Сангушко - это самый лучший продукт "пенного" варится по старой рецептуре и используется артезианская вода. Его очень редко встретишь в ларьках и магазинах, так как срок реализации 14 дней.

А в мене тут через дорогу магазинчик в якому постійно є і Сангушко і Бердичівське :_05:

теж хотіла написати про цей магазин :)

п.с. а ми з Вами сусіди виходить)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Князь Сангушко - это самый лучший продукт "пенного" варится по старой рецептуре и используется артезианская вода.

Згавнилося пиво. Рік тому було смачніше за Павлівське. тепер стало гівно. Солодке стало, явно через патоку чи ще якусь рисову муку.

Хоч в пляшках, хоч на розлив.

Павлівське та Бердичівське поки рулять. Земан розливний теж пайдьот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згавнилося пиво. Рік тому було смачніше за Павлівське. тепер стало гівно. Солодке стало, явно через патоку чи ще якусь рисову муку.

От як раз зараз смакую, так, троха є солодких ноток, але приємне. Признаюсь, давно його не пив, не можу порівняти з "тим" Сангушко. Все одно смачно.

теж хотіла написати про цей магазин п.с. а ми з Вами сусіди виходить)

Ми з вами, схоже, не тільки сусіди, але й працювали на 1 фірмі тільки в різні періоди. Волі 2, так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...