Dream Опубліковано 1 Червня, 2011 в 07:07 Поділитися #26 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 07:07 та не "скоріше", а 100%. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BlackFox Опубліковано 1 Червня, 2011 в 07:13 Поділитися #27 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 07:13 Не знаю з чим це пов"язано, але мені дуже часто сняться чудернацькі і неординарні сни... Типу як попугайчики навесні із землі викопуються і т д Пропоную в цій темі писати всілякі сни, що нам сняться. Почну з того що наснилося сьогодні. Снилося що я з групою туристів мав відвідати якийсь військовий бункер. Я прийшов на місце - нікого немає. Вирішив сам подивитися що там і як. Поки зібралася група, то я вже й сам весь бункер облазив і сам став туристам проводити екскурсію. Повернувши в один з проходів ми вийшли до якоїсь бухти, де стояв човен, і люди підозрілого вигляду вантажили у нього ящики. Побачивши нас, вони дістали автомати і почали стріляти. Я теж дістав невідомо звідки гвинтівку і почав відстрілюватися.. І тут мене розбудила сусідова автівка з прогорівшим глушником Потім як ще трішки до "пора вставати" дрімав, то снився персонаж типу якогось крилатого рогатого демона... але сюжет того сна не запам"ятався Хто наступний? Після 9 травня скільки фільмів про війну переглянув? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 1 Червня, 2011 в 07:28 Автор Поділитися #28 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 07:28 жодного.. крім теорії великого вибуху, хауза, і руйнівників міфів відео ніякого і не дивлюся Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ODZER Опубліковано 1 Червня, 2011 в 08:17 Поділитися #29 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 08:17 Останнім часом сни взагалі пригадати не можу, дуже рідко попаде яскравий який на ранок можна пригадати.А за минулу перспективу виділив би свій ТОП самий яскравих снів:1. Усвідомити в сні що це сон. Коли якимось образом тебе озаряє що спиш, і починати події сну повертати за власним бажанням. Правда чомусь після того швидко просинався, не вдавалось намоделювати собі пригодницьких блокбастерів. (Матриця розуміла що програма виполнила недопустиму операцію і закривала )2. Додивитись продовження сну: коли від якогось стороннько звуку/шуму просинаєшся на якомусь дуже цікавому сні, одразу намагаєшся заснути і додивитись продовження. І головне що кілька разів таке вдавалось.3. Неопісуємий ужас: Коли сниться якась потвора/монстр/ісчадіє ада, ти з трєпєтом зі сторони за цим наблюдаєш, воно ніби одразу відчуває твій погляд і просто блискавично починає на тебе бігти, ти "непочєлавєчєскі" ачкуєш зриваєшся тікати... і відчуваєш що ноги не слухаються, не можеш зробити й кроку, і ачкуєш ще більше. (видно одіяло стримує ноги і сниться що буксуєш)Цікаво, що є людини, які настільки відшлівували техніку усвідомлених сновидінь( коли уві сні починаєш ясно усвідомлювати, що ти спиш і впливати на перебіг сну та образів- що входять в один і той же сон цілою групою. Вони бачать один сон і його моделюють, спілкуючись уві сні. Цікаво, що можливості там колосальні.Люди можуть подорожувати по своєму вибору, змінювати своє тіло, переворюватись з величезного до мікроскопічного, роздробити себе уві сні на багато особин, все на що здатна уява. Один знайомий настільки це відшліфував, що може входити в чужі сни, потім їх розповідати. Ці всі речі здаються неймовірними, але це факт. До речі, ці техніки широко використовувались в різних культурах. Це досить ясно описано в книжках Карлоса Кастанеди( особливо Искусство сновидения" В ней - полное учение дона Хуана о методе открытия мира духа при помощи силы снов, превращенных в осознанно контролируемые и управляемые сновидения). А в тибетському буддизмі Йога сновидінь - один з найшвидших і ефективних методів досягнення просвітлення та проникнення в природу реальності. Ось цікаві книги на цю тему.http://www.theosophy...ib/yoga-sna.htm (Чогьял Намкай Норбу "ЙОГА СНОВИДЕНИЙ и практика естественного света"http://bon.newz.ru/dream_yoga.htm ТИБЕТСКАЯ ЙОГА СНА И СНОВИДЕНИЙ Тендзин Вангьял Ринпоче Є ще і даоські техніки по роботі з усвідомленними сновидіннями. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ODZER Опубліковано 1 Червня, 2011 в 08:28 Поділитися #30 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 08:28 менi от цiкаво, звiдки мозок черпає сам сюжет для сну? Адже мені інколи такі речі сняться, які я навіть і не чув/бачів, доречі! Мені одному сниться музика? Коли спати лягаєш, навушники з вух витягай да вони самі зпадають на рахунок, сни - наші мрії, а як що до віщих снів? Причьому є люди яким вони сняться не раз чи два, а постійно... Кажуть, що 80 відсотків віщих снів сниться під ранок, перед пробудженням, коли вже мозок переварив враження останнього дня, і на поверхню може випливсти щось з більш глибоких пластів. І на ті сни , які сняться декілька разів - варто звертати увагу - там явно якась прихована інформація. Або на ті сни, в яких сниться місце, де ви зараз знаходитесь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 1 Червня, 2011 в 12:11 Поділитися #31 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 12:11 А чи снилися вам сни, які запам'яталися на все життя? Мені до сих пір у вигляді певних образів пам*ятається страшний сон, який наснився мені років з 20 назад. Та й деякі інші сни пам*ятаю вже по пару років, але те все знову ж таки у вигляді образів і не більше.Ну і переважна більшість моїх снів - це пункт №1 зі списку IncvizitoR'а. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 1 Червня, 2011 в 12:41 Поділитися #32 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 12:41 Значит помнится мне-Летим мы как то с крокодилом в теплые края-на Антарктиду,а он мне и говорит "Суслик одолжи червонец,до зарплаты никак не дотяну",а я ему "Какой театр, не был я в никаком цирке",а он обиженно "Сам такой" и пошел на посадку.И вот плыву я один,а тут откуда не возьмись-гаишник на экскаваторе.Останавливает и спрашивает "Что у нас козырь?",ну я и в ответ "Мне 2 билета пожалуйста".Он побледнел,сел в свою скорую и уехал тушить пожар. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sasha1132 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 13:29 Поділитися #33 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 13:29 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 1 Червня, 2011 в 19:38 Поділитися #34 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 19:38 sasha1132, Малєвіч снився? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sasha1132 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 19:58 Поділитися #35 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 19:58 ага, ранній) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
QWESTiON Опубліковано 1 Червня, 2011 в 20:08 Поділитися #36 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 20:08 ІncvizitoR описав вточку типи більшості снів, які нам сняться.А чи снилися вам сни, які запам'яталися на все життя?пам'ятаю, що мені в дитинстві, коли я захворівав, і мав температуру, снився декілька разів такий сон: все довкола чорне, ніби пустота, і летять звідусіль на мене чорні автомобільні скати. у мене в руках здоровенна голка, я їх нею проколюю і вони зникають. і таке тривало уві сні досить довго.після того на ранок просинався здоровим.оце запам'яталось на все життя.а так мені сняться і без того віщі сни - то зуб наснився без крові - на наступний день родичку (не кровну) збила автівка.то ще інші, довго розказувати. я вже звик, просто намагаюсь знайти їм нормальну інтерпретацію. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fenmix Опубліковано 1 Червня, 2011 в 20:13 Поділитися #37 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 20:13 жодного.. крім теорії великого вибуху, хауза, і руйнівників міфів відео ніякого і не дивлюся Сам факт може полягати у тому, що у вас є певні асоціації з цим календарним числом (9 травня) чи ви підсвідомо десь отримали інформацію про його. А далі пішло-поїхало: думаю усі бачили військові фільми, ППШ, "За РОДІНУ!!" і т.п. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 5 Червня, 2011 в 00:11 Поділитися #38 Опубліковано 5 Червня, 2011 в 00:11 От цікаво кажуть що людям можуть снитись одинакові сни, і у кожної людини своя роль, як таке можливо? блютуз? вайфай? Міф легенда чи правда? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 5 Червня, 2011 в 07:20 Поділитися #39 Опубліковано 5 Червня, 2011 в 07:20 Згідно з Фрейдом людині сниться лише те, про що вона думала В ДЕНЬ ПЕРЕД СНОМ, СВІДОМО,ЧИ НЕСВІДОМО,Зазвичай з точки зору підсвідомого цієї людини.Достатньо добре пригадати свої дії та думки і бажання в день перед сном- і все складеться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TUBORG Опубліковано 5 Червня, 2011 в 08:50 Поділитися #40 Опубліковано 5 Червня, 2011 в 08:50 А мені часто сняться всякі армагедони,що аж криші літають і земля колиться. я вже навіть звик до цього.Як бачу ачєрєдной,то зразу усвідомлюю,що це сон і можу ходити і робити,що хочу....прям як в фільмі Начало Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гетто Опубліковано 5 Червня, 2011 в 12:44 Поділитися #41 Опубліковано 5 Червня, 2011 в 12:44 А мне снится Мама,которая уже приходит ко мне только во сне... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ODZER Опубліковано 6 Червня, 2011 в 08:35 Поділитися #42 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 08:35 Згідно традиції тибетського буддизму- є різні види снів. Переважна більшість - сни пов"язані з певними тривогами, напруженнями, переживаннями, бажаннями останніх трьох днів. Але часом можуть підійматись глибші пласти, і нам сняться епізоди нашого дитинства чи юності. Або ще глибше - тоді сняться фантастичні сни, коли ми перебуваємо в дивних ,зовсім невідомих місцях - це пов"язане з кармічними напруженнями минулих життів. І є ще особливий вид - сни без сновидінь, або так звані сно Ясного світла. Але це зовсім особлива тема. Кожна життєва ситуація, яка оставила в нашій свідомості слід- чи то приємні переживаня, чи неприємні , створює в певний згусток енергетичного напруження. І психіка сама викидає його в сновидіння. Згідно тієї ж традиції - в навколишньому середовищі присутні певні енергетичні сутності - назвемо їх духами.. На диво, класифікація різновидів цих духів на диво подібна у різних давніх народів, як в сибірських народів та індіанців Америки, так і в слов"ян чи аборигенів.Наприклад духи, пов"язані з водою, болотом, лісом, горою і т. д, які контролюють певну місцевість. І в давнину , дуже багато хвороб пов"язували з впливом чи провокацією духів, і успішно ці хвороби лікували, знявши вплив цих істот. І ці духи можуть втручатись і впливати на перебіг сновидіння, особливо в проміжку після опівночі до 4-ьох ранку. Люблю ходити в походи і сплави, і сам час від часу це відчуваю , коли десь ночуємо в наметі в глухих місцях. Ось один з характерних епізодів. Якось ночували удвох в самому серці Цуманської пущі, в досить глухих місцях, поряд з Чортовим болотом з поганою репутацією. В середині ночі почали снитись в"язкі , тягучі кошмари, я ніяк не міг прокинутись.Потім приснилось, що поряд з нашим наметом стоїть темний згусток-тінь, і я чомусь знаю , що це Мара. І вона нам зовсім не рада. І розумію , що нам треба збирати речі і звідси тікати. Прокинувся , поглянув на мобілку - 3 год. ночі.В тмяному світлі мобілки побачив, що дружина лежить з відкритими очима. Каже , що їй страшно. Я запитав, що їй снилось. Каже: "Я не скажу, розповім зранку". Я теж подумав, що не варто розповідати свій сон... Удвох ще довго лежали серед пронизливої тиші, аж у вухах дзвеніло.Думав, хоч би сова ухнула, чи ще якийсь звір . Зранку розповіла, щро приснилось, ніби наш намет повністю в болото засмоктало, зверху лише верхівка. І вона думає уві сні - а як же ми виберемося, якщо проріжемо верх, нас затопить. Характерно, що у двох снах події розгортались на тому ж місці, де ми були в реальності. Зранку ми все ж зібрали рюкзаки і пішли на Чортове болото. Місця моторошні... Та і люди зникають, і всяка чортівня буває... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alexander47 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 10:14 Поділитися #43 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 10:14 ну ти і розказав....ух аж читати стрьомно!мені в дитинстві постійно снився один сон.ну просто дуже часто.ніби я пішки підіймаюсь до свого 7 поверху, і з 6 поверху відразу на 8.спускаюсь вниз а там знов 6.і так довго ходив не міг знайти свій 7.від цього потім панічно боявся свого під'їзду. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 6 Червня, 2011 в 21:42 Поділитися #44 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 21:42 Ватсон, про що вам говорить це прекрасне зоряне небо?Ну напевно ,Холмс , що завтра буде чудова погода.А мені ,Ватсон про те , що в нас вкрали намет...... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ODZER Опубліковано 7 Червня, 2011 в 05:40 Поділитися #45 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 05:40 Одного разу ми сплавлялись удвох на байдарці по річці Случ( Житомирська-Рівненська обл). Пливли 3 дні, пройшли біле 70 км. Красоти неймовірні. Ці місця називаються Надслучанська Швейцарія. Там на поверхню виходить кристалічний щит.Тобто - кам"яні пороги, перекати, русло в"ється серед 20-метрових гранітних скель, безліч перешкод, застрягали на порогах, чуть не перекинулись. ( І це Полісся, зверніть увагу), Губківський замок, Соколині гори.Річка шириною до 60 м, чиста вода, піщане дно. Ночували на прекрасних піщаних пляжах, в безлюдних місцях. Мене це так вразило, так відклалось на підкорку, що вночі почались фокуси. Я прокидаюсь , але не до кінця, якщо так можна сказати. Розумію, що темно, ми пливемо в байдарці. Блискавкою думка :" Чому вночі? де ми?" Відчуваю стіну під рукою, і подумав, що нас прибило до кам"яного берега. Трясу-бужу дружину:" де рюкзаки??? там ліхтарики!!" Потім прокидаюсь остаточно, було над чим задуматись. І так було три ночі підряд Жінка сміялась і крутила біля виска пальцем зранку. Ну , думаю, це вже повний караул, доплавались... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ODZER Опубліковано 7 Червня, 2011 в 05:55 Поділитися #46 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 05:55 А друга подібна історія була після походу в Горгани. Ми удвох вирішили пройтись по Довбушанським Горганам( маршрут досить складний, Горгани - це скелясті гори Карпат, дуже безлюдні місця). І так сталось, що на полонині перед вершиною ми сподівались поповнити запас води питної, там мало бути джерело. Воно пересохло, на нашу радість. А води 100г, а йшли по крутим підйомам майже цілий день. Ближче до вершини почались непрохідні зарослі альпійської сосни( жерепу). Стежки немає, швидкість пересування - 300 метрів за годину. Без води при сильній нагрузці почалось обезвожування, це викликало сильну втому. Знайшли шматочок поверхні серед жерепу майже перед вершиною, де можна поставити намет. Там і переночували. Шквальний вітер намагався зірвати намет. Спати не могли, бо очі закриєш - то річки маряться, то кружка чаю. Весь час треба виходити - дивитись стан колишків, адже закріпили їх на мохові. Поряд темний силует ДовбушанкиЮ адесь внизу, за декілька десятків км горять вогні Буковеля. На ранок ледве під вітром зібрали намет і вирішили вернутись. Коли дійшли до води через годин п"ять, івипили по 100 г і нас почало тошнити. Довго ми ще лежали біля тієї річки... Перша ніч після походу - знову я прокидаюсь-непрокидаючись. Через двері просочувалось світло з іншої кімнати. Перша думка проскочила, ми вночі лежимо без намету. Де спальник, знову мацаю стіну - каміння. "Ми в Горганах, без намета, без спальника, вночі!!! Треба дістати ліхтарик! Він в рюкзаку. Де рюкзаки!?!" Знову бужу-трясу дружину. Зранку вона знову крутила біля виска і сміялась. Я теж. До того і після того походів-сплавів було багато, але таких фокусів вночі в не було. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 7 Травня, 2012 в 11:15 Поділитися #47 Опубліковано 7 Травня, 2012 в 11:15 Мені сьогодні снилось таке: В ночі виглядаю я з вікна милуюсь повним місяцем і тут я замічаю, що місяць розколюється на три частини ще думка з'являється така, от і всьо, другою думкою було, треба фотіка взяти і сфоткати, і на борді запостити... І тут швидко починає світлішати начебто швидка перемотка і знову ніч але вже без місяця... далі прокинувся. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ODZER Опубліковано 7 Травня, 2012 в 15:04 Поділитися #48 Опубліковано 7 Травня, 2012 в 15:04 Нещодавно приснилось сонячне затемнення, але неповне. Тобто, місяць закрив сонце, але стало не зовсім темно, а ніби як присутеніло. І видно якісь спалахи навколо сонячного диску. Зранку, прокинувшись, заглянув в календар - виявляється, в цей день було неповне сонячне затемнення! А потім слухаю новини - великі збурення,сонячні магнітні бурі. От тобі і спалахи навколо сонячного диску... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
byiviter Опубліковано 19 Квітня, 2013 в 08:05 Поділитися #49 Опубліковано 19 Квітня, 2013 в 08:05 Мені от наснився землетрус. Не знаю чи буде, і коли буде, якщо буде, але навсяк випадок хочу попередити форумчан. Однак надіюся, що всього навсього видумки моєї фантазії Побачу, на Паску буде видно. Останній землетрус, який більш-менш був відчутний на Волині, якщо не помиляюся був 1977 року в Бухаресті, тоді загинули 15 тис. чоловік. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
byiviter Опубліковано 19 Квітня, 2013 в 09:15 Поділитися #50 Опубліковано 19 Квітня, 2013 в 09:15 В продовження теми, чому придав уваги цьому сну - тому що один вже справдився (Стир розлився, я був неабияк подивований, коли побачив те, що бачив увісні і сприйняв як якусь брєдятину). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.