Перейти до змісту

Новий цілодобовий супермаркет у Луцьку?

Korting

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а у нас в центре есть ПАНО, где ночная торговля, imho, даже бойчее, чем дневная. ассортимент состоит из спиртного почти на 100%, но можно минералкой отовариться или еще каким печеньем, также имеется кофе-автомат и робокасса. для рисковых пацанов рядом удобный скверик "а чё хди сюда-нна" :smile3:

Опубліковано

Не ну добре шо цілодобово, інколи їдеш на рибалку в 2 ночі, забув щось купити або просто є бажання купити без черг, то це як раз потрібна річ)

Опубліковано

Як на мене, побільше б цілодобових аптек би було. (тьху-тьху-тьху, канєшно)

без пляшки, чи кільця "краківської" можна обійтися

Опубліковано

Не ну добре шо цілодобово, інколи їдеш на рибалку в 2 ночі, забув щось купити або просто є бажання купити без черг, то це як раз потрібна річ)

ДА ДА!

Опубліковано

Вчора перший раз побував в цьому супермаркеті. Як на 00.00 годину, було дуже людно (практично як і вдень), працювало 2 каси, черга була не маленька. Ціни на деякі товари нижчі ніж в Нашому Краї і Фуршеті. Загалом маркет складає приємне враження. Особливість - великий лоток з газетами і журналами всередині торгового залу, який не зачиняється на ніч.

Опубліковано

Прикольно, что открыли. Иногда действительно надо что-либо прикупить - а кроме Края негде. Вот еще бы дорогу возле самого Сильпо сделали - а то какой-то шоп-тур по бездорожью выходит.

Опубліковано

а спиртне після 23:00 не продають

Багато магазинів про це вже забули :0001:

Я якось про це спитав в ларьку на Кравчука, так сказали що знаходяться поза встановленою межею навколо школи і ще там якихось закладів в переліку і офіційно алкоголь продавати можна. Біля нього до 2 ночі народ крутиться.

Опубліковано

Вчора перший раз побував в цьому супермаркеті. Як на 00.00 годину, було дуже людно (практично як і вдень)

Ти просто напевно не бачив що там вдень робиться коли працюють майже всі каси

Опубліковано

везет же людям! цивилизация...

в нашей деревне до 10-11 ток наливайки работают

а вот если среди ночи рыбки захотелось - прости-прощай, живи до утра и топчи селедку по дороге на работу <_<

Опубліковано

а я в районе троллейбусного депо обитаю, у нас после 10 даж фонари через раз, не говоря о супермаркетах и прочих благах цивилизации =)

Опубліковано

туда топать далеко, до гпз ближе =)

чем по потебни, или даньшина идтить в одиночку, проще до утра дотерпеть, а то мало ли, моньяке и фсьо такое :unsure:

вот бы еще на гпз круглосуточный сделали... ммм :rolleyes:

Опубліковано

гпз те саме що село?

А нЄ? :D

Десь на третьому році проживання в Луцьку їздила з подружкою запрошувати її родичів до неї на весілля.

Вона сказала, що "на гпз". Сіли в тролейбус на 33му і поїхали..... Я вже навіть думала, що ми за межі Луцька виїхали (та мовчала), але ж ні: через трошки знову цивілізація, багатоповерхівки)))

Опубліковано

гпз те саме що село?

Десь на третьому році проживання в Луцьку їздила з подружкою запрошувати її родичів до неї на весілля.

Вона сказала, що "на гпз". Сіли в тролейбус на 33му і поїхали..... Я вже навіть думала, що ми за межі Луцька виїхали (та мовчала), але ж ні: через трошки знову цивілізація, багатоповерхівки)))

Це ти ще на МКС (МКБ) не була

Опубліковано

На Ювілейному щe Сова працює. Не те щоб мегасупермаркет, але їсти - пити купити можна. Але нас минулої ночі біля дитячого майданчика перед Тигресом ледь не з"їла зграя бродячих собак. Так що вночі, йдучи в магазин, беріть доброго дрючка, щоб ганяти цих дурнуватих тварюк.

Опубліковано

вы ше нэ бачылы дэ я живу.

и ничего страшного.

скорее всего вам там в центре труднее,чем мне тут,на окраинах))))))

Опубліковано

гпз те саме що село?

Коли я після школи поїхав навчатись в інститут до Києва, 33-го ще не було, закінчували лише будувати шляхопровід на пр.Перемоги (вул.Артема).Потім 10 років знов не в Луцьку, приїзджав лише у відпустки. Виріс на Вокзалі, всі друзі/родичі по цей бік залізниці, тому для мене 33-й так і залишився аеродромом з танкодромом вкупі, за якими Промзона. Вопчєм - кінець географії 3f0f74285a7be89aa15edb21abce4ff2.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...