Перейти до змісту

Де в луцьку якісно і недорого можна заправити кондиціонер?

timurlan

Рекомендовані повідомлення

Хто ремонтував компрессор кондиціонера))))??? Дее??? І які враження

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені ремонтували в Рованцях - бокси біля повороту на Боратин (координати  50.722223, 25.333625)

Міняли сальник і клапан. По грошах 2400 за все.

По часу на 4 дні довше обіцяного (чекали запчастини).

Зараз в спеку все працює без нарікань.

Їхній телефон 066-500-12-00 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 15.04.2019 at 22:32, Barkas сказано:

Доброго вечора. Хто останнім часом заправляв кондиціонер???? Де...

On 10.05.2019 at 14:24, Barkas сказано:

Заправив в Сергія на Теремнівській. Швидко,якісно і 550 грн

On 25.05.2019 at 16:17, Barkas сказано:

+380505154974 Сергій

On 13.06.2019 at 12:25, Barkas сказано:

Хто ремонтував компрессор кондиціонера))))??? Дее??? І які враження

шось незрозуміло... Ти ж сам вже написав, що "заправив в сергія", і що "швидко, якісно", а тепер знову шукаєш майстра??? Тобто, той "сергій", виявилось, лише "швидко", але не "якісно", чи що?

Чи він лише "заправляє", а діагностикою і ремонтом не займається? ... хоча люди вище писали, що діагностує... Заплутав, короче, і вніс сумніви :) 

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергій гарний майстер,але все розписано до 5 липня(((( хоча вже записався,чекаю... А компрессор потік ,бо система не була не заправлена років 6-7,а може і більше, кондиціонер мене не влаштовував,тому і не заправляв,а зараз встановив клімат-контроль і заправив,кайфанув пару тижнів...))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

На рахунок ремонту компресора, до кого порадите звернутися? Як Сергій на теремнівській? Мається на увазі як майстер і по цінах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора був на Теремнівській, майстрів працює двоє по кондиціонерах, Сергій і його напарник (імені не знаю). У мене перестав холодити кондиціонер, заправили фріон, по ціні вийшло 200 грн.  Вони займаються і ремонтами, паралельно Сергій запаював на іншій машині радіатор.

Змінено користувачем romarker
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

В минулому році, десь в травні звернувся на Теремнівську, знайти витік фреону і заправити, тіпа знайшли і заправили, пройшов сезон, на даний момент, хєр шо холодить. Треба зьїздити запитати, що то за ремонт такий, що лише на сезон вистачає.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

В минулому році, десь в травні звернувся на Теремнівську, знайти витік фреону і заправити, тіпа знайшли і заправили, пройшов сезон, на даний момент, хєр шо холодить. Треба зьїздити запитати, що то за ремонт такий, що лише на сезон вистачає.

Я потроху пробую в то вникати, заправочну купили. Але з мого досвіду - відсотків 60-70, опіслі заправки, ще робота електрика, аль опресовщика.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Апну тему. Цікавить також заправка, кондиціонер холодить але вже геть слабенько. Цікавить де зробити недорого і з перевіркою герметичності системи( з покупки авто 3 роки працював як треба) щоб не заправляти щороку. Бажано з цінами, повний об'єм газу у системі 900 грам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Цікавить, хто і де паяв радіатор кондиціонера? Чи вигідно по ціні запаяти 1-2 точки чи краще купити новий радіатор? На скільки часу вистачає тої пайки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо машина для себе,то краще новий. Бо заправляти не дешево

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, Barkas сказано:

Якщо машина для себе,то краще новий. Бо заправляти не дешево

Для себе, але різниця по грошах: запаяти мені казали десь 100 грн за точку і новий середня ціна 2000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тут вже вирішувати вам,я купив новий,бо заправити коштує 600+,а після кожного отвору в радиаторі заправляти,то дорогувато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

І я апну!

Контактами поділіться!

Бо не холодить нфіга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zheny@ сказал:

І я апну!

Контактами поділіться!

Бо не холодить нфіга.

я обслуговую кондиціонер тільки в Милушах. Подобається що дуже відповідально ставляться до роботи. Сергій 0506746365

• Дякую! 1
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о дякую, бо в минулому році в Теремно, оставляв машину на пів дня, тіпа знайшди утєчку, зробили, а хватило того *ремонту* всього на пару місяців. Коли просто заправляв, так само вистачало на пару місяців, тільки в два рази дешевше коштувало ніж *ремонт*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, MANJAK11 сказал:

о дякую, бо в минулому році в Теремно, оставляв машину на пів дня, тіпа знайшди утєчку, зробили, а хватило того *ремонту* всього на пару місяців. Коли просто заправляв, так само вистачало на пару місяців, тільки в два рази дешевше коштувало ніж *ремонт*

Я в Луцьку декілька раз пробував. Стандартна схема «ми заправимо, а якщо втече то приїжайте на ремонт». А як попав в Милуші перший раз почув що спочатку все перевіримо, а потім заправимо. Навіть не раз був свідком як машина була на ремонті і потрібна була заміна компресора, навіть власник був готовий купити нового, але хлопці розібрались з старим і зберегли людині гроші

То я вже там декілька років обслуговуюсь, масло і резину також там міняю 

• Дякую! 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часов назад, Amor сказал:

Я в Луцьку декілька раз пробував. Стандартна схема «ми заправимо, а якщо втече то приїжайте на ремонт». А як попав в Милуші перший раз почув що спочатку все перевіримо, а потім заправимо. Навіть не раз був свідком як машина була на ремонті і потрібна була заміна компресора, навіть власник був готовий купити нового, але хлопці розібрались з старим і зберегли людині гроші

То я вже там декілька років обслуговуюсь, масло і резину також там міняю 

бо по ходовій маю норм майстрів, там же масла міняю, електрик наш бордівський тоже гуд, по газовій установці теж добре, а от з кондиціонером поки засада, і кардана пошпринцювати  не маю де, а воно ніби їздить то й не шукаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

а воно ніби їздить

:horse:

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

бо по ходовій маю норм майстрів, там же масла міняю, електрик наш бордівський тоже гуд, по газовій установці теж добре, а от з кондиціонером поки засада, і кардана пошпринцювати  не маю де, а воно ніби їздить то й не шукаю

Здавай точку по ходовці

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, Gendruk сказал:

Здавай точку по ходовці

та в гаражах біля мьясокомбінату. Вони спеціалісти майже широкого профілю, але зовсім все не можуть ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, MANJAK11 сказал:

та в гаражах біля мьясокомбінату. Вони спеціалісти майже широкого профілю, але зовсім все не можуть ))

о спеціалістів широкого профілю іноді дуже не вистачає, то діліться контактами)

а то бувають такі специфічні питання якими ніхто не хоче займатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я просто не знаю, чи можна на загал викладати той номер, що в мене є. Треба буде спитати

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

я просто не знаю, чи можна на загал викладати той номер, що в мене є. Треба буде спитати

Як той не можна,  то нехай інший нам дадуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Unknown сказал:

Як той не можна,  то нехай інший нам дадуть :)

ок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...