Перейти до змісту

Де поділась телятина і мука?

Blik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А включити новини по ящику чи погуглити, релігійні переконання не дозволяють? Вже місяць обговорюють як стабілізувати ціни на гречку, сьогодні у Верховній Раді якийсь депутат переконував не лізти до регулювання цін (приблизно так): взялися за цукор - він подорожчав, взялися за картоплю - вона подорожчала, те саме з бензином, гречкою. Не чіпайте муку і інші продукти і все буде добре.

Опубліковано

Вчора знайомий в асю прислав:

http://korrespondent.net/business/economics/1186743-v-ukraine-problem-s-mukoj-net-prisyazhnyuk

Сьогодні купив 24 кг муки, після того як прочитав цю оптимістичну статейку;-)

Опубліковано

по телеку сказали мовляв лукашенко взявся за яйця- і , як наслідок,- масло пропало. але я чув, що телятину хубернатор заборонив продавати в магазинах та на ринках. то правда?

Опубліковано

по телеку сказали мовляв лукашенко взявся за яйця- і , як наслідок,- масло пропало. але я чув, що телятину хубернатор заборонив продавати в магазинах та на ринках. то правда?

це за чиї він яйця так взявся, що в Україні масло пропало? :sq_ye:

Опубліковано

В мене батько займається сіллю.

І десь роки 2 тому, був ажіотаж, не перший, по новинам "ляпнули", що дефіцит солі, все на експорт а тут не вистачає...

Люди так її розгрібали шо ну... Саме згадалось, це бабка років 70, яка купила 50 кг екстри, щоб була про запас.

МИ САМІ СТВОРЮЄМО ЦЕЙ АЖІОТАЖ, з запасами на рік, і читанням новин шо всьо капут, беріть бо не буде.

Опубліковано

в неділю на ринку брав телятину

аналогично. в эту среду купил на рынке вырезку и несколько филеек. цена вполне нормальная, 50 и 60 за кило. подорожал разве что язык - за него требуют никак не меньше 85 гривен. ну и %уй с ним.

Опубліковано

Вчера весь город оббегал в поисках трюфелей и розового анжуйского 1975года,я в шоке!Нигде нет!И по телеку ничего не говорят!Саботаж!Думаю єто дело рук тех же делков,что и с гречкой. :smile3:

"Что было, то и будет, и что творилось, то творится,

И нет ничего нового под солнцем.

Бывает, скажут о чем-то: смотри, это новость!

А уже было оно в веках, что прошли до нас."

Еклесиаст.

Честно одно и то же,и все знают почему,но спрашивают.

Опубліковано

Доречі сильно подорожчав бітум і щебінь, кажуть роботи по асфальтуванню будуть дуже дорогі. І взагалі буде важко знайти дорожників, вони всі відправляться будувати євро 2012, так що бігом розбирайте.

Опубліковано

Вчера весь город оббегал в поисках трюфелей и розового анжуйского 1975года,я в шоке!Нигде нет!И по телеку ничего не говорят!Саботаж!Думаю єто дело рук тех же делков,что и с гречкой. :smile3:

"Что было, то и будет, и что творилось, то творится,

И нет ничего нового под солнцем.

Бывает, скажут о чем-то: смотри, это новость!

А уже было оно в веках, что прошли до нас."

Еклесиаст.

Честно одно и то же,и все знают почему,но спрашивают.

вотку, сельодку, чєчьотку ...

Опубліковано

начали телятиной и мукой, продолжили щебнем, :sq_ye: что там следующее на порядку денному? :blink::D

країні не вистача бібліотєкарів!

Опубліковано
країні не вистача бібліотєкарів!

Поступай в Ровенский институт культуры, если сумеешь, через 5 лет пополнишь наши ряды,я могу и рекомендацию в деканат тебе дать, там ещё остались связи :D

Опубліковано

Кстати а почему нет в магазинах кофе со сливками в маленьких брикетиках,мы их в детстве вместо канхвет кюшали.

ЗЫ:что про муку,что про щебень,что про библиотекарей такова реальность,а вот водка в дефиците никогда не будет.

Опубліковано

Вопрос к руководству Украины:

-Скажіть,будь ласка,куди з українських магазинів пропала телятина?

Ответ:

-Мы телячьей мови не понимаем.Потому и телята нам не нужны.

Опубліковано
а вот водка в дефиците никогда не будет.

попит породжує пропозицію...

ні це просто найдешевший атракцион

Опубліковано

Вопрос к руководству Украины:

-Скажіть,будь ласка,куди з українських магазинів пропала телятина?

Ответ:

-Мы телячьей мови не понимаем.Потому и телята нам не нужны.

Вакарчук-старшй(на прес-конференції)казав , мовляв не звертатись до нього собачою мовою..., - тут теж аналогія вимальовується щодо поїдання собачого мяса певною частиною населення.маразм. мож краще розмовляти українською та їсти телятину з гречкою мукою ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...