swen1989 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 07:34 #226 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 07:34 Хай но в світі зерно закінчиться....
case0lc Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 10:41 #227 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 10:41 А я его и не смотрю)))Звідки така тоді інформація про ситуацію в Лівії?От кого и кого защищают? Від Каддафі, звичайно!
case0lc Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 10:52 #228 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 10:52 Уровень жизни (% общего числа удовлетворенных респондентов)Украина - 23Ливия - 64Сам хоч читав куди відправляєш, аналітик?Я ж відсилав на сайт ООН читати резолюцію по Лівії, а не ці сумнівні цифри, яким я не вірю. Не може в нас бути такий великий процент задоволених.Навіть, якщо це правда, то війни винкають не тільки за "ковбасу". Є і інші причини. Наприклад, такі країни, як Франція, Британія і Іспанія мають проблеми з сепаратистськими організаціямип.с. А вгадай чого Януковича не бомблять, а лише Каддафі?підказка: нафта, золотий динарЗнов ідем "по кругу". Ще раз питаю: нафта - це особиста власність Каддафі? А скільки нафти знайшли в Афганістані?
sashulya Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 10:52 #229 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 10:52 Звідки така тоді інформація про ситуацію в Лівії? Уже писала, повторять не буду)
Phoinix Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 11:26 #230 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 11:26 Та взагалі про що мова? Там всі жили нормально, навіть на заробітки туди їздили. Хтось влаштував провокацію а США та партнери вирішили під шумок собі нафти прихватити.
case0lc Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 13:40 #231 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 13:40 Звідки така тоді інформація про ситуацію в Лівії? Уже писала, повторять не буду)Знайшов я той пост від 25 лютого про твоїх батьків в місті Сірт. Звідки вони знають про всю ситуацію в Лівії, якщо Сірт - це єдине велике місто, яке контролював Каддафі, бо там основна його військова база? Хай їдуть тоді в м. Місрата, яке обстрілює Каддафі і розкажуть, яка там ситуація. Лівія - це взагалі велика пустеля. Я можу перебувати десь в Сахарі на півдні країни і не знати, які події там відбуваютьсяСША та партнери вирішили під шумок собі нафти прихватити.В Кот-д'Івуарі вже нафту знайшли?
BACbOK Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 13:49 #232 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 13:49 В темі про Кот-д'Івуар вже писали.Wikipedia:Природные ресурсы — нефть, газ, алмазы, марганец, железная руда, кобальт, бокситы, медь, золото, никель, тантал.
sashulya Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 13:51 #233 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 13:51 Знайшов я той пост від 25 лютого про твоїх батьків в місті Сірт. Звідки вони знають про всю ситуацію в Лівії, якщо Сірт - це єдине велике місто, яке контролював Каддафі, бо там основна його військова база? Хай їдуть тоді в м. Місрата, яке обстрілює Каддафі і розкажуть, яка там ситуація. Лівія - це взагалі велика пустеля. Я можу перебувати десь в Сахарі на півдні країни і не знати, які події там відбуваються Ошибочка вышла, не Сирт город, а Сбея (это я на нервах напутала.) Они прекрасно знают что происходит в Мисурате, внутри страны все общаются между собой) . И вначале этой "революции" почему-то в той же Мисурате, Триполи и т.д. на улицы выходили не ливийцы, а люди непонятной национальности.
nemo Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 13:54 #234 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 13:54 Знайшов я той пост від 25 лютого про твоїх батьків в місті Сірт. Звідки вони знають про всю ситуацію в Лівії, якщо Сірт - це єдине велике місто, яке контролював Каддафі, бо там основна його військова база? Хай їдуть тоді в м. Місрата, яке обстрілює Каддафі і розкажуть, яка там ситуація. Лівія - це взагалі велика пустеля. Я можу перебувати десь в Сахарі на півдні країни і не знати, які події там відбуваються Ошибочка вышла, не Сирт город, а Сбея (это я на нервах напутала.) Они прекрасно знают что происходит в Мисурате, внутри страны все общаются между собой) . И вначале эттой "революции" почему-то на улице в той же Мисурате, Триполи и т.д. на улицы выходили не ливийцы, а люди непонятной национальности.Тут опозицією Каддафі лажанувся конкретно.Йому просто тре було тих, кому щось не подобається сюди на рік відправити, думаю по їх поверненню вони б йому золотий памятник робили.Ну а якщо серйозно - нафта+газ ))))
sashulya Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 13:57 #235 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 13:57 Еще добавлю. Наши врачи, независимо от того, где они находились, опровергали всю информацию из новостей о повстаниях и сотнях погибших. Там действительно страшно стало после этой "резолюции", и только тогда стало гибнуть мирное население.
nemo Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:09 #236 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:09 Еще добавлю. Наши врачи, независимо от того, где они находились, опровергали всю информацию из новостей о повстаниях и сотнях погибших. Там действительно страшно стало после этой "резолюции", и только тогда стало гибнуть мирное население.Итог буде простий: ще однією лояльною до наших людей країною з непаганим рівнем життя стане меньше.
nickel Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:33 #237 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:33 Я ж відсилав на сайт ООН читати резолюцію по Лівії, а не ці сумнівні цифри, яким я не вірю. Не може в нас бути такий великий процент задоволених.Навіть, якщо це правда, то війни винкають не тільки за "ковбасу". Є і інші причини. Наприклад, такі країни, як Франція, Британія і Іспанія мають проблеми з сепаратистськими організаціямиЦифри стали сумнівними, тільки тому, що їх цитую я? І пофіг що вони розміщені на сайті ООН, на який ти так гарно посилаєшся? Оці "резолюції" з'являються тоді коли виникає потреба виправдати військові дії в країнах типу Лівії. Знаємо, вже читали про ядерну зброю в Іраці. Час розставив все на свої місця. Знов ідем "по кругу". Ще раз питаю: нафта - це особиста власність Каддафі? А скільки нафти знайшли в Афганістані?Знов ідемо по кругу, бо тобі як в приказці "хоч пісяй в очі, ти все-рівно будеш твердити, що то божа роса".
case0lc Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:39 #238 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:39 В темі про Кот-д'Івуар вже писали.Wikipedia:Природные ресурсы — нефть, газ, алмазы, марганец, железная руда, кобальт, бокситы, медь, золото, никель, тантал.Може тоді нас побомбити? В нас же ресурсів набагато більше
case0lc Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:45 #239 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:45 Там действительно страшно стало после этой "резолюции", и только тогда стало гибнуть мирное население.Звичайно, все мирне населення живе на військових базах, складах і командних пунктах, які обстрілює авіація НАТО, а в великих містах, які обстрілюють війська Каддафі мирного населення нема
sashulya Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:47 #240 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:47 Звичайно, все мирне населення живе на військових базах, складах і командних пунктах, які обстрілює авіація НАТО, а в великих містах, які обстрілюють війська Каддафі мирного населення нема Вы сейчас в Ливии и видите кто кого обстреливает? Не дай Бог, чтобы у нас такие "военные базы" бомбили!
case0lc Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:50 #241 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:50 Цифри стали сумнівними, тільки тому, що їх цитую я? І пофіг що вони розміщені на сайті ООН, на який ти так гарно посилаєшся? Оці "резолюції" з'являються тоді коли виникає потреба виправдати військові дії в країнах типу Лівії. Знаємо, вже читали про ядерну зброю в Іраці. Час розставив все на свої місця. Я тобі поставив конкретне питання, а ти відповідь на нього писати не хочеш. Як прочитаєш резолюцію, тоді продовжим обговорення. Між іншим, по Іраку ніякої резолюції тоді не було. Так що ти, поки що, "не в темі"
Tolik_lt Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:51 #242 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:51 от тебе хай і побомблять."Приключения!-радостно воскликнула Жопа. -- Жопа...- уныло пробурчали Приключеня"(с)
nickel Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:53 #243 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 14:53 Я тобі поставив конкретне питання, а ти відповідь на нього писати не хочеш. Як прочитаєш резолюцію, тоді продовжим обговорення. Між іншим, по Іраку ніякої резолюції тоді не було. Так що ти, поки що, "не в темі"Хай буде "божа роса"...
HelloBoy Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 17:12 #244 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 17:12 Я тобі поставив конкретне питання, а ти відповідь на нього писати не хочеш. Як прочитаєш резолюцію, тоді продовжим обговорення. Між іншим, по Іраку ніякої резолюції тоді не було. Так що ти, поки що, "не в темі"Ви мені скажіть Ви вірите в те що говорить наш президент ? я ні... тому що в нього на умі тількі погоня за грошима!От так само про всякі резолюції і про "достовірну" інфо на сайті ООН, це ж рівносильно вірити нашому президенту! В sashuly там працюють рідні! тому інформація як би мовити "з місця події" мені біль правдоподібна ніж як казав nickel Хай буде "божа роса"... на "заказних" сайтах.
nickel Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 17:50 #245 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 17:50 Ливийские повстанцы начали экспорт нефти; первая сделка на $125 млн
Phoinix Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 19:40 #246 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 19:40 Лівійські повстанці атакують консульство Туреччини На будівлю генерального консульства Туреччини в Бенгазі почався напад агресивно налаштованого натовпу демонстрантів через те, що країна НАТО Туреччина опирається порушенню ембарго на постачання озброєнь до Лівії. Як повідомляє ІТАР-ТАРС, близько 400 чоловік із зброєю і ножами спробували штурмувати дипломатичну місію на знак протесту проти заяви прем`єр-міністра Тайіпа ЕРДОГАНА про категоричну відмову Анкари озброювати повстанців. Припинення вогню та організація гуманітарних коридорів в Лівії повинні стати пріоритетним завданням для світової спільноти», - таку думку висловив держміністр Туреччини з переговорів з Євросоюзом Егемен БАГИШ, який перебуває у французькій столиці. За його словами, «нині Туреччина робить кроки, щоб, насамперед, зупинити кровопролиття». Е.БАГИШ повідомив, що турецьке керівництво підтримує постійний контакт з Муамаром КАДДАФІ і його оточенням. «Наш прем`єр-міністр Тайіп ЕРДОГАН неодноразово розмовляв з КАДДАФІ по телефону», - зазначив він. Представник Анкари підкреслив, що його країна для арабських країн, які переживають тяжкі часи, являє приклад мирного поєднання ісламу і демократії за західним зразком.
BACbOK Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 19:55 #247 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 19:55 СМИ узнали, что Каддафи написал в письме ОбамеЛивийский лидер Муаммар Каддафи в письме в адрес президента США Барака Обамы попросил последнего приостановить военную операцию НАТО в Ливии.Как сообщает Lenta.ru, текст документа попал в распоряжение агентства АР. В письме Каддафи просит 44-го президента США прекратить "несправедливую войну против маленького народа в развивающейся стране". При этом ливийский лидер называет Обаму "сыном" и желает ему победы на президентских выборах 2012 года.По словам Каддафи, бомбардировки НАТО наносят Ливии моральный ущерб. Демократию же нельзя построить с помощью самолетов и ракет, отмечает лидер Джамахирии. При этом ливийский лидер напомнил, что, по его мнению, противники ливийского режима являются членами террористической организации Аль-Каида.По данным AP, в Вашингтоне не сомневаются в подлинности документа.Ранее стало известно, что 6 апреля Муаммар Каддафи написал письмо Бараку Обаме, однако о его содержании ливийские власти ничего рассказывать не стали. В Вашингтоне подтвердили, что письмо действительно пришло, но о чем оно, также не сообщили.Вчера CNN сообщал, что посланник Муаммара Каддафи, отправленный недавно в Европу, намерен оценить степень готовности европейских правительств принять одного из сыновей нынешнего лидера Джамахирии в качестве его наследника.Сегодня же корреспондент телеканала CNN Ник Робертсон в своем микроблоге сообщил, что власти США предложили Муаммару Каддафи компромиссное решение конфликта в Ливии.Как пишет Робертсон, из источников в администрации Барака Обамы ему стали известны подробности пакета предложений, с которыми направился в Триполи бывший конгрессмен Курт Уэлдон. По его данным, США требуют немедленного прекращения огня, вывода правительственных войск из городов и беспрепятственного доступа гуманитарных организаций во все населенные пункты в Ливии. Повстанцы в ответ также должны прекратить все боевые действия.
Korting Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 19:59 Автор #248 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 19:59 Адепти кадаффі, поясність пліз. В чому різниця між януковичем і кадафі?Особливо цікавить думка тих, для кого яник поганий кадафі супер чєл. Думка тих для кого і той і той супер чувачіще в принципі логічна і зрозуміла, вона має свою внутрішню систему.
sashulya Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 20:40 #249 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 20:40 А что Вы хотите услышать?
sashulya Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 20:46 #250 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 20:46 Сравнивать Кадаффи с Януковичем то же что.... с пальцем))))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.