Перейти до змісту

Кам бек ту 90-тіз чи куди ми котимось.......

jotka

Рекомендовані повідомлення

За деякі злочини смертна кара була б не зайвою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 474
  • Створено
  • Остання відповідь

Смерть-подарок мрази которая совершила такое преступление.Таких надо садить, а там уже их накажут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже так було... Колись, не так давно ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже так було... Колись, не так давно ...

Колись, не так вже і давно, за таке могли і на "кол" посадити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слишком лёгкая смерть...

расскажу байку по теме..из реальной жизни.учился я тогда в школе, возле неё жила одна бабушка, теперешняя школота этого не знает, но когда то было такое дело как "Тимуровское движение". Если в доме жил ветеран войны, то возле таблички с названием улицы прикреплялась красная звезда, также за этим домом прикреплялась команда из 5 - 6 человек.Мы помогали по хозяйству, пилили дрова... и так далее...

И был у этой старушки сын, тогда ему было лет за 30, мы его застали уже придурковатым инвалидом... он практически не мог ходить, и постоянно чего то орал как недорезанный, бросался на стенки...

над ним все мальчишки в городе издевались...так вот... история судьбы этого человека такова: был он прекрасным баянистом, преподавал уроки музыки в школе, потом однажды в городском парке изнасиловал дочку одного из партийных боссов города... дали срок... из тюрмы он уже вышел таким, каким мы его застали... долго мучался... лет, как минимум 8... помер... вот она...расплата..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

расскажу байку по теме..из реальной жизни.учился я тогда в школе, возле неё жила одна бабушка, теперешняя школота этого не знает, но когда то было такое дело как "Тимуровское движение"...

Це в які роки було? В повоєнні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

учился я тогда в школе,....., но когда то было такое дело как "Тимуровское движение"...

Та Ви що??? Гетто ж мАлАдОй)))

Коли я була в початкових класах - в нас теж таке було (я молодІша за Гетто))) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

конец 80 -х - начало 90-х...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

долго мучался... лет, как минимум 8... помер... вот она...расплата..

Все то воно так, тільки мучився він не сам, а ще й батьків мучив, тай оточуючим, думаю, радості не приносив. Окрім того міг, мабуть іще щось вчудити такого, що аж страшно подумати.

Безнаказанність породжує вседозволеність. Дуже вже багато в нас "недоторканих" розвелось ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все то воно так, тільки мучився він не сам, а ще й батьків мучив, тай оточуючим, думаю, радості не приносив. Окрім того міг, мабуть іще щось вчудити такого, що аж страшно подумати.

Безнаказанність породжує вседозволеність. Дуже вже багато в нас "недоторканих" розвелось ....

отца у него не было, бабуля померла через полтора года после того, как нас закрепили за ней, после этого его в городе видели ещё пару лет ( уже точно и не вспомню сколько) ... вчудить он не мог ничего, ибо был всегда у всех на виду, да и передвигался то с трудом (поговаривали, что на зоне ему яйца отбыли напрочь)...

а радости... взрослым может и не приносил, но подростки поржали с него достаточно...

вот вам и кара...

(может я слишком цинично обрисовал всё.... но так оно и было в реальности)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біда в тому, що від введення смертної кари безнаказанність і вседозволеність не зникне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цих трьох чекає сташна смерть або самогубство, незалежно від того що вирішить суд... Єдине місце щоб довше прожити - це одиночка, де до них важко буде дістатися іншим. Вже віддана команда "фас" і їх чекають в усіх тюрмах... а той хто до них добереться першим, підніме свій статус в "своєму" світі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дайошЪ дозвіл на вогнепал народу і суд Лінча - суддів можна звільняти.

да, пару років буде Содом і Гомора. потім устаканиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь, мені здається, що зникнуть вони у невідомому напрямку. Спочатку їх батьки, а потім вже й чада. І будуть вони всі доживати віку десь у Польщі/Німеччині під прізвищами Зібельшухер, чи ще щось.

Якщо ж все ж таки й посадять - то нічого їм на "зоні" не буде. Тепер не ті поняття на зоні, які були 25-35 років тому. Тепер, якщо у тебе є бабло, будь хоч насильником-вбивцею-педофілом - будеш жити. Колись "роботяг" за побутові злочини на зоні не чіпали. А гвалтівників карали відповідно. Тепер все змінилося. Єдиний варіант, щоб їх убили на зоні, якщо вже сядуть, то це в камері із довічноув'язненими ще у 80-х. Їхні поняття ще тримаються понять. Можуть і покарати. Все одно їм нічого втрачати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не згадаю точно, але не так давно, не більше пів року тому, один педофіл до суда не дожив, помер зі шваброю в дупі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не згадаю точно, але не так давно, не більше пів року тому, один педофіл до суда не дожив, помер зі шваброю в дупі.

Самогубець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись "роботяг" за побутові злочини на зоні не чіпали. А гвалтівників карали відповідно. Тепер все змінилося. Єдиний варіант, щоб їх убили на зоні, якщо вже сядуть, то це в камері із довічноув'язненими ще у 80-х. Їхні поняття ще тримаються понять. Можуть і покарати. Все одно їм нічого втрачати.

ну, я бы однозначно так не утверждал.

Не факт, что среди авторитетов на какой нить зоне окажется человек, которого до глубины души взволновала эта трагедия,.....

а среди обычных зеков всегда найдёться человек, который "не сможет" отказаться от предложения вставить пику в горло той троице...имхо..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а среди обычных зеков всегда найдёться человек, который "не сможет" отказаться от предложения вставить пику в горло той троице...имхо..

Не "пику" і не в "горло"... IMHO...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оксану похоронят в свадебном платье

Похороны 18-летней Оксаны Макар состоятся в Николаеве. Скорее всего, церемония пройдет послезавтра. Тело девушки смогут отправить в ее родной город только сегодня после обеда, поскольку в два часа дня врачи донецкогоожогового центра Института неотложной и восстановительной хирургии им. В.К. Гусака огласят результаты вскрытия. Сейчас мать умершей девушки Татьяна Суровицкая вместе с профкомом ожогового центра занимается организацией похорон. В Донецке она купит свадебное платье для дочери, чтобы, по традиции, похоронить незамужнюю дочь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, як вам, а мені неприємно дивитись цілі 15-хвилинні репортажі по новинах. Тема актуальна, журналісти користуються цим і приплітають сюди політику, медицину... І коментарі дівчат в міні-спідницях і яскравим макіяжем "Да сволачі ані, падонкі, убіть нада!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, як вам, а мені неприємно дивитись цілі 15-хвилинні репортажі по новинах.

Дай вгадаю що у вас включено: або ТСН, або Надзвичайні новини? Вони мене вже давно ХАРЯТЬ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, я бы однозначно так не утверждал.

Не факт, что среди авторитетов на какой нить зоне окажется человек, которого до глубины души взволновала эта трагедия,.....

Знаток?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаток?
Ні, бібліотєчная фєя нашептала.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь, мені здається, що зникнуть вони у невідомому напрямку. Спочатку їх батьки, а потім вже й чада. І будуть вони всі доживати віку десь у Польщі/Німеччині під прізвищами Зібельшухер, чи ще щось.

Якщо ж все ж таки й посадять - то нічого їм на "зоні" не буде. Тепер не ті поняття на зоні, які були 25-35 років тому. Тепер, якщо у тебе є бабло, будь хоч насильником-вбивцею-педофілом - будеш жити. Колись "роботяг" за побутові злочини на зоні не чіпали. А гвалтівників карали відповідно. Тепер все змінилося. Єдиний варіант, щоб їх убили на зоні, якщо вже сядуть, то це в камері із довічноув'язненими ще у 80-х. Їхні поняття ще тримаються понять. Можуть і покарати. Все одно їм нічого втрачати.

Невірно тобі здається.

"Там" у людей досить таки загострене почуття справедливості. Одне діло красити, коли нема чого їсти, чи шось в тому стилі. Ба, навіть, убити, коли то самозахист і т.п., а інше - підняти руку на жінку, згвалтувати її, пограбувати. В кожного ув"язненого є матері, жінки. І кожен, незалежно від того ,який злочин він скоїв, переживає за своїх рідних. Це не пусті слова. І якшо заїжджає пасажир якого звинувачують в згвалтуванні, чи, навіть, розбої, але потерпіла - жінка, то ой як не солодко йому прийдеться. Бо одна справа домахатись до мужика, який може дати здачу, а інша - до жінки. Так шо не треба говорити про то, чого не знаєте. Хлопці заробили собі купу проблем і цілком заслудено. І бабло їм допоможе хіба шо в СІЗО, бо Хазяїн в одиночках потримає. А на зоні таке не проканає. Всю зону не купиш, а по першому разу вони заїдуть на "посилений режим", бо "особий" наврят чи дадуть. Там всі першоходи. Є багато таких, хто хоче вислужитись (да-да, саме вислужитись, Бо для багатьох відсидка, то як універ, де здобувають кваліфікацію і авторитет). Вот і вислужаться і авторитет собі зароблять...

Поняття як були, так і лишились. І головне з них - задишатись Людиною, в будь-якій ситуації. А відомстити за такий злочин - святе. ТАк шо я ставлю на то, шо хлопаки або покійники, або інваліди на все життя. В кращому випадку - робочі "півні".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видимо мамаша собранные деньги больным детям отдаст.............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...