Перейти до змісту

Что посмотреть?

Arden

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Кому мультфільми?

3RtstK.png

Название: Отважная Лифи

Оригинальное название: Madangeul Naon Amtak

Год выхода: 2011

Жанр: мультфильм, драма, приключения, семейный

Режиссер: Сэн Юн О

В ролях: Сын-хо Ю, Мин-Сик Чои, Юн Ким

О фильме: Неугомонная курочка Лифи оставляет уютную сытую жизнь на птицефабрике и отправляется в лес. Волей случая она спасает маленького утенка от лисы и берет его под свое крыло. Веселые и опасные приключения ждут эту странную парочку.

IMDB 6.7/10 (127 votes)

Выпущено: Южная Корея, MK Pictures

Продолжительность: 01:32:18

Озвучивание: Дублированное [лицензия]

Опубліковано
Женщина в черном / The Woman in Black

Год выхода: 2012

Страна: Швеция, Канада, Великобритания

Жанр: ужасы, триллер, драма

Режиссер: Джеймс Уоткинс

В ролях: Дэниэл Рэдклифф, Кьяран Хайндс, Джанет МакТир, Дэвид Бурк, Шон Дули, Эмма Шори, Хэрмон Молли, Софи Стаки, Миша Хэндли, Джессика Рэйне и др.

На дворе — конец девятнадцатого века, но, хотя люди пользуются автомобилями, железными дорогами, и телеграфом, человек по-прежнему бессилен перед проявлениями сверхъестественного. Молодой лондонский юрист Артур Киппс вынужден оставить своего трехлетнего сына и отправиться в командировку в уединенную северную деревушку, чтобы составить реестр документов, оставшихся от скончавшегося хозяина поместья Ил Марш. Добравшись до места, и пообщавшись с негостеприимными местными жителями, он начинает понимать, что над деревушкой нависла тень мрачной тайны...

Вже є бубняж :)

Опубліковано

А я продолжаю смотреть Борджиа / The Borgias / 2 сезон ,уже вышла 9я серия

Доречі цікавий казус в мене стався, відразу після того як прочитав цей коментарій, я знайшов на торентах Борджиа, але трішки не таке як рекламували, а Франко-Германського виробництва під назвою "Borgia", фільм мене просто порвав: гра акторів, історична реконструкція, саундтрек, сценарій, все просто шикарне, реалістичність відтворення вражає. Потім я скачав 2 сезон, але вже дійсно рекламованого серіалу "The Borgias", нажаль він не йде ні в яке порівняння, ShowTime здатне тільки на попсу, ІМХО.

Опубліковано

3diots.jpg

Три идиота

3 Idiots

Просто восхитительный фильм.Очень понравился.Весело,грустно,умно.Отличный сюжет,нет затяжек,отличная игра актеров.Естественно не обошлось без песен и танцев,но они на высоте.Галивуд-учись!

IMDb: 8.20

рекомендую,особенно студентам.

Опубліковано

IMDB 8.2 зумовлено тим що це Індія, в них 8/10 - то вже певно шлак :).

Женщина в черном / The Woman in Black

...

Вже є бубняж :)

Взагалі жахи не полюбляю (друга половинка - навпаки), особливо про всякі примари, привиди і іншу нечисть. Але вирішив заради Редкліфа-не-ГарріПоттера все ж таки переглянути. І ніби ніколи і не здригався при перегляді таких фільмів, але цей все-таки змусив. Страшно. Спати не хочеться (а це для мене ого-го який показник при перегляді!). Дивіться, не пожалкуєте. Оціню у 8/10.

Все-таки вбила асфальтована дорога до обійстя (розмітку замалювали :)), яка не руйнується при щоденному заливанні морською водою при технологіях початку 20 ст.

Опубліковано

Порадую :)

HB9tAA.png

Название: Американский пирог: Все в сборе

Оригинальное название: American Reunion

Жанр: комедия

Режиссер: Джон Харвитц, Хейден Шлоссберг

В ролях: Джейсон Биггз, Элисон Хэннигэн, Крис Клейн, Томас Иэн Николас, Тара Рид, Шонн Уильям Скотт, Мена Сувари, Эдди Кэй Томас, Джон Чо, Дженнифер Кулидж

О фильме: Герои «Американского пирога» встречаются вновь спустя 10 лет. Они докажут, что даже время и расстояние не в силах разрушить их дружбу. Летом 1999-го четверо мичиганских парней решили расстаться с невинностью. Прошли годы, и теперь друзья вернулись домой уже повзрослевшими, чтобы вспомнить прошлое и оторваться на полную катушку.

IMDB 7.2/10 (39,700 votes)

Выпущено: США, Universal Pictures

Продолжительность: 01:52:52

GERsn2.png

Название: Запретная зона

Оригинальное название: Chernobyl Diaries

Жанр: ужасы

Режиссер: Брэдли Паркер

В ролях: Ингрид Болсай Бердал, Дмитрий Дьяченко, Оливия Дадли, Девин Келли, Джесси МакКартни, Натан Филлипс, Джонатан Садовский, Милош Тимотиевич, Милутин Милошевич, Иван Джорджевич

О фильме: Шестеро молодых туристов-экстремалов прибыли на каникулы в Украину. Узнав о том, что в Зону отчуждения устраиваются экскурсии, они нанимают гида и отправляются за незабываемыми впечатлениями. И таковые не заставляют их долго ждать. Казалось, радиоактивный город пуст и заброшен. Там не осталось ничего живого. Но как только солнце прячется за горизонт, Припять оживает. Нечеловеческие крики сотрясают ночной воздух. Незадачливых путешественников охватывают ужас и паника. Они понимают, что не одни в этом мёртвом городе.

IMDB 5.4/10 (4,634 votes)

Выпущено: США, Alcon Entertainment / FilmNation Entertainment

Продолжительность: 01:24:25

Опубліковано

І ніби ніколи і не здригався при перегляді таких фільмів, але цей все-таки змусив. Страшно.

Все-таки вбила асфальтована дорога до обійстя (розмітку замалювали :))

все таки вбила заїждженість до дир сюжету: уатичні діти... тупі, залякані жителі закинутих поселень...- їх уже всюди пхають! темні будинки з привидами...незахоронені тіла. та, мля, чому там лякатись??? скука.

Опубліковано

Korosy, якби ти уважніше прочитав той пост, ти б звернув увагу що я подібні фільми дивлюсь не щодня. Тобі - заїзджений, мені - нє. Тобі скучно, мені - сподобалось. Що дивного? На колір і смак товариш не всяк.

Опубліковано
І ніби ніколи і не здригався при перегляді таких фільмів, але цей все-таки змусив. Страшно. Спати не хочеться (а це для мене ого-го який показник при перегляді!). Дивіться, не пожалкуєте. Оціню у 8/10.

я, напевно, більш із цього судив... получається так, що ти маєш із чим порівняти. я маю із чим порівняти. от кожен і висловив свою думку.

Опубліковано

Зазвичай я під цю заїздженість дивився кольорові сни. Але цей фільм таки чимось зачепив. Тому заїздженість - штука відносна.

Переглянув "Запрєтну зону". Згадалося як грав у "Сталкєра". От тільки кінцівка здалась якоюсь тупою - розрахованою для тупого і недалекого американського глядача.

Опубліковано

додам коєшо і від себе про "Жінку в чорному" якщо шановне панство не проти)

про "до дир заїзджений" сюжет вже сказано було тому цілковито погоджусь з даним твердженням...

Фільм таки дійсно нічим новим не розполагає, специфектів там немає взагалі (в таких фільмах бувають) історія також видумана сидя на унітазі почитуючи газету "сельская жизнь", атмосфера я б не сказав що ух але щось здалееееку відчувається)

Добре відображений "шотландський-англійський" стиль, до речі про той острівець раніше бачив на дісковері) Таких вже жахів немає, просто вирішили залякати нас ефектами типу "стоїть щось на задньому плані і тут воно зарухалось" і кормлять нас ними на протязі всього фільму...Хоча в осному в хід ідуть діалоги, пейзажі, шикарне зроблені декоріїї як то пак "будинок з минулого" + куча написів на стінах листівках і тому подібне)

Суті як такої я не побачив, за що він би схопився щоб залишитись у памяті теж не замічено...черговий псевдо ужас переглянув-забув)

Кінцівка просто ппц! таке враження що замість нормальної поставили альтернавиану яка більше сподобалась продюсерам...

Як не дивно не бритий мужлан Шпротер вписався у даний фільм як риба в консервну банку) Йому такого роду фільми йдуть)

Такого роду фільм я б краще порадив переглянути "мертва тиша" джеймса вона з розумною адекватною завязкою фільму або старенький добрий "привид будинку на пагорбі" 1999 року....

подивіться "ви не знаєте джека" - хороший фільм, з питанням " а ви за ?"

Опубліковано

Неприкасаемые / 1+1 / Intouchables

27969880.jpg?800

Продолжительность: 01:52:02.

Год выпуска: 2011.

Страна: Франция.

Жанр: Драма, Комедия.

Режиссер: Оливье Накаш / Olivier Nakache, Эрик Толедано / Eric Toledano.

В ролях: Франсуа Клюзе, Омар Сай, Анн Ле Ни, Одри Флеро, Клотильд Молле, Альба Гайя, Крагеде Беллуджи, Сирил Менди, Кристиан Амери, Грегуар Эстерманн, Жозефин де Мо ...

Описание: Пострадав в результате несчастного случая, богатый аристократ Филипп нанимает в помощники человека, который менее всего подходит для этой работы, — молодого жителя предместья, араба Дрисса, только что освободившегося из тюрьмы. Несмотря на то, что Филипп прикован к инвалидному креслу, Дриссу удается привнести в размеренную жизнь аристократа дух приключений.

От себя: Фильм решил посмотреть из-за большого количества положительных отзывов. Посмотрел. Не пожалел. Фильм действительно супер. Можно даже поставить в один ряд с фильмом "Запах женщины".

Море положительных эмоций. Советую. Я смотрел от сюда http://www.ex.ua/view/15445407

Опубліковано

IMDB 8.2 зумовлено тим що це Індія, в них 8/10 - то вже певно шлак :).

Зумовлено тим,що це класний фільм,якій оцінили багато критиків і глядачів.Я сам здивувався,що IMDB такий бал показало.Америкоси роздупляються потрохи.

Опубліковано

gen552, научитесь пользоваться поиском.

zaHARE, не буду сперечатись, просто в мене щодо індійських фільмів стереотип про фігурну родінку на одному місці таку ж як в того хлопця.

І додам. Часто натрапляю на фільми виробництва Китай/Японія/Корея/Індія і напевно тільки відсотків 5 з них мають оцінку нижче 7/10. Швидше за все це пов"язано з тим що вони ближчі до культури сегменту голосувальників з ІМДБ з густонаселених країн Азії.

sasha1132, дякую за такий відгук. Ну якщо двоє кажуть що нічого "такого" цей фільм з себе не являє, тоді з мене поганенький поціновувач фільмів жахів... може воно і на краще.

Опубліковано
sasha1132, дякую за такий відгук. Ну якщо двоє кажуть що нічого "такого" цей фільм з себе не являє, тоді з мене поганенький поціновувач фільмів жахів... може воно і на краще.

Не двое а троє :_07:

Опубліковано

Бачу інколи проскакують фільми не з "мейн стріму", напрклад "Вчитель на заміну"

Сьогодні нагадали про специфічний але хороший фільм

Into the Wild (2007)

252626.jpg

Після закінчення Університету Еморі один з його провідних студентів та спортсменів Крістофер МакКендлесса залишає все своє майно, віддає накопичені за час навчання 24 тис. доларів до благочинного фонду, і відправляється автостопом на Аляску, щоб зануритися в дику природу. По дорозі Крістофер знайомиться з різними людьми, так чи інакше, які впливають на його життя.

Жанр: драма, пригодницький, біографічний

Країна: США

tt0758758.pngTop250: #145

Кіностудія / кінокомпанія: Paramount Vantage, Art Linson Productions, Into the Wild

Режисер: Шон Пенн

Актори: Еміль Хірш, Марша Гей Харден, Вільям Хйорт, Джена Мелоун, Брайан Ш. Діркер, Кетрін Кінер, Вінс Вон, Крістен Стюарт, Хел Холбрук, Джім Гальєн

Опубліковано

Три идиота / 3 Idiots

Трохи гумору трохи соплів трохи ідіотських музичних вставок в стилі індійського кіно але в цілому нормально 8 із 10

Єдиний мінус - йде довго, дві з половиною години але впринципі це не марно потрачений час, я рахую.

Спасибі за рекомендацію.

Опубліковано

"Жінка в чорному" ІМХО нічо так фільм :)

Фільми жахів не дивлюсь і в деяких місцях було доосить моторошно :g04:

Vadimm, нас тепер двоє)

Опубліковано

Воин

http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/442568

Вчора тільки подививсь.До того не пощастило натрапити.

Для любителів рейтингів - Кинопоиск 8.270 Топ250: 122

одним словом ахуєнчік

Опубліковано

По серіалам. Кабельний канал HBO продукує не тільки "секс в великому місті", вампірів і екранізацію фентезі, від якого таращить одного з наших флудерів :)

В доповнення до "тіньової імперії" HBO випустив пілот серіалу "The Newsroom" і після рейтингів зразу продовжив до другого сезону.

Там багато приторного шлаку типу верховенства свободи слова, капітоля демократії і іншої херні аля "год блас амерікан піпл", але серіал буде хороший і в рейтингах.

584777.jpg

IMDb: 8.80 (2 262)

Опубліковано

для любителів жанру (або тим, кому подобається своя робота) - має бути до душі. серіали цікаві, не затянуті, але затягують. динамічні, можна так сказати.

post-7467-0-26505300-1341684945_thumb.jp

Кентербери и партнеры / Canterbury's Law

Страна: США

Производство: Apostle, Sony Pictures Television

Год: 2008

Cерий: 6

Актеры: Джулианна Маргулис, Бен Шенкман, Т. Келли Данн, Кит Робинсон, Терри Кинни, Эйдан Куинн, Джеймс МакКаффри, Чарли Хофхеймер, Дэвид Колл, Кит Дэвид, Джерри Бэммэн, Дженна Стерн, Джоэль Де Ла Фуэнте

Жанр: детектив, драма

Адвокат Элизабет Кентербери красива и обладает несгибаемой волей. Она берется за самые непопулярные и сложные дела и никогда не боится рисковать карьерой, даже если это мешает ее личной жизни. После пропажи сына Элизабет и ее муж Мэтью, профессор юриспруденции, поселяются в городе Провиденс в Род Айленде, в надежде забыть о трагедии и попытаться наладить отношения. Но это не так просто сделать, так как работа Элизабет каждый раз напоминает им об отсутствии правосудия в их собственной жизни.

post-7467-0-60664000-1341685236_thumb.jp

Адвокатская практика/Raising the Bar (сериал 2008-2009)

В главных ролях: Марк-Пол Госселаар, Глория Рубен, Карри Грэм, Мелисса Сейджмиллер, Дж. Аугуст Ричардс, Джонатан Скарф, Тедди Сирс, Джейн Качмарек, Наталья Cиглиути, Стэйси Холл

жанр: драма

Эта драма рассказывает о бывших друзьях-студентах юридического факультета, которые, начав профессиональную карьеру, встречаются в суде, но теперь оказываются по разные стороны одних и тех же судебных дел.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...