Перейти до змісту

Реконструкция ж/д вокзала

ursa

Рекомендовані повідомлення

Хлопці про що ви говорите!? Реконструюють головну споруду, добавлять поверх, покладуть бруківку та і все на тому!!! про які аквапарки, ще один перехід, підземку, багатоповерхові гаражи ви говорите!? ви що нашу владу не знаєте? вони нещасний міст від вокзалу до каравану строїли чорти-зна скільки часу і то особисто я не вважаю цей міст добудованим, ще нормальна зима не почалась а люди вже падають на тому мості, травмуються, покриття таке що йдеш та підковзуєшся!!! Накриття від дощу та снігу немає!!! а частина мосту над дорогою карпенка-карого вгалі відсутня, так і на дорогу не далеко вилетіти!!! Так от робимо висновки!!!

Да!!! Делаем выводы!!! Перестаём кричать!!!!! А заодно не ходим по тому, что не нравится!!!!! :D:D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 677
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

викладіть хто небудь фото поточного стану вокзалу.

бо буваю там рідко, а цікаво поглянути, що там зараз робиться.

будьласка

1324231649-clip-46kb.jpg

1324231621-clip-50kb.jpg

якість не дуже, вибачаюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцький міський голова Микола Романюк у прямому ефірі Волинського телебачення 20 грудня ... зазначив, що зараз все ще триває реконструкція вокзалу. «Реконструкція буде завершена в наступному році. Поки не можу сказати точно у якому місяці. Є плани – травень, червень. Основне, що ми завершимо вокзал. Вокзал буде гарний, нічим не гірший від багатьох гарних вокзалів, які є в нас в Україні», – переконував Романюк.

Також він додав, що триває розробка проекту реконструкції привокзального майдану. Перебудовувати будуть територію повністю від вулиці Привокзальної до вокзалу. Мер зазначив, що на це можна використати кошти держбюджету.

До того ж, за словами Романюка, мерія звернулась до ОДА, адже губернатор Борис Клімчук пообіцяв йому профінансувати два місцевих проекти.

За словами градоначальника, проект привокзального майдану уже в розробці. «Він буде такий в принципі десь цікавий, там буде бруківка, клумби. Трошки прикрасимо, зробимо сучасну привокзальну площу», – запевнив міський голова.

Щодо завершення укріплення даху на надземному переході від привокзального ринку до залізничного вокзалу, то, за словами Романюка, поки на це коштів немає. «Ми побачимо, як ми перезимуємо, як перезимує те покриття, яке там є. Чи буде така необхідність робити ті накриття, чи ні», – додав мер.

7я і дім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Назвали ціну «марафету» навколо вокзалу

Реконструкція Привокзальної площі в Луцьку коштуватиме приблизно 3,7 мільйона гривень. Гроші на ці потреби закладено в обласному бюджеті.

Про це повідомила прес-служба ОДА.

Проект реконструкції майдану біля залізничного вокзалу в Луцьку обговорили під час виїзної наради перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко та градоначальник Микола Романюк.

На реконструкцію Привокзальної площі в обласному бюджеті передбачено 3,7 мільйона гривень. Ремонтні роботи планують розпочати навесні, а влітку - завершити.

Нині ж тривають тендерні процедури на визначення генерального підрядника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони то реконструкцію роблять, а от про місць для очікувань то нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, місця для очікування потрібні тільки на тих станціях, де пасажири здійснюють тривалі пересадки з потяга на потяг. Щось я не пригадую щоб в залі очікування станції Луцьк постійно був ажіотаж, такий, наприклад, як у Ковелі, чи хоча б рази у 2 менший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто люди які живуть не в Луцьку приїжають раніше на вокзал, ніж прибуття потяга, а коли погода хєрова то і пересидіти нема де...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пересидіти нема де

Не думаю що сильно зменшать площу загальнодоступних для всіх приміщень, тому якщо не буде місця де пересидіти, то обов"язково знайдеться де перестояти. Полюбому в приміщенні якісь лавочки-крісла будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не кажу перетворювати вокзал в бомжатник просто люди які зараз в період реконструкції приїжають не думаю що будуть сильно хотіти десь по кафе соватись зі свої багажем і часто він не маленький

пересидіти нема де

Не думаю що сильно зменшать площу загальнодоступних для всіх приміщень, тому якщо не буде місця де пересидіти, то обов"язково знайдеться де перестояти. Полюбому в приміщенні якісь лавочки-крісла будуть.

та полюбом шо будуть, я кажу за зараз шо нема де і від дощу толком сховатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

парасолька для чого придумана?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну, не цікаво так, не продумали всіх нюансів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні сховатись можна зайшовши в залізничні каси. Декілька стільців (лавочок) там стоїть, на людей 15-20 хватить.

Якщо у когось є свіжі фото - викладіть, 2 тиждня там не був :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Сьогодні сховатись можна зайшовши в залізничні каси. Декілька стільців (лавочок) там стоїть, на людей 15-20 хватить.

Якщо у когось є свіжі фото - викладіть, 2 тиждня там не був :)

Всім привіт.

Сьогодні був на залізничному вокзалі є вже великі зміни.

На на ступному тижні викладу фото реконструкцлі зничного вокзалу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На на ступному тижні викладу фото реконструкцлі зничного вокзалу.

"Сліпий" 10-пальцевий метод?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Сліпий" 10-пальцевий метод?

просто сліпий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо то они за хрень делают в виде купола? полностью из досок..... бляха.. не было под рукой фотика.... короче... как ити от дизеля с левой стороны вокзала...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, в темі ж є фото фасадів вокзалу після реконструкції - пошукай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в темі ж є фото фасадів вокзалу після реконструкції - пошукай.

мне не нужно фото... мне нужен ответ на вопрос, конкретный.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вокзал буде з башеньками..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вокзал буде з башеньками..

Звичайно, вокзал має бути з башеньками - це ж витвір передового волинського зодчого Бідзілі!!!!

Побільше бароко! можно і рококо! І не забудьте зробити обов'язкові луцькі мансардові вікна. Як же без них в Луцьку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки слов'яни роблять капітальні ремонти на позичені кошти.

«Львівська залізниця» взяла в російському банку 25 мільйонів доларів кредиту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво виходить...

Стояв собі старий вокзал, всі кричали, шо за х№;ня, давайте нам реконструкцію... Ну вот... Роблять реконструкцію.. Знову... Що за х№;"ва реконструкція...

Не було моста, кричали, давайте нам міст... Є міст... І знову для всіх х№;ня.

А коли вже буде достатньо???

Як на мене - архітектура чудова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це називається "А папі--єть?!."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

swen1989, так, архітектура нічо так, аби ще її реалізували так як слід

...і для початку зал очікування для людей зробили нормальний,

а то є в багажному відділенні і то з 19,30 до 21,00 якщо не помиляюсь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво виходить...

Стояв собі старий вокзал, всі кричали, шо за х№;ня, давайте нам реконструкцію... Ну вот... Роблять реконструкцію.. Знову... Що за х№;"ва реконструкція...

Не було моста, кричали, давайте нам міст... Є міст... І знову для всіх х№;ня.

Як на мене - архітектура чудова.

отак вони все і роблять як ви пости тут пишете...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...