Перейти до змісту

А вы посещаете библиотеки?

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Это всё для того, что б улучшить и обслуживание, и комплектацию фонда, увидеть ошибки и достижения.

Но вижу,что взгляды на работу библиотеки ВНУ отличаются,тоже надо делать выводы..

getto, складається враження, що саме від твоєї зіркової персони залежить робота наших бібліотек, рівень обслуговування, фінансування і оновлення фондів.Вибач за відвертість, але не сміши мене.

по темі: бібліотеки обожнюю з дитинства, але відвідую зараз не так часто(раз на 1-2 місяці), в основному купую чи качаю електронний варіант.Не відвідую саме тому, що через брак фінансування в бібліотеках зараз ніц нового немає(ну, окрім дешевих бульварних романчиків на зразок Устинової чи Донцової, яких я взагалі не сприймаю і не читаю). А ще я не люблю старих книг, брудних, потріпаних, тому частіше купую, ніж беру щось в бібліотеці.

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
getto, складається враження, що саме від твоєї зіркової персони залежить робота наших бібліотек, рівень обслуговування, фінансування і оновлення фондів.Вибач за відвертість, але не сміши мене.

Ты не поверишь, но по крайней мере в сфере:

Луцька міська централізована бібліотечна система,.

В структурі системи 12 бібліотек, послугами яких користуються біля 40 тисяч лучан і яким щорічно видається понад 867 тис. друкованих видань.

Я могу решать решать некоторые вопросы, если надо, могу решать на уровне Управління культури Луцької міської ради...

єто не кичь. это правда...

Опубліковано

А от в 10 бібліотеці працювала Алла (на жаль, не пам"ятаю ні прізвища, ні по батькові) - золота людина! Все, що вона радила, читала з задоволенням.

Вона там і досі працює :smile3:

Мені завжди подобалось в юнацькій бібліотеці, біля Собору. Там в читальному залі так комфортно. Пам"ятаю, колись сіла почитати книжку - на хвилинку. Підняла очі, а на вулиці вже стемніло :smile3: Зараз практично не ходжу - інтернет. Мені зручніше читати в електронному вигляді або аудіокнижки.

Опубліковано
А от в 10 бібліотеці працювала Алла (

Она и сейчас ещё как работает !!! я только что по телефону с ней говорил, вообще то я на 11 часов должен был быть именно на 10 филиале, но пока нет времени ехать, работы много...

Опубліковано
Ты не поверишь, но по крайней мере в сфере:

Луцька міська централізована бібліотечна система,.

В структурі системи 12 бібліотек, послугами яких користуються біля 40 тисяч лучан і яким щорічно видається понад 867 тис. друкованих видань.

Я могу решать решать некоторые вопросы, если надо, могу решать на уровне Управління культури Луцької міської ради...

єто не кичь. это правда...

ТС, а можна в цей пост ще пару речень на німецькій, хінді та івриті?

Очі ламаються таке читати...

Опубліковано
Очі ламаються таке читати...

Прошу прощения, если билингвизм вас раздражает, постараюсь использовать только один язык :)

Передаю всем читателям 10 филиала привет от работников библиотеки, им приятно, что через столько лет их помнят.Завтра с утра буду лично там присутствовать, спрошу, а помнят ли они своих тогда ещё юных читателей... :)

• Адміністратори
Опубліковано

Девушка - программисту:

- Я хожу в библиотеки.

- А я их сам пишу.

Опубліковано
Як на мене, скоріше - нарцисизм

опять начинается... :unsure:

уже столько раз было сказано, есть люди, которым удобней, комфортней разговаривать на одном языке, а печатать на другом, здесь нет какого хвастовства, нарциссизма,вот типа, смотрите,а я умею так!!! нет... просто так комфортней... всё...

Опубліковано

Колись любив бібліотеки. Читав багато і "взахльоб". Зі шкільними не складалось. Але в "Дитячій" колись навіть призи отримував, як кращий читач. Пізніше були "Юнацька", "Науова" та "рідна" в політесі (ну ця вже лише задля технічної літератури). Кілька разів відвідував бібліотеку на Молоді.

В зв'язку з застарілою "комплектацией фонда" та відсутністю часу досить давно перестав відвідувати.

p.s. Голосувалка прикручена "реальна". Виходить, якщо зараз я не відвідую бібліотеки "систематически" та "иногда", то залишається третій варіант - "А что это такое?"...

Опубліковано

опять начинается... :unsure:

уже столько раз было сказано...

Ні, ні, не так, а

Потому что тишина должна быть в библиотеке!
Опубліковано
Інтернет замінив бібліотеку

М'яко кажучи це дуже поверхневе ставлення, і це твердження вірне якщо брати "попсу".

Якщо копнути глибше - море речей немає в інтернеті.

Опубліковано
Інтернет замінив бібліотеку

М'яко кажучи це дуже поверхневе ставлення, і це твердження вірне якщо брати "попсу".

Якщо копнути глибше - море речей немає в інтернеті.

М'яко кажучи, не вмієш шукати, в інтернеті літератури в сотні (можливо в тисячі чи сотні тисяч) разів більше літератури чим в усіх бібліотеках Луцька разом взятих і не тільки попси.

Опубліковано

Я не бачу сенсу вести з вами подальшу дискусію, тому як вже ви використали примітивний інструмент пересмикування(ніхто не казав про бібліотеки виключно Луцька)

Нехай щастить.

Опубліковано
М'яко кажучи, не вмієш шукати, в інтернеті літератури в сотні (можливо в тисячі чи сотні тисяч) разів більше літератури чим в усіх бібліотеках Луцька разом взятих і не тільки попси.

не поленился, отсканировал, найди мне ЭТУ книгу в Интернете.

С автором знаком лично, поэтому аж интересно

4 001.jpg

Опубліковано

не поленился, отсканировал, найди мне ЭТУ книгу в Интернете.

С автором знаком лично, поэтому аж интересно

Знайду, якщо дасиш почитати, хоча б в читальному залі отаку книжечку.

masculi_11.jpg

Опубліковано
якщо дасиш почитати, хоча б в читальному залі отаку книжечку.

Если я не ошибаюсь, такие "книжечки" выдаются только по специальным пропускам, и читаются в специальных перчатках, при специальном освещении, и на специальных столах... тебе туда :)

а вообще то, что это за книга? лень гуглить...

Опубліковано

Если я не ошибаюсь, такие "книжечки" выдаются только по специальным пропускам, и читаются в специальных перчатках, при специальном освещении, и на специальных столах... тебе туда :)

а вообще то, что это за книга? лень гуглить...

Университетская библиотека Страсбурга разместила в интернете сканы редчайшей книги Masculi (Mascolo), Giovanni Battista. "De incendio vesuvi excitato XVIJ. Kal. Ianuar anno trigesimo saeculi decimo septimi, libri X cum chronologia superiorum incendiorum ephemeride ultimi ed. Roncagliolo Secondino, Napoli 1633", повествующей об извержении 1631 года .

Теперь всякий, кто еще сомневается в гибели Помпей в декабре 1631 года, может сам полистать пожелтевшие страницы этой книги, автор которой, будучи очевидцем тех событий, однозначно это подтверждает: "... Помпеи. .. пали нынче жертвой."

Перчатки не забудь ;)

Опубліковано

и шо? :sq_ye: ну отсканили, разместили и шо? сделали хорошее дело, и шо? :)

если я правильно всё понял, на примере этой книги ты хотел показать, что Интернет сильнее библиотеки?

Но где находится оригинал? правильно, в библиотеке,Интернет только дал публичность...

имхо

Опубліковано

и шо? :sq_ye: ну отсканили, разместили и шо? сделали хорошее дело, и шо? :)

если я правильно всё понял, на примере этой книги ты хотел показать, что Интернет сильнее библиотеки?

Но где находится оригинал? правильно, в библиотеке,Интернет только дал публичность...

имхо

getto, почитай тему спочатку, чому і де була озвучена фраза - "Інтернет замінив бібліотеку".

Я тому і написав про себе - "Інтернет замінив бібліотеку", бо в інтернеті маю доступ до таких інтерактивних бібліотек (книг), музеїв, виставок, що в реальному житті, такій людині як я, такий доступ і не снився би [без спецпропусків, спецосвітлення, спецперчаток]. Про інтернет сільнєє бібліотеки, почав ти з "сотоваріщамі".

Опубліковано

В бібліотеки давно не ходжу. Раніше ходив у обласну, всім рекомендую :smile-zachot:

В бібліотеку ВНУ перестав заходити, після того як не змогли знайти ні однієї з десятка книжок, виписаних з каталогу :angry2:

Крім того, там вкрай ускладнений доступ до журналів, які в інших бібліотеках можна взяти самостійно з полиці :unsure: Ну і в читальних залах столи не в ту сторону стоять :blink:

Опубліковано

времени ехать, работы много

якби я працював не на себе і стільки всього на борду писав в робочий час -- я б вже з голоду вмер, не те що не мав би коли кудись їхати.

Опубліковано
Ну і в читальних залах столи не в ту сторону стоять :blink:

то есть?

якби я працював не на себе і стільки всього на борду писав в робочий час -- я б вже з голоду вмер, не те що не мав би коли кудись їхати.

у каждого своя специфика работы, мне не мешает одновременно писать на Борде, и делать своё дело, согласно инструкции ))

Опубліковано

Послугами бібліотек користувалась ще в універі. Якось більше подобається читати нові книжки, свої власні, ціленькі, не пошарпані і читати в міру бажання, а не швиденько, бо треба здати в бібліотеку. Останнім часом "моєю бібліотекою" стали книжечки, якими люб"язно діляться Ліберта, Олеся, Наталка Капрічос...дякі вам :g15:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...