Перейти до змісту

Kromberg&Schubert

byiviter

Рекомендовані повідомлення

Розлабся і відпочивай. Не треба тобі мануал. На перший час тебе поставлять не самого, а з кимось із старих працівників - і будуть тобі показувати, що і як. Тим більше, що більша частина налаштувань для оператора все одно закрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 354
  • Створено
  • Остання відповідь

2byiviter навіть глибоко далекі свинарі без середньої освіти справлялися з комаксом, такщо ти теж маєш впоратися! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там покі ще працюю, вже буде 5-й рік... Скажу одне важка робота як фізично так і морально.... зарплата там зара залежить скільки ти років проробив, тобто за 1 рік тобі в ставку доплачують 70 грн, так до 5 років....в цьому році вони ставку збільшили з 950 до 1200 грн + твої рокі роботи.. а премію яка була в тому році 1000 грн зменшили на 200 грн, індексацію убрали яка у мене була 500 грн....кароче що було то і осталося....надурюють людей...та ще наказази видють на вихідні і святкові дні...а не вийдеш догана тобі і -100 грн. А з перевезенням людей вони зара починають економинити, раніше були богдани, а наняли базіки щоб нас возили, а там людей куча і причом ставати раніше прийдеться в 4:20(перша зміна 6 початок роботи) щоб всіпіти на маршрутку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жесть...

чем больше я читаю эту тему, тем больше я люблю свою роботу....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там покі ще працюю, вже буде 5-й рік...

от за таких, як ти, такі умови й створюються! якщо працюєш - значить тебе все влаштовує. Працюй дальше. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Компанія, яка позиціонує себе на ринку як європейська компанія, може собі дозволити непрофесійних працівників відділу кадрів, які в офіційній відмові прийому на роботу можуть вказати причиною відмови "Ми думаємо, що ви підете у декрет, а чому ще вам приїжджати з Києва і влаштовуватися до нас". До того ж розголошувати неправдиву інформацію серед працівників підприємства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маразм крепчал...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Компанія, яка позиціонує себе на ринку як європейська компанія, може собі дозволити непрофесійних працівників відділу кадрів, які в офіційній відмові прийому на роботу можуть вказати причиною відмови "Ми думаємо, що ви підете у декрет, а чому ще вам приїжджати з Києва і влаштовуватися до нас". До того ж розголошувати неправдиву інформацію серед працівників підприємства.

Чесно, це в дусі Крошу. У них на Волині є великий запас трудового "ресурсу", принаймні на виробництво - 100%, на підприємстві кожна зміна має свого тренера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там покі ще працюю, вже буде 5-й рік...

от за таких, як ти, такі умови й створюються! якщо працюєш - значить тебе все влаштовує. Працюй дальше. :)

Не сміши мене! :lol: Ти хоть зрозумів що написав? Ти там працював що таке говориш? Ти навіть не знаєш що там робиться і не взнаєш покі не попрацюєш. Там у нас текучість кадрів дуже велика. Ви думаєте чого людей постійно набирають на цей завод, а тому що звільняються місця на ньом. Вот на підшибниковий завод спробуй устройся....Туди не візьмуть, бо там все занято і люди там не звільняються так часто як на крошу. У нас за день бувало 500 людей десь звільнялось, і це часто трапляється...так що ти написав не доречно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не сміши мене! :lol: Ти хоть зрозумів що написав? Ти там працював що таке говориш? Ти навіть не знаєш що там робиться і не взнаєш покі не попрацюєш. Там у нас текучість кадрів дуже велика. Ви думаєте чого людей постійно набирають на цей завод, а тому що звільняються місця на ньом. Вот на підшибниковий завод спробуй устройся....Туди не візьмуть, бо там все занято і люди там не звільняються так часто як на крошу. У нас за день бувало 500 людей десь звільнялось, і це часто трапляється...так що ти написав не доречно.

а що незрозумілого? взагалі-то при працевлаштуванні в мене є свої умови і вони явно вищі за пропоновані на шуберті. тому мені вистачає розуму, щоб там не працювати.

На підшипниковому також проходив співбесіду і влаштувався б без проблем - як запасний варіант оскільки пішов працювать в іншу корпорацію, де мене дійсно все влаштовує. Компанія пішла на всі мої умови, вказані при співбесіді, наголошую - не я погоджуюсь на умови - а працедавець, тому що в мене є необхідні спеціальні знання, досвід та навики, яких немає в інших кандидатів і які потрібні компанії. Я продаю свої знання, постійно вдосконалюю їх, вчусь і навчаю інших, за що отримую як мінімум в 2 рази більше за Вас! Більшість хоче ніх. не робить і получати мільйони але так не буває - тому велика плинність кадрів. Задумайтесь, навіщо працедавцю платити велику ЗП людині, якщо є 100 кандидатур, які готові її в будь-який момент замінити за меншу З.П на тих самих умовах??? от поки буде дофіга тих хто за мізерні зарплати готов вкалувать - доти і зп мізерна буде!!! якщо людина працює 5 років і їй надбавили всього 70грн за кожен рік, а потім почали ще й вираховувать то або працівник фіговий, або працедавцю н*х надо ті знання! плинність завжди буде велика на таких умовах!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію аргументи la2xaoc і Pr0ektant, хлопці не сваріться, ця тема створена, щоб допомогти тим, кому треба робота, а не для того, щоб сюди прийшов хтось і сказав: "Я чєлавєк, а ви *авно", так не можна. Якщо у тебе все добре, друже, шануйся, будь-ласка, але не вихваляйся, бо життя тепер ой яке мінливе.

По темі, я нарив все таки в механіків мануал по потрібним мені машинам і пз, якщо комусь цікаво - пишіть в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто каже "ви *авно"?

Просто хочеться пояснити людині, що якщо вона не цінує свою працю, не вимагаючи бажаної винагороди за пророблену своїм тілом чи розумом роботу - то і інші не будуть цінувати її роботу! десь вище була фраза, що зарплата - це не головне, виникає питання а що тоді головне?? досвід, який працедавець не цінує і не оплачує належним чином? що головне? для чого вкалувать на дядю за безцінь, та ще й при шкідливих умовах??? чим менше заробляєте Ви, пряцюючи на "дядю" - тим більше він заробляє на Вас!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Шуберт йдуть люди і залишаються там, хто хоче працювати. Є там місця де важко а є де і легше. Не в кожного є вища освіта, не кожен може її оплатити, не всім судилося бути інженерами чи іншими кваліфікованими працівниками. Шуберт працює 5 років, в завод вкладені великі гроші і при нашій владі і всіма податками тут ще варто задуматися, кому в кишеню ці кошти йдуть, а хто просто повертає вкладені інвестиції+рентабельність+нове устаткування. Тому що більша частина виробничих потужностей - це техніка. Одна машина Комакс коштує приблизно 5млн. грн., таких машин там більше 25, і вони застаріли за ці 5 років.

Саме підприємство достатньо лояльне до свого працівника (імхо). Здоров'я працівників застраховане в стаховій компанії "хххххххх" їй сплачується приблизно 800 000 грн в місяць. Тому свій позитив в даному заводі теж є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти порахуй за 1800грн в міс, коли купиш собі житло, авто, вивчиш дітей... і незабувай про по-місячні витрати.. ;)

знання - це не диплом вищого навч закладу... головне - бажання та мета, а підручники завжди знайдуться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, це мало, щоб побудуватися тепер, але в мене нерухомості достатньо, мії діди були дуже працьовиті, земля їм пухом, а я в іншій сфері старатимуся.

Часи змінюються, колись будуються, а колись живуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pr0ektant пише дуже правильні речі. Ніхто ніколи не почне тебе поважати, якщо ти не будеш поважати самого себе. Це закономірність! На жаль, наші люди ще недоросли до цього розуміння, тому і мають свої проблеми, як-то кажуть: всі проблеми - від браку знань.

На рахунок підшипникового заводу. Я там працював і можу сказати, що там люди знають собі ціну і вміють себе поставити, бо більша частина з них там пропрацювала від 5 - 40 років, відповідно об"єм знань і професіоналізму на високому рівні. Велика повага до цих людей.

А Кромберг - це просто кусок лайна, який шукає дешеву, тупу, мовчазну робочу силу, яка буде терпіти абсолютно все. Слава Богу, що люди(переважно вихідці зі села), які там пропрацювали один раз, в другий туди не повертаються. А це означає, що народ помаленьку розумнішає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не був на Підшипнику, тому нічого не стверджуватиму, лише те, що звідти добросовісні працівники справді більше готівки приносять додому. Але за інші фактори я не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от представте таку ситуацію - в віділл кадрів перестали приходити нові люди, порозумнішали :) , кажуть мало пропонують. і працівники теж кажуть або зп 3000грн або звільняємся. питання: що буде робити Шуберт? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайно ж дасть зп, тому що 3000 юанів це фігня в порівнянні з Європою, але тоже може збільшити план на 50 % і підняти відповідальність за помилки на працівника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от представте таку ситуацію - в віділл кадрів перестали приходити нові люди, порозумнішали :) , кажуть мало пропонують. і працівники теж кажуть або зп 3000грн або звільняємся. питання: що буде робити Шуберт? ;)

Закриється і переїде в Луганськ, там роботи не початий край. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме підприємство достатньо лояльне до свого працівника (імхо). Здоров'я працівників застраховане в стаховій компанії "хххххххх" їй сплачується приблизно 800 000 грн в місяць. Тому свій позитив в даному заводі теж є.

Щось ця цифра викликає в мене багато запитань. З такими відрахуваннями на "страховку", дешевше лікарню приватну утримувати. Не верь данайцам, дары приносящим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо це станеться :smile3: , керівництво прийме заходи які вже були і будуть знову, а саме заохочувальні всі понаднормові оплачувалися з +хх грн (тому що є трудовий кодекс, в якому прописано кількість можливих понаднормових). Бувало і +200 як на Пасху цього року ^_^ . І це сезонне явище. Луцьким думка маленька платня, а людині з села де гроші живі мало ходять достатня. На літо "хазяйство" кличе, звільняється. На зиму назад, в теплі, возять з села...відчуй відсутність різниці сам. Від тролейбусного депо до кільця на 40 кварталі по трасі 18 км, маршруткой хв 40. Ті ж 40 хв люди їдуть з села.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На літо "хазяйство" кличе, звільняється. На зиму назад...

І що беруть? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому ні ? Беруть, але тільки 2 рази, 3 раз не приймають (чутки), + навчання в них 2-3 дні (і то якщо є потреба).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здоров'я працівників застраховане в стаховій компанії "хххххххх" їй сплачується приблизно 800 000 грн в місяць. Тому свій позитив в даному заводі теж є.

Я тя умоляю. Медобстеження працівники Кроші проходять в 1-й поліклініці на пр.Волі (якщо не помиляюсь), принаймі проходили коли на роботу влаштовувались. А що таке це обстеження можеш не розповідати - формальність ще та. Напишуть "здоров как бик" і арбайтн. А якщо і маєш які проблеми, то скажуть типу "для виконання службових обовязків це норма". Адже всі ці обстеження платні, а балабос поліклінікам потрібен також, то хтож хоче наживати собі проблеми?

Стосовно страхової медицини. Був застрахований (страхували аля добровільно/примусово за кошти працівника)- так жодного разу невдавалося скористатись (не страховий випадок, мля) виключень більше ніж прав. Плюнув і відмовився. Так що наша страховка ще той кіт у мішку. Так що ліпше мати "свою карманну" страхову компанію для всіх ніж кожен працівник страхуватиметься де заманеться.

А свій досвід і виконану своїми руками роботу слід поважати і отримувати за неї достойний еквівалент, тоді і тебе поважатимуть. Але у нас це утопія - завжди знайдуться страйкбрекери і роботодавці це чудово знають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...