Перейти до змісту

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 хвилин тому, Саша Иванов сказано:

Їду завтра в Радянське, карасики/карпіки, є 4 місця, бенза по 50, 0951пять19чотири9сім.

Заберу з Відродження/Дубенська/33

робота, сцуко

Опубліковано
22 часа назад, Саша Иванов сказал:

Їду завтра в Радянське, карасики/карпіки, є 4 місця, бенза по 50, 0951пять19чотири9сім.

Заберу з Відродження/Дубенська/33

Відпишіть як поїздка у відповідній темі.  Чекаю з нетерпінням. Дякую.

Опубліковано

У вівторок, 17.03 їду в Радянське, карасики/карпіки, є 3 місця, бенза по 50, 0951пять19чотири9сім.

Заберу з Відродження/Дубенська/33/центр, Опера/Київська
  • +1 1
Опубліковано

Може то на неділю кудись податися?але на карася,не хочеться сидіти годинами і чекати карпа якогось,карош народ,я не проти,авто у руках,по бензину розберемося(кіко наїздмио/поділемо і всьо)але повторюся, що хочеться карасика,а вже  куди? я навіть не знаю,але хочу.Заберу,привезу,в межах міста без проблем.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

планую з’їздити в неділю на Хрінники , відкрити так сказать сезон по човнику.

ще хто має бажання.?

Опубліковано
19 годин тому, pasha717 сказано:

планую з’їздити в неділю на Хрінники , відкрити так сказать сезон по човнику.

ще хто має бажання.?

вибачайте хлопаки, відбій.

запросили на карпіка, їду туди.

Опубліковано

Розумію, що не вельми рано пишу, але так виходить... Ніхто не збирається завтра на Хріни чи Млинів з човном?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Якщо в неділю в когось буде вільне місце в авто/човні прошу пишіть в пп. Ціль: хижак. Стир, Хріники, Млинів.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хочу у неділю в Коршив, на 70 % виходить,завтра десь до 16-17год.буду знати точно чи поїду,але точно знаю що якщо поїду то десь з 4-5ранку порибалимо і до обіду, кароч щоб 75грн. заплатити,бо платити 150 грн. я не сагласєн, да і нашо  так довго сидіти,хто там хоче? мо  катнем, "SergLutsk" тобі місце тра??

Опубліковано

Так, Юра, я на 90% в долі, якщо ніякий форс-мажор сьогодні не "вспливе", то їдем. Десь як вже точно будеш знати що їдеш - то зідзвонимось, телефон ще маєш ?

Опубліковано
12 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Так, Юра, я на 90% в долі, якщо ніякий форс-мажор сьогодні не "вспливе", то їдем. Десь як вже точно будеш знати що їдеш - то зідзвонимось, телефон ще маєш ?

Нема давай в приват. Точно буду знати як і писав десь 16-17год. ну купити опаришів хватить часу)) поки нічого не купуй,а хоч купляй,бо може одна фігня вилізти,ну кароч давай номер.

Опубліковано

Чи є бажаючі на завтра поїхати кудись зі спінінгом половити? Визначеного пункту призначення поки не має... (Можливо Хрінники, Липа, Млинів, або ж інші варіанти...) . Склад пасажирів: я та мій товариш. Якщо наш транспорт, то є одне місце... Або ж ваш транспорт... На бензин "складщина".

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...