Перейти до змісту

Ваканція Адміністратора системи ( Адміна )

etalon

Рекомендовані повідомлення

шас буде банальний пост : " Вакансія зайнята, прошу закрити тему " :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 104
  • Створено
  • Остання відповідь

По телефону повідали 1600, але ще щось буде залежати від результатів співбесіди. Певно скажуть, мало знаєте, тому 1400, + стажування 3 міс. з окладом 1000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По телефону повідали 1600, але ще щось буде залежати від результатів співбесіди. Певно скажуть, мало знаєте, тому 1400, + стажування 3 міс. з окладом 1000 грн.

ні ти помиляєшся. Це на перших парах випробувальний термін. ( В мене випробувальний термін рік назад був 800 грн а зараз маю нормальну зарплату і той хто себе зарекомендує буде отримувати нормальну )

1 Що таке локальна мережа (є поняття)

2 Мережевий екран та його режими роботи та настройка (думаю нічого надзвичайного, мабуть мова йде про FreeBSD шлюз?)

3 Локальна мережа з міжмережевим екраном (налаштований на Windows Server 2003 R2 - у мене був дипломний проект на подібну тему).

4 Модем ADSL його налагодження в локальній мережі (розберуся, нічого складного)

5 Вміння працювати з 3g модемом + антеною до нього налагодження його в мережі (півроку працюю через 3g peoplenet)

6 Монтаж мереженого кабеля та його обжим коли створюється нове робоче місце (є поняття)

7 IP адреса (куди без них, багато теорії прочитав і прослухав)

8 DNS сервера (система доменних імен, це теж сервіс в Windows Server 2003 R2 і новіших версіях)

9 Windows Server 2003 R2 (писав дипломну по впровадженні даної системи у навч. закладі)

10 Удалений робочий стіл (маю певний досвід як в мережі під Server 2003 так і Team в'ювер)

11 Створення нового користувача ( Юзера ) (Робив, +політики безпеки)

12 Добавляння бухгалтерських програм та їх оновлення на серверах (думаю, розберуся)

13 Клієнт банк + добавляння нових ключів отриманих з банку (мав справу, але не багато працював із цим)

14 Довірена зона ( для банків ) (ще не в курсі)

16 Вміння налагоджувати камери відео нагляду ( бажано знати ) (буду вчитися)

17 Вміння працювати з електричними приладами ( Блоками живлення та 220 в ) (є досвід)

18 Знати досконало принтери та їх встановлення в локальну мережу та роботу в удаленому столі на серверах (зроблю)

19 Елементарні знання роботи в Інтернеті ( розміщення оголошень , добавляти на сайт нові позиції по запчастинах + фото до них ) (нема питань)

20 Створення резервних баз данних бухгалтерських програм та інших данних (не важко)

21 Знати Арм звіт та з Звітність в податкову ( це 2 простеньких програми ) (якщо дійсно простенькі - розбируся)

22 Бути вічливим та вихованим ( Колектив дуже чудовий ) (я сама ввічливість)

Якщо хочеш працювати звони та іди сюди номер вище сказано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки значить "нормальну" ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормальна в Луцьку починається від 2500 і далі, хоча за таке в Києві від 5000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хочеш працювати звони та іди сюди номер вище сказано

Вже дзвонив. Тому й пишу. Наразі вже маю нормальну роботу з нормальною з/п. Погодився б робити все вищесказане, скажімо, за 1000 грн з фізичною моєю присутністю 7-10 днів на місяц. Проте, як я зрозумів, вам потрібен постійно-присутня людина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гаразд, які у Вас умови праці? Бо обов'язки ясно окреслені, ЗП також більш-менш показана, цікаво в яких умовах робота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плакать хочется...

Вспомнилось -

Если бы водителей принимали на работу как АДМИНОВ

Вакансия: Водитель. Требования:

1. Профессиональные навыки управления грузовыми и легковыми автомобилями, троллейбусами, трамваями, поездами метрополитена и фуникулера, экскаваторами и бульдозерами, спецмашинами на гусеничном ходу, боевыми машинами пехоты и современными легкими/средними танками. Навыки экстремального вождения обязательны.

2. Знание и опыт ремонта поршневых двигателей, автоматических и ручных трансмиссий, систем зажигания, бортовых компьютеров, антиблокировочных, аудио и навигационных систем обязательны. Опыт проведения окрасочных работ приветствуется.

3. Претенденты должны иметь сертификаты Mersedes, BMV, GENERAL MOTORS, а так же справки об участии в крупных международных ралли не более чем двухгодичной давности.

4. З/п от 500 грн.,(>=100$) определяется по итогам собеседования.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zed:

ти перебільшуєш, це нормальна практика щодо роботи, де не треба прикладати великих фізичних зусиль - необхідно прикласти більше розумових, щоб отримати позитивний результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zed:

ти перебільшуєш, це нормальна практика щодо роботи, де не треба прикладати великих фізичних зусиль - необхідно прикласти більше розумових, щоб отримати позитивний результат.

я б не сказав, що це перебільшення, це реалії сьогодення

Kis@: как собеседование прошло?

Lem: сначало было скучно, потом стало веселей, когда меня спросили, какими компьютерными программами я владею.

Kis@: и что там смешого?

Lem: сказал стандартное - "MS Word" и "MS Excel"

Lem: ответили - Мало

Lem: ну тогда я и добавил - "Aimp", "ping" и "netstat"

Lem: ответили - уже лучше

Kis@ постой, а ты кем вообще устраивался?

Lem: та... разнорабочим

Kus@: я в шоке

цитую з Баша, але туди воно попало з життя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, поважаю твій досвід, але бажання роботодавця нажитися на працівнику і професійні якості працівника - це дещо різні речі.

У цій вакансії ТС описав повністю (або більшу частину) робочих зобов'язань, і розуміючим дану тему людям ясно, що мова йде в половині вимог про споріднені або дуже близькі за своєю суттю речима, тут не вимагають хисту програміста, як буває в багатьох випадках, коли шукають адміна.

Крім того я вважаю, що завжди можна почати працювати на самого себе, і самому наймати працівників. Шкода лише, що в нашій країні людей виховують таким чином, що вони потім шукають таких людей, що зможуть дати їм таку роботу, яку вони добре вміють робити, і добре за це заплатять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода лише, що в нашій країні людей виховують таким чином, що вони потім шукають таких людей, що зможуть дати їм таку роботу, яку вони добре вміють робити, і добре за це заплатять.

:sq_ye:

А який сенс шукати малооплачувану роботу, якої не знаєш? :0001:<_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, поважаю твій досвід, але бажання роботодавця нажитися на працівнику і професійні якості працівника - це дещо різні речі.

У цій вакансії ТС описав повністю (або більшу частину) робочих зобов'язань, і розуміючим дану тему людям ясно, що мова йде в половині вимог про споріднені або дуже близькі за своєю суттю речима, тут не вимагають хисту програміста, як буває в багатьох випадках, коли шукають адміна.

Крім того я вважаю, що завжди можна почати працювати на самого себе, і самому наймати працівників. Шкода лише, що в нашій країні людей виховують таким чином, що вони потім шукають таких людей, що зможуть дати їм таку роботу, яку вони добре вміють робити, і добре за це заплатять.

В мене, саме до цього топікстартера, претензій немає ніяких, але сьогоднішній роботодавець ну дуже сильно відрізняється, навіть від самого себе 5-річної давнини.

І на самого себе зараз краще не починати працювати, а закінчувати, що я і збираюсь зробити найближчим часом. Не так сьогодні і легко почати щось своє, ще й працівників наймати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гаразд, які у Вас умови праці? Бо обов'язки ясно окреслені, ЗП також більш-менш показана, цікаво в яких умовах робота.

Невже тяжко позвонити та домовитись про зустріч, якщо реально зацікавлений в пропозиції? Який сенс писати це тут і по 3 дні чекати відповідь?

Насторожує..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це заборонено правилами форуму? Якщо ні, то зауваження вважаю нетактовним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мене флейм дістав...

А ще, замість 20+ пунктів можна було написати :

1) Знання MS Sеrver 2003

2) Вміння налаштувати мережу.

3) Знання офісних порграм (Ворд, ексель, клієнт-банк і т.д.)

4) Вітається знання телефонії та відеоспостереження

або - Типова робота для Сисадміна в офісі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже тяжко позвонити та домовитись про зустріч, якщо реально зацікавлений в пропозиції? Який сенс писати це тут і по 3 дні чекати відповідь?

Насторожує..

Я вважаю, що нормальна пристойна організація(фірма) напише що, як, де і скільки, тому, що вона справді зацікавлена у пошуку працівника. Також варто б написати назву організації.

А коли так — то якимось розводом-лохотроном попахує. Або, як мінімум, Ви не все договорюєте. :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насторожує..

Я вважаю, що нормальна пристойна організація(фірма) напише що, як, де і скільки, тому, що вона справді зацікавлена у пошуку працівника. Також варто б написати назву організації.

А коли так — то якимось розводом-лохотроном попахує. Або, як мінімум, Ви не все договорюєте. :sq_ye:

ХЛОПЦІ ВИ БАЛАКАЙТЕ А КОМУ ПОТРІБНА РОБОТА ТЕЛЕФОНУЙТЕ

Це заборонено правилами форуму? Якщо ні, то зауваження вважаю нетактовним.

Ти шукаєш роботу? Якщо так то кінчай балачки та гада до телефону

Насторожує..

А ВИ вже сунули носа сюди що відчули що пахне чимось ( розводом-лохотроном ) я вас на співбесіді не бачив!!!! Не знаєте то не каркайте!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

etalon, спокійніше, шановний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 etalon: шановний, не забувай шо тут форум а не дошка оголошень, тому якщо не подобається що перемивають кісточки твоєму топстарту, то гайда в інше місце

Стосовно лохотрона, поважаюча себе контора назвалася б, а так якось по-лоховськи виглядає, перепрошую за хамство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«А ВИ вже сунули носа сюди що відчули що пахне чимось ( розводом-лохотроном ) я вас на співбесіді не бачив!!!! Не знаєте то не каркайте!!!!!!!!!!! » — Я наразі не шукаю роботу, тому і не приходив до вас на співбесіду. А якби і шукав, то б на таке оголошення принципово не телефонував. Аж надто багато невідомих…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну,просто цікаво, хотось влаштувався на цю роботу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я - нє. Не хочеться пхати шию хз куди, я не без роботи, але розглядав даний варіант, як хороше доповнення до того що маю, але як говориться, краще синиця в руках, як журавель в небі. У мому випадку я маю синицю і пів-журавля, надідька мені ще один цілий лелека?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як буде з/п на час стажування 3кілогривень а далі більше - я піду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Marshall а не закруто пригнув за 3к грн на період стажування ? чи це просто ляпнув аби було ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...