Yarchik Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:15 #26 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:15 Ярчик. Ти дуже мало знаєш про туристів і про всі можливі їх види і можливу мотивацію їх приїзду. Не рівняй всіх до себе. Та не заперечую. Але хотілося б, щоб окрім бомжуватого виду юнацтва до Луцька приїжджали цілком заможні іноземці, і залишали тут для нас з вами свої гроші - так, як ми залишаємо гроші в інших державах. Не треба заперечувати, що окрім романтики, туризм - це бізнес. Якби туристи не залишали в Венеції своїх грошей - хрен би міська влада щодня змивала голуб'яче гівно з площі святого Марка. Так само й в Луцький туризм ніхто не вкладатиме грошей і інвестицій, поки туризм буде розрахований на ту категорію туристів, про яку ти пишеш.Тому туризм повинен бути не лише підлітково-бомжуватим, а й класичним - з дядьками й тьотками, які тратять гроші, фоткаються, і купують втридорога сувеніри. Гадаю, що місця вистачить для всіх.
druid Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:17 #27 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:17 Ну давайте ще так. Туристів не можна запрошувати, бо місто не готове. Треба інфраструктура і умови. Умови має створювати бізнес. Туатели, севеніри, готелі - це комерція. Але бізнесмен не буде вкладати в туризм кошти, знаючи наперед, що туристи не приїдуть, бо їх в принципі ніхто не запрошує, бо умов немає. Чому не працюють існуючі туалети? Бо немає кому в них ходити. І взагалі. давайте відійдем від теорії, яку багато хто сам для себе і попридумував. Я неодноразово приймав групи туристів в Луцьку. 99% людей були задоволені.
Tolik_lt Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:19 #28 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:19 Чому не працюють існуючі туалети? Бо немає кому в них ходити це правда. я, коли в центрі, то ходжу в "У Миколи"- тепло, більш менш чисто, безплатно
Thorgalll Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:23 #29 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:23 Чому не працюють існуючі туалети? Бо немає кому в них ходити це правда. я, коли в центрі, то ходжу в "У Миколи"- тепло, більш менш чисто, безплатно Ну да, к сожалению список бесплатных туалетов это "У Миколи","Майдан","Кораблик". Вот они то и забераю всю выручку у Луцких туалетов А про замок я вообще молчу... Позорище, а новый открывают только на День независимости, и Открытую ночь...
druid Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:30 #30 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:30 Але хотілося б, щоб окрім бомжуватого виду юнацтва до Луцька приїжджали цілком заможні іноземці, і залишали тут для нас з вами свої гроші - так, як ми залишаємо гроші в інших державах. Злазь зі свого високого дерева і подивись на реальність. В тебе все в крайнощі - як порівнювати туризм, то відразу венеція, а як туристи, або бомжуваті підлітки, або заможні іноземці. Я приймав кілька груп середньго статку з Києва. Це були звичайні сімї, не бізнесмени, не адвокати, не депутати. В середньому така група (з 4-5-ти осіб) залишає в Луцьку за півтора дні не менше ніж 2000 грн. Збийся з венеції. Поцікався туристичним маркетингом хоча б в Любліні, Хелмі, Замості. Взнаєш багато нового.
Nokian Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:43 #31 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:43 Я - турист. Люблю подорожувати. Мені пофіг на інфраструктуру, я не помічаю поганих доріг, хронічно не переварюю екскурсоводів. Я живу в готелях сумнівної якості, але за хорошу для мене ціну, їм в середнього рівня кафешках і купую не найдорожчі сувеніри. Для таких туристів місто готове. Значить висновок - треба шукати саме таких туристів. Коли місто буде готове приймати принципово інших - тоді треба поступово змінювати цільові групи і запрошувати їх.Вибач, але для таких туристів готовий і будьякий ліс , чи ставок.Ярчик та Сміт дуже чітко все розклали, потрібна політична воля в першу чергу.
Yarchik Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:43 #32 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:43 Я приймав кілька груп середньго статку з Києва. Це були звичайні сімї, не бізнесмени, не адвокати, не депутати. В середньому така група (з 4-5-ти осіб) залишає в Луцьку за півтора дні не менше ніж 2000 грн. Збийся з венеції. Поцікався туристичним маркетингом хоча б в Любліні, Хелмі, Замості. Взнаєш багато нового.Ти приймав туристів - а я був туристом. Тому повір - непогано знаю, що потрібно туристам. Захочеш поговорити, не міряючись пісюнами - заходь, розповім, де був, покажу рекламний матеріал з тих місць, і розповім, що де вразило, і що де зачепило."Середній статок" з Києва - це дуже заможні для Луцька люди. Чи розповісти тобі, скільки треба заробляти в Києві, щоб вважатися "середнім статком"?Тому ми говоримо про одне й те ж, тільки ти це бачиш зі своєї точки зору, а я - зі своєї.Я залишаюся при своїй думці: розвиток туризму можливий лише за умови, якщо туризм буде давати прибуток. Інакше він буде нікому нецікавий, за винятком невеличкої групки ентузіастів, ентузіазм яких рано чи пізно пройде.
druid Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:54 #33 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:54 Ярчик та Сміт дуже чітко все розклали, потрібна політична воля в першу чергу.Див. 16 пост.
druid Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 12:04 #34 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 12:04 Ти приймав туристів - а я був туристом. Тому повір - непогано знаю, що потрібно туристам. Захочеш поговорити, не міряючись пісюнами - заходь, розповім, де був, покажу рекламний матеріал з тих місць, і розповім, що де вразило, і що де зачепило. "Середній статок" з Києва - це дуже заможні для Луцька люди. Чи розповісти тобі, скільки треба заробляти в Києві, щоб вважатися "середнім статком"? Тому ми говоримо про одне й те ж, тільки ти це бачиш зі своєї точки зору, а я - зі своєї. Я залишаюся при своїй думці: розвиток туризму можливий лише за умови, якщо туризм буде давати прибуток. Інакше він буде нікому нецікавий, за винятком невеличкої групки ентузіастів, ентузіазм яких рано чи пізно пройде. Середній статок жив в готелі Світязь, їв у піцеріях і їздив громадським транспортом. Таку розкіш можу дозволити собі і я. Я теж турист Я не знаю про що ми сперечаємось. Я вірю в те, що я роблю і я це роблю. Абсолютно згідний з останнім абзацом і про ентузіазм в тому числі, тому намагаюсь цю справу перетворити на комерцію і вигоду для себе. А досвідом серйозних подорожей я теж можу поділитись. Мене і досі ніхто не може зрозуміти чому я проміняв екскурсію в один з найкращих музеїх світу Метрополітан (Нью-Йорк) на тригодинну прогулянку Централ-парком. От такий я турист.
Zerotul Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 12:19 #35 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 12:19 Что бы принимать "больших" туристов надо бы еще поработать с людьми и их культурой.Ибо любую экскурсию может испортить мелочь в виде стада пацанчиков севших ногами на лавочку,алкоголика познавшего Дао и бомжей,любящих щипать молоденьких девушек.Мне например как туристу было малость неприятно в Америке, когда аборигены заслышав незнакомую речь,что то там хихикали и перешептывались.Что уж говорить когда пол Луцка негра не видела.Турист не постигнет апофеоза удовольствия если на него все время будут втыкать,пардон,кислые рожи изуродованные интеллектом.
Romek Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 12:34 #36 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 12:34 ....Турист не постигнет апофеоза удовольствия если на него все время будут втыкать,пардон,кислые рожи изуродованные интеллектом. Ну, це трохи перебор, звичайно
Nokian Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 21:24 #37 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 21:24 Тема називається ,,Робимо місто кращим,, От і відповідь.Луцьку майже 1000 років, а хто про це місто знає?А Одесі, або Лас Вегасу набагато менше, а знають всі.Щоб в місто їхали потрібен інтерес до нього, або вигода , і в будьякому випадку комфорт.А то ще 1000 років пройде і все так і залишиться.
Forever Autumn Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 05:26 #38 Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 05:26 Дякую Юрі за чудову екскурсію для приїжджих музикантів, всі залишилися задоволеними
Forever Autumn Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 17:13 #39 Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 17:13 Di, шо ти там писав? В око плюнути? Сходи на ВолиньНьюз -- там вже набралось окоплюїв. Кілька штук )))
druid Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 13:12 #40 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 13:12 Висловлюю величезний сенкюверімач всім-всім. Із 72-х роликів поданих на конкурс, мій потрапив у 15-ку найкращих. За це я отримаю відеокамеру, сертифікат і порцію теплих слів. Деталі - коли приїду з нагородження, яке відбудеться в Києві у вівторок. ЗІ. Слів вдячності не вистачає, тому вирішив поставити плюсікі всім, хто писав шось у цій темі. Окреме дякую Ді. Це шо називається - підтримав, поміг, респект.
Oksana04 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 08:47 #41 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 08:47 Скажу просто: Зустрічайте - ... Луцьк туристичний!ЧИ СТАНЕ ЛУЦЬК ТУРИСТИЧНИМ?
Dream Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 10:39 #42 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 10:39 Поки шукав стан доріг від Луцька до Хмельницького, то надибав отаку інфу про Луцьк, де, імхо, цікавим є карта пішохідного маршруту по місту:http://www.doroga.ua/Handlers/ContentImageHandler.ashx?CILExcursionID=18&Size=Big&FileName=lutskmap04.png
IronSun Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 11:38 #43 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 11:38 2 Dream: буквально пару днів як вернувся звідти. "Найкращі" дороги на тернопільщині - майже пів-дороги виписували вісімки на обох полосах руху. Взагалі, ями як від точкового залпового вогню А найбільші засипані (!) піском. Насмішкою виглядав напис "Причина аварійності - перевищення швидкості"
Dream Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 11:44 #44 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 11:44 IronSun, а давайте, будь ласка, перейдемо сюди, і Ви ще розкажете чи не їздили часом через Остріг-Славуту-Шепетівку-Старокостянтинів?
Vadimm Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 13:13 #45 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 13:13 http://www.doroga.ua...=lutskmap04.png Щось вони там з Хрестовоздвиженською і Покровською церквами намудрували. Відать не мєсні малювали.
Dream Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 13:44 #46 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 13:44 VadimM, а я ще, "на скору руку" глянувши, й думаю що щось там таки не так. Дякую. *Відправив коментар до карти.
storm Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 14:50 #47 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 14:50 ось гуляючи по Києву можна побачити різні скультури з дерева (бачив навіть "Єжика в тумані" ), класно розмальовані стіни, прикольні дитячі майдачики. глянути можна на це чи на це. Там ше бачив дитячі портрети виладені з амленької плитки, виглядають класно. В таких місцях прриєямно побувати. А головне це роблять жителі міста. Якби в Луцьку так само зробили, то не те що туристам, а й жителям міста було б на шо глянути, а то побачити весь Луцьк можна менше чим за годину думаю треба нашим художникам дати пензлі і фарби в руки і хай розфарбовують наші сірі стіни, і ше хай любителі графіті підключаються (це теж мистецво, і це не тупі написи настінах!!!). як от в Харкові проводять конкурс. наша міська рада і громадські організації могли б таке теж організувати.
Romek Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 05:19 #48 Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 05:19 ось гуляючи по Києву можна побачити різні скультури з дерева (бачив навіть "Єжика в тумані" ), класно розмальовані стіни, прикольні дитячі майдачики. глянути можна на це чи на це. Там ше бачив дитячі портрети виладені з амленької плитки, виглядають класно. В таких місцях прриєямно побувати. А головне це роблять жителі міста. Якби в Луцьку так само зробили, то не те що туристам, а й жителям міста було б на шо глянути, а то побачити весь Луцьк можна менше чим за годину думаю треба нашим художникам дати пензлі і фарби в руки і хай розфарбовують наші сірі стіни, і ше хай любителі графіті підключаються (це теж мистецво, і це не тупі написи настінах!!!). як от в Харкові проводять конкурс. наша міська рада і громадські організації могли б таке теж організувати. Як на мене, наведені вище "прикрашання" міста мають досить сумнівну естетичну цінність.
Shkoder Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 09:48 #49 Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 09:48 Як на мене, наведені вище "прикрашання" міста мають досить сумнівну естетичну цінність.допустим. а у самого-то какие есть идеи? поделись уже
Lisovic Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 10:34 #50 Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 10:34 Ну малюнки на стінах бувають різними, ось наприклад Львів: Нехай туристи і не будуть ради цього їхати, але певне позитивне враження про місто складеться
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.