Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

во-во, я вчора на Т-34-85 тоже плюху отримав від своєї арти, коли атакував ворожого Хумеля, "допомогти" захотіли, бо відітє лі, Т-34-85 незможе його нагнути напевно (читай фраг пропадаіт ). але повезло шо по мені бив гріль, живий зостався ,і Хумеля таки сам добив ))):glare:

а взагалі появилось багато преміумних танків в рандомі: Леви, КВ-5, "Уточкі", і чогось багато неадекватних "мажорів" на них катаються, які дуже віддалено уявляють, як воювати на ТТ.. Просто ужась для команди коли такі попадаються :) Особливо коли на старті починають писати в чаті щось типу: "я топ Льова ,всі за мной, я всіх нагну"

П.С. Я не є профі гравець, але все ж таки прочитав перед цим форум ВОТ, як краще на яких танках кататись :), і доволі непогано виходить, часом буваю затуплю :blush:, і слів...

Опубліковано

Ну з тим що багато арт ганяються за фрагами погоджуюсь, коли я на ст або тт це дуже бісить. А на арті навпаки намагаюсь бути обережною і стріляю в крайньому випадку якщо свій поряд

Опубліковано

Та ну перестаньте на арти гнати, типу "чайки", "гоняться за фрагами", "коли я на танку, то всі арти - гівно, а коли я на арті, то я - маладєц". Всі стараються в свого не попасти і крапка. Ді, Мілана, у вас же самих арти є, сядьте і подумайте скільки арті треба часу повернутись, звестись - світляки часом так довго не живуть. Чи залишиться час на гон за фрагами? Фігтам. А хіба не буває випадків, коли валиш по ворогу, а поки плюшка летить, то СТ вже таранить ворога, хоча був до цього на 4 корпуса від нього і рухався в іншому напрямку?

А коли Хумель в ближньому бою вкладе Т-34-85, то потім Т-34-85 в чаті пише - арта, я кому світив?.

Я на різних артах вже провів з 500 боїв і жодного свого не вклав, можливо, пошкодив, але не розібрав. Я на танку частіше в своїх попадаю чим на арті. Не думаю що в інших статистика кардинально відрізняється.

Опубліковано

Блин достало

только зашол в бой прицелился

и вилетел и зайти не могу блин злой

post-83-0-54103900-1307467029_thumb.jpg

Опубліковано

сервер лег вместе с форумом :(

Урра, нарешті чоловіки можуть повернутися до своїх домівок і підкріпитися)

Опубліковано

Новачок з 50% навику дається безкоштовно, за 20 000 срібла - дається новачок з 75 % опиту. Перенавчаються безкоштовно, при цьому віднімається 25% від опиту, є резон перенавчати, якщо навиків 67% і більше, якщо менше, то краще брати новачків з 50% опиту або купувати за 20к - з 75%.

якщо е грошi то краще купувати за 20000 з 75% ,потiм за тiж 20к переначати на слiдуючому танку, не вигодно за 20к перенавчати лише тодi, коли прокачав меньше 86% бо за 20к знiмае 10%, а коли екипаж 100% и вже скiл якийсь качается то тiльки за 20к перенавчати,стане 90% , потiм доганяеш до 100% и скiл качается далi,при перенавчаннi вiн не пропадае,лише не качается i не дiе поки знов екипаж не стане 100%, якось так :)

Створити взвод дорого?

створити взвод можна коли завгодно на який завгодно термiн безкоштовно , але будучи тiльки власником прем аккаунта

Опубліковано

дык на су-8 разброс +-корпус танка .. и обычно летит не в центр а по краям.. косая арта сильно .. бывают фэйлы :(

арту апнули вже назад, бье бiльш меньш точно,як i до патча,ато я вже на артi заходив лише щоб двойний опит зняти, з 5 пострiлiв в одне мiсце 2 накрив легенько i нi одного прямого влучення, зараз менi знов на артi цiкаво стае грати :)

Опубліковано

8 человек читают эту тему

6 користувачів, 2 гостей, 0 прихованих користувачів

MANJAK11,

FenMix,

Fantom,

VaLeRa,

ORV,

Соромітник

чувакі, ця тема замість гри- то перший крок до гумової жінки :)

Опубліковано

ггг ,танки лежать,всi танкiсти на форум ломанулися в цю тему :0003:

8 человек читают эту тему

6 користувачів, 2 гостей, 0 прихованих користувачів

MANJAK11,

FenMix,

Fantom,

VaLeRa,

ORV,

Соромітник

в дурнiв думки сходятся (с) :)

Опубліковано

якщо е грошi то краще купувати за 20000 з 75% ,потiм за тiж 20к переначати на слiдуючому танку, не вигодно за 20к перенавчати лише тодi, коли прокачав меньше 86% бо за 20к знiмае 10%, а коли екипаж 100% и вже скiл якийсь качается то тiльки за 20к перенавчати,стане 90% , потiм доганяеш до 100% и скiл качается далi,при перенавчаннi вiн не пропадае,лише не качается i не дiе поки знов екипаж не стане 100%, якось так :)

Щось я з тих цифр нііііічого не зрозмів :(

Опубліковано

ггг ,танки лежать,всi танкiсти на форум ломанулися в цю тему :0003:

ггг, ога, а де ще пофлудити ?

Нікель, ну да, Хумель знесе мій Т-34-85 в упор, але я вже ж не настільки нуб, щоб на нього в лоб перти (арта про це не здогадується ) :smile3:

тож ніхто не каже що всі фрагодрочери, але такі є :smile3:, і ще є такі які шмаляють не дочекавшись зведення арти хоча б на половину :mdr:

Опубліковано

Так зірки зійшлися :) я маю лише годинку максимум на гру в день..... і ось вона чк раз припала на час коли сервер ліг... шоб йому гуслі пообламували :)

Опубліковано

загрузчик вже пройшов процедуру оновлення, напевно скоро повоюємо. бо перед цим писало " невозможно соединится"

А скільки щас народу сидить і клацає на кнопочку "ВОЙТИ" :rolleyes:..

твиттер:

worldoftanks_ru WORLD OF TANKS

Неполадки с сервером. Ведется расследование =/ Извиняемся за неудобства. Понять и простить... (с)

Опубліковано

судячи з того що вони не непрацюють а працюють но дуууууже повільно то напевно їх все ж ддосять

я не купую танки за золото, я не мільйонер як ОРВ

лише преміум і от зараз ще снаряди преміумні за пів ціни

вони пробивають файно.

можна навіть вбити тупо екіпаж

танк буде стояти але мертвенько так.

По мені колись так вліпили.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...