Перейти до змісту

Де в луцьку якісно і недорого можна заправити кондиціонер?

timurlan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Майстер сказав, номер на загал не викладати, тільки по протекції, в приват, тому звиняйте

Доречі, по поводу кондиціонера, казав, десь в районі цукеркової фабрики, на Володимирській, є толковий майстер, з прізвиськом *Дід Мороз* :D може хто що чув за нього

Опубліковано
1 година тому, MANJAK11 сказано:

Майстер сказав, номер на загал не викладати, тільки по протекції, в приват, тому звиняйте

Доречі, по поводу кондиціонера, казав, десь в районі цукеркової фабрики, на Володимирській, є толковий майстер, з прізвиськом *Дід Мороз* :D може хто що чув за нього

Вроді на Нахімова, номера немає, але літом завжди черга в нього.

Опубліковано
Только что, Gendruk сказал:

Вроді на Нахімова, номера немає, але літом завжди черга в нього.

ну як показала практика, черга, в наш час, не показник (( Я теж в Теремно, за два тижні записувався

Опубліковано

Був у понеділок 05.04 у Сергія (Милуші), зразу видно, що людина знає свою справу. Повністю провірив систему на герметичність і запуск компресора, вентиляторів, заправив фреон 500 грам. За все заплатив 475 грн. Сказав, щоб ще раз під"їхав, коли буде температура повітря вище +25 він безкоштовно провірить ще раз систему кондиціонування.

• +1 1
Опубліковано
53 хвилин тому, romarker сказано:

Був у понеділок 05.04 у Сергія (Милуші), зразу видно, що людина знає свою справу. Повністю провірив систему на герметичність і запуск компресора, вентиляторів, заправив фреон 500 грам. За все заплатив 475 грн. Сказав, щоб ще раз під"їхав, коли буде температура повітря вище +25 він безкоштовно провірить ще раз систему кондиціонування.

Номерок в студію, або в приват

Опубліковано
22 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Номерок в студію, або в приват

Amor на попередній сторінці писав: "я обслуговую кондиціонер тільки в Милушах. Подобається що дуже відповідально ставляться до роботи. Сергій 0506746365" Це я по його рекомендації поїхав до цього майстра.

• 2 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Сьогодні заправляв в автосалоні Міцубісі на Карпенка. За роботу 216 грн плюс 50грн за 100 грам фреону.Вийшло  425 грам   471грн. Це з ПДВ.  Цікаво що кондиціонер холодив, але слабо і на ходу , до +25 вистачало.  А на іншому авто не холодив зовсім, але після заправки 125 грам почав холодити добре.

Заправляють будь які марки авто, але не ремонтують.

fd59fc7b6470526cdc438ae6dae9056552cf0340

Змінено користувачем Kiolan
  • 1 рік потому...
Опубліковано
On 02.04.2021 at 07:26, Amor сказано:

попав в Милуші перший раз почув що спочатку все перевіримо, а потім заправимо.

мій жирний + в карму Сергія.

• +1 1
  • 11 місяців потому...
Опубліковано

Може хто має контакти "мобільних" мастрів по кондиціонерах? 
Бо в мене машина розібрана, мотор викинутий, хочу, щоб хтось з майтрів під'їхав, глянув, сказав, що робити треба, поки весь доступ відкритий...
Бачив машину "мобільна заправка кондиціонерів", на Глушець біля новобудови стояла, з розмотаним обладнанням... Не мав часу зупинитись, порозмовляти, а коли вертався, вже їх там не було...

Опубліковано
23 hours ago, jack74 said:

Може хто має контакти "мобильных" мастрів по кондиционерам? 
Бо в мене машина розбрана, мотор викинутий, хочу, щоб хтось с майтрів під'їхав, глянув, с молчанием, що робити треба, поки весь доступ відкритий... Бачив машину "
мобільна заправка кондиціонерів", на Глушець біля новобудови стояла, з розмотаним обладнанням... Не мав часу зупинитись, порозмовляти, а коли вертався, вже їх там не було...

Ловіть його номер 0667920967. Олексій

• Дякую! 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...