Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

І чого мені здається, що джек 1974го року народження?)))

Та мене його вік абсолютно не цікавить, просто це він хотів, щоб ми у профілі вказували свій вік, а він по ньому нам оцінки буде ставити, мол, вон чєлу 34 роки, а писати не вміє, а в самого помилки в кожному повідомленні і анкета пуста. Як я і казав: в чужом глазу ано віднєє.

zdz.jpg

Опубліковано
так, Оксана, 74-го. Підходжу? ;)
... Да його від одного поста покоробило, а від 27 сторінок крєатіфа, воно ж з загнеться :)
по-перше, я тобі не "воно", а по-друге те, що ти вважаєш "крєатіфом" - тупа безграмотність.
джек, дафай так: я пешу, а ти счітай, харашо? еслі зібєшся то счітаєш нануво, дагаварилися?
давай :)
...Хочу побачити скан паспорта чувака, з іменем - jack74. Чи це також було аби пагавірть?
скан паспорта? ти за мене заміж зібрався, працівний? мову я вів про імена. Ну але ж ви читати нормальну мову не вмієте, ви тільки "крєатіф" "зацЄняєтє"

Певно я сильно зачіпив вашу пісочницю, що ви тут так розкудахтались :)

Та мене його вік абсолютно не цікавить, просто це він хотів, щоб ми у профілі вказували свій вік, а він по ньому нам оцінки буде ставити, мол, вон чєлу 34 роки, а писати не вміє, а в самого помилки в кожному повідомленні і анкета пуста. Як я і казав: в чужом глазу ано віднєє.
Анкету виправив, можеш перемалювати :) А на рахунок "вон чєлу 34 роки, а писати не вміє" - що, хіба не так? ;) Переживаєш? Соромно вже? ;)
Опубліковано

до речі, "мінусики" ви мені де понаставляли? :) Спеціально вишукували мої повідомлення в інших темах, щоб какнути? :) Мені це навіть лестить :) От ще б хтось розтлумачив який сенс з тих "+/-"

Опубліковано

Я не розумію, це шо ще один "любітєль вніманія к сібє"?

Ви йому поясніть на картинках (бо ж в словах зразу помилки почне вишуковувати і червоним мітити) шо у нас один такий "дєятєль" курить бамбук більше чим пише :)

Опубліковано

"мінусики" мені де понаставляли? :)Спеціально вишукували мої повідомлення в інших темах, щоб какнути? :)Мені це навіть лестить :)

Мінусики.

І лестити собі не треба - це зайве)))

Опубліковано

Я не розумію, це шо ще один "любітєль вніманія к сібє"?

Ви йому поясніть на картинках (бо ж в словах зразу помилки почне вишуковувати і червоним мітити) шо у нас один такий "дєятєль" курить бамбук більше чим пише :)

так можна відразу ж писати червоним

Опубліковано

Kusya, ну якщо червоним виділяти помилки, то у Вас у двох останніх постах забагато помилок. Не стісняйтесь - пишіть албанською. ;)

a1e3de0248f5c57efd6eb03d9976a4f8.jpg

308201_zabanenyie.jpg

Опубліковано
так, Оксана, 74-го. Підходжу? ;)
... Да його від одного поста покоробило, а від 27 сторінок крєатіфа, воно ж з загнеться :)
по-перше, я тобі не "воно", а по-друге те, що ти вважаєш "крєатіфом" - тупа безграмотність.
джек, дафай так: я пешу, а ти счітай, харашо? еслі зібєшся то счітаєш нануво, дагаварилися?
давай :)
...Хочу побачити скан паспорта чувака, з іменем - jack74. Чи це також було аби пагавірть?
скан паспорта? ти за мене заміж зібрався, працівний? мову я вів про імена. Ну але ж ви читати нормальну мову не вмієте, ви тільки "крєатіф" "зацЄняєтє"

Певно я сильно зачіпив вашу пісочницю, що ви тут так розкудахтались :)

Анкету виправив, можеш перемалювати :) А на рахунок "вон чєлу 34 роки, а писати не вміє" - що, хіба не так? ;) Переживаєш? Соромно вже? ;)

КГ/АМ

Опубліковано

Kusya, ну якщо червоним виділяти помилки, то у Вас у двох останніх постах забагато помилок. Не стісняйтесь - пишіть албанською. ;)

ні ну ви що я такош за грамоніть. потрібно писати, непобоюс цього слова ГРАМИТНО.

оце коли багацьок помілок, аж оче ріже. як ото можна, га.

Шо нема ше рєпи?

Опубліковано

...і снова: ПОВЕРНІТЬ "ПІДТРИМАТИ" У ФЛЕЙМ!!! )

ЗІ. красним виділено мною )

Но-но)))

Якось вже один писав так І добавляв (в підписі) щось типу чого виділяю красним пАнятно? Мінусували жорстоко))))

Опубліковано
Для тих, хто в танку. Що це?

Тиць

Якось вже один писав так І добавляв щось типу чого виділяю красним пАнятно?

Цей момент я десь пропустив, будучи в оффлайні...

Опубліковано
Для тих, хто в танку. Що це?

Тиць.

пАддЄржАл
Якось вже один писав так І добавляв щось типу чого виділяю красним пАнятно?

Цей момент я десь пропустив, будучи в оффлайні...

Не може такого бути. Це тривало з тиждень))) герой

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...