Перейти до змісту

rozetka.com.ua в Луцьку - поділіться враженнями

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вартість доставки там троха відкорегували (є безкоштовна доставка від певної суми замовлення), але мені не підходить цей магазин, тому що дуже проблематично забрати товар в їхньому аж одному відділенні. Я краще заплачу за доставку перевізнику, та заберу товар у зручному для мене відділенні в любий час. Якби в них був сервіс відправки зручним для мене перевізником - це був би величезний плюс на користь Розетки.

• Відповідей 140
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 09.02.2013 в 11:47, VaLeRa сказав:

Вартість доставки там троха відкорегували (є безкоштовна доставка від певної суми замовлення), ...

була в них безкоштовна доставка при замовленні більше 1500 грн. уже немає, це була передноворічна акція

• 2 тижня потому...
Опубліковано

а якщо замовити доставку новою поштою,то враховується як?35грн розетки+ вартість доставки нової пошти?

Опубліковано
  Цитата
а якщо замовити доставку новою поштою,то враховується як?35грн розетки+ вартість доставки нової пошти?
Ціна товару+вартість пересилки новою поштою.

Хочу застерегти всіх при купівлі товару на розетці, як купуєте щось не лінуйтесь перед замовленням перевірити комплектацію товару в них на сайті, в інтернеті, а також при отриманні.

Якщо достеменно не вказана комплектація товару виробником то розетка може на свій розсуд надіслати вам недоукомплектований товар навіть якщо заявляє в себе на сайті про наявність позиції, посилаючись на те, що виробник не зазначає комплектацію.

Опубліковано

наприклад 35грн на електроніку,тобто з тих 35 розетка платить вже НП за її послуги скільки вона там візьме,так?

а як з гарантією?заповнюють і передають з товаром?

Опубліковано
  В 20.02.2013 в 19:36, Cooler сказав:

а як з гарантією?заповнюють і передають з товаром?

Так, гарантійний талон іде разом з товаром, там лише на пункті видачі товарів ставлять дату того дня, коли Ви забирали своє замовлення. Тобто з гарантією проблем не повинно бути.

Опубліковано

Если в один заказ добавить электронику+бытовую технику (даже мелкую), то звонят 2 разных менеджера!

Эти тугодумы прислали мне первую часть заказа (электроника) 35 грн. доставка, я забрал, заплатил ясно только суму за электронику.

Про 2-ю часть забыли/забили/потеряли, хз короче, написал кляузу на имейл, перезвонилди сегодня утром, блабла, вышлем Вам сегодня, доставка 40 грн, они совсем зажрались...

• 2 тижня потому...
Опубліковано
  Цитата
В них ще можна замовити доставку Новою поштою.

Спробував - відмовили в такій послузі... "Нова Пошта" вони відправляють лише по маленьким містам. Так що отак от - Розетка для мене самим паганим інет магазином і лишився...

Опубліковано

хтось стикався з гарантійним обслуговуванням?припустим вийшов з ладу девайс,іти до них в пункт видачі ,заплатити за доставку і вони везуть в київ?документи дають про здачу на гарантію?

Опубліковано
  В 09.03.2013 в 12:39, Cooler сказав:

хтось стикався з гарантійним обслуговуванням?припустим вийшов з ладу девайс,іти до них в пункт видачі ,заплатити за доставку і вони везуть в київ?документи дають про здачу на гарантію?

так 40 грн, якщо вина фірми то вони вам 40 грн вертають назад, документи оформлюются що вони взяли товар на відправку.

Опубліковано
  В 09.03.2013 в 23:02, nickel сказав:
  В 09.03.2013 в 22:59, Foross сказав:

факти?

Закон про захист прав споживачів :)

о боже :0016: я думав щось розумніше скажеш.

Опубліковано
  В 09.03.2013 в 23:02, nickel сказав:
  В 09.03.2013 в 22:59, Foross сказав:

факти?

Закон про захист прав споживачів :)

став ще більше мінусів, розумнішим від цього не станеш.

Опубліковано

я знаю одне що що безплатно ,тобто (гарантия ) не бувае!!!!!!!!!!! :0161:

і ніяка розетка не дае повноі гарантії ( безплатно!!! )

а товар там правда дешевше ......

Опубліковано

30 березня 2012 року купив електронну книгу, здавав по гарантії 2 рази і на даний момент вона знову (3 раз) поїхала в ремонт. Пересилання коштує 40 грн., ремонт - безкоштовний. Ремонтують 1-2 дні, доставка в сервісний центр 2-3 тижні, доставка з сервісного центра 1-2 дні.

Опубліковано
  В 09.03.2013 в 23:34, OCA сказав:

а щож ви хотіли? всі шукают де дешевше , а потім пишуть скарги на обслуговування " мені склад неподобаєтся, мені обслуговування не подобаєтся" неподобаєтся, іти купляй в інших магазинах.

безкоштовного сиру небуває.

Опубліковано
  В 09.03.2013 в 23:34, OCA сказав:

а щож ви хотіли? всі шукают де дешевше , а потім пишуть скарги на обслуговування " мені склад неподобаєтся, мені обслуговування не подобаєтся" неподобаєтся, іти купляй в інших магазинах.

безкоштовного сиру небуває.

Опубліковано
  Цитата

мені склад неподобаєтся.... іти купляй в інших магазинах

я так і зробив, я ціную свій час більше, ніж різниця в ціні товару на розетці. Якщо вони не цінують мій час - то я не їх клієнт :). Є ще купа магазинів, менших, але зі схожими цінами і доставкою Новою Поштою у потрібне мені відділення.
Опубліковано

я також новою почтою користуюсь часто ! тим більш якщо щось купуїш в невеликих магазинах звичайно не у всіх то вони усі витрари , чи то по обміну чи по гарантії беруть на себе !!!!!!!!Ось до чого я веду!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...