Перейти до змісту

У Луцьку пограбували ПриватБанк

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 183
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
' timestamp='1297680174' post='1052310861']

а я в 200 тис грн в касі заштатного відділення не вірю :)

Нормальна сума навіть для заштатного відділення. Час від часу такий залишок запросто може в касі бути.

Колеги з іншого банку прикол з цього приводу розказали. Практично через дорогу від місця злочину в них відділення, яке на той момент мало 250 тис. грн. Охоронця там немає і ніколи не було. І саме в цей час на відділенні не було світла. Тобто ні відеонагляд, ні тривожна кнопка не працювала. З працівників там тільки дві дівчини біля 25 років.

Банально пощастило.... :)

Опубліковано

"Охоронцю" на відео - дали по носі, він бідний сів на кріслі і невідомо що робив. ЖОДНИХ спроб зробити будь-що. Потім взагалі втік в іншу кімнату! Поки один в касі, іншого можна було елементарним кріслом по голові вдарити. І пістолета б він випустив з рук. Я всяке розумію, шок і т.д. Але, перепрошую, на те він і охоронець, щоб охороняти. А не присутнець, щоб просто бути там присутнім в приміщенні.

Вивчали хлопці той пункт, видно, що давно. Спокійно прийшли. Знали, що охоронець не чинитиме опору.

Опубліковано
отримати навіть 5 тисяч гривень касир закриває віконечко і чухає кудись в глиб до якогось сейфу;

ці строго дотримуються правил безпеки

отримати 50 - треба замовляти заздалегідь, цих грошей швидше за все не буде,

ти у них не один, тому їх дійсно для тебе може не бути

їх потрібно отримувати готівкою з нацбанку, здається.

комент лишній, все одно кухні не знаєш;-)

за 40 секунд навіть переконати відкрити сейф, імхо, нереально;

при цьому ще потрібно знати хто його може відкрити, ця людина повинна бути на місці, до нього ще потрібно дойти і т.д.

переконати можна, коли людина налякана- нести довше.

гроші були у кабінці. їм пощастило,або наводка

Опубліковано

їм пощастило,або наводка

Я з Толіком погоджуюсь. Досить дивна поведінка охоронця на відео - сидить на стільці, голова до низу, руками обличчя закриває. Таке враження, що він їх чекав. Зрозуміло, що він злякався і він хоче жити - це нормальна людська поведінка, інстинкт самозбереження, тим більше, і зарплата в нього, мабуть, не дуже. Але ось сама поведінка, як на мене, підозріла. Але це тільки моє припущення.

Опубліковано

По сейфу, на скільки я знаю, мала місце банальна халатність касирів. Ключі на той момент стирчали безпосередньо в сейфі. І щось мені підказує, що це було для дівчат з каси в порядку речей. А байку про перерахунорк каси вони придумали, щоб не так сильно від керівництва вігрібти.

Опубліковано

Це лише мені одному здається, чи то справді на 02:11 касирша "під шумок" підняла зі столу і тихенько поклала до кишені щось схоже на купюру, яку, можливо, грабіжники згубили по дорозі з каси :)

Правда, на відео не розгледіти точно, що це таке, але цілком може бути...

Опубліковано

По сейфу, на скільки я знаю, мала місце банальна халатність касирів. Ключі на той момент стирчали безпосередньо в сейфі. І щось мені підказує, що це було для дівчат з каси в порядку речей. А байку про перерахунорк каси вони придумали, щоб не так сильно від керівництва вігрібти.

це в порядку речей у більшості відділень. ніхто особливо не хоче бігати кожен раз по другий ключ до керівника, особливо, коли він по роботі "в полях".

Опубліковано

Я з Толіком погоджуюсь. Досить дивна поведінка охоронця на відео - сидить на стільці, голова до низу, руками обличчя закриває. Таке враження, що він їх чекав. Зрозуміло, що він злякався і він хоче жити - це нормальна людська поведінка, інстинкт самозбереження, тим більше, і зарплата в нього, мабуть, не дуже. Але ось сама поведінка, як на мене, підозріла. Але це тільки моє припущення.

Я так думаю що міліція цей варіант теж врахувала, і взяла охоронця в такий "оборот", при якому люди зізнаються у тому, чого не робили :)

Опубліковано

Є гарний тост, який пояснює поведінку охоронця:

Бывает в людях качество одно:

Оно дано нам или не дано.

Когда в горячке бьется пулемет -

Один лежит, другой бежит вперед.

И так во всем, и всюду, и всегда,

Когда на плечи свалится беда,

Когда за горло жизнь тебя возьмет -

Один лежит, другой бежит вперед.

Что делать, видно, так заведено...

Давайте в рюмки разольем вино...

Мой первый тост и мой последний тост:

За тех, кто поднимался в полный рост!

Опубліковано

Коля, тост недоречний, кой хєр осуджувати пацана, який не захотів геройствувати за панські гроші?

Можливо, але на кой, в такому випадку їх тримати і платити? На кой він йде на таку роботу, яку не готовий виконувати? Краще скло поклеїти плівкою нормальною - толку більше буде.

А скільки є випадків, коли навіть жінки чинять опір і пограбування не вдається, а бабка, яка на днях 6 пацанів відгамселила авоською? Таки доречний, імхо.

Опубліковано

за ті гроші, що їм платять - це лише "захист від дурака"- коли хтось випивший зайде, чи надто кіпєшливий.ніхто на більше не сподівається.банк у тому числі.

Опубліковано

Згадався свій "досвід" охоронця (на будівництві): батько робив на двох роботах, одна з них - сторож, і часом треба було його підмінити, щоб мав можливість хоча б виспатись. Зазвичай, підміняв з 17,00, коли в будівельників закінчувався робочий день і до вечора, поки ще транспорт ходив, додому доїхати. Не пам'ятаю причин, але вперше остався на ніч, вийшов покурити обійти територію і почув дзенькіт скла. Сховався, жду, навіть не побачив звідки появилось тєло, несе лінолеум і ще якусь байду від кухонної плити (будинок був на етапі завершення). Я до нього:

- дай прикурити

- не курю

- скільки годин?

- пацан що тобі треба?

А я в натурі пацан, в ПТУ вчився, а воно в два рази ширше і кулаки як пів моєї голови, говорю:

- верни де взяв

- та я з гаража несу, чо ти домахався?

Блін, а я ж в натурі не бачив де він взявся, так тільки "чув дзвін, а де він?" - хз. Говорю:

- Добре, йди.

І тупо йду за ним, метрів 5 позаду. Собі думаю, якщо вкрав, то не захоче щоб я бачив де він живе, а якщо ні - то також нічого страшного. Завів він мен на якісь пустир і здався - кинув те все, гукнув: привіт батькові, і пішов. Мені більше нічого і не треба було, забрав лінолеум і інше барахло і посунув в вагончик. Зранку приїхало керівництво, я їм описав тєло, завезли мене на фірму, яка утепляла скловатою труби в цьому будинку, я впізнав тєло. Тєло ушло з роботи "по статті". А батя мені премію дав. :D

Опубліковано

Таке враження що одна половина відписавших - Кевіни Костнери, а друга Дензели Вашингтони

8143.jpg

6889.jpg

і паяснили б любого грабітєля елементарним кріслом по голові

Опубліковано

а врєзало би тобі "тєло" два рази по носі профілактично, хто зна, чи йшов би ти за ним до пустирика:)

А воно на пустирі і хотіло це зробити, але в мене вистачило реакції відскочити і триматися за межами дії його кінцівок, а якщо ти маєш на увазі, що б я робив на місці того пацика, то я сам не знаю. Але щось мені підсказує, що він і на моєму місці не так робив би.

Опубліковано

за ті гроші, що їм платять - це лише "захист від дурака"- коли хтось випивший зайде, чи надто кіпєшливий.ніхто на більше не сподівається.банк у тому числі.

З цього приводу знайома, яка працює в банку, правда не в Луцьку, розказувала, що отой працівний, якого більшість називає "охоронцем" по внутрішнім документам банку ніякий не охоронець. В них на відділенні він називається щось типу "менеджер по роботі з клієнтами". Тобто, якщо якийсь клієнт підвипивший неадекватно себе поводить, то він може провести з ним виховну бесіду, відгородити касира від розмови з таким клієнтом, вивести з операційного залу при потребі і т.п., але він не має права втручатися, якщо відбувається дійсно щось серйозне. Навіть доступу до кнопки в нього немає. Натиснути її може касир, але не цей "охоронець".

Опубліковано

подивився я відео і не зрозумів...

А як же історія про маски чи то панчохи на головах грабіжників, де калюжа крові побитого охоронця? Взагалі більш схоже на якийсь розіграш. Які ж вони професіонали? Двом залізти за стінку - це ж профі - а як же тримання на мушці, де контроль ситуації. Десь з третього разу перегляду замітив пістолет...  З тих відвідувачів були чоловіки "посерйозніше" охоронця і якби було бажання можна було б їх нейтралізувати, да й чисельно там 2:1, як мінімум, і взагалі в цей момент міг зайти відвідувач. а це вже "коробочка" виходить...

Ну а реакція після вичерпання самого грабежу взагалі в голову не вкладується. Замість того щоб лізти за двері дивитись на пятки хлопятам, вони спокійно проходжались  і оглядались.  

Висновок: хлопці в капішонах, які ж ви везучі...

Опубліковано

За спостереженнями мого чоловіка, широка стійка нападаючого і техніка удару свідчать про заняття кікбоксингом, хоч і бив не на ураження.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...