Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

мені поміняли пароль, прийшлось відновлювати. Чи може адмін пробити логи?

И снова здравствуйте наш дорогой пользователь очень дорогого ресурса в рекреации Волынская область, Луцкираён (около Любашова, см. еартх.гуглю.крапка.дуже.дорого.дот.да_ну_нах_цю_фєнечкуписать.дот.афихпробъесся.иснова.дот.афихпробъесся.афихпробъесся.афихпробъесся.иснова чета нимагупрокачать.

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Читаю я внимательно и пишу то , что есть и прогибаться незачем попросту. Есть глюки - я за них и написал . Эти проблемы присутствуют и у других. Мне удобна Opera , люди ясно пишут что и Firefox 10.0.2 тоже имеет схожую проблему. И она не на наших компьютерах. А говорить можно долго , но без результата , незачем нагнетать обстановку. Я же писал : если исправят - хорошо , нет - ну и пусть так будет. Пусть тогда не воспринимают за грамматическую ошибку.

Предлагая в вашем 4 пункте поменять браузер - это выход ?

проблемма. поверьте.

Опубліковано

мені поміняли пароль, прийшлось відновлювати. Чи може адмін пробити логи?

И снова здравствуйте наш дорогой пользователь очень дорогого ресурса в рекреации Волынская область, Луцкираён (около Любашова, см. еартх.гуглю.крапка.дуже.дорого.дот.да_ну_нах_цю_фєнечкуписать.дот.афихпробъесся.иснова.дот.афихпробъесся.афихпробъесся.афихпробъесся.иснова чета нимагупрокачать.

Пропоную додати в Правила Барахолки. :_07:

Опубліковано

Все частіше з'являються теми про прохання надати допомогу, можливо варто створити спеціальний підрозділ для таких тем?

• Адміністратори
Опубліковано

Да шо ж це таке: ні плюсанути, ні подякувати ніззя! %(

б-дь, пачіму тут нізя сказать спасіба?

Поддержал для флейма выкл.

• Адміністратори
Опубліковано

Поддержал для флейма выкл.

Жаль.

Хоч щось туди можна повернути? Чи репутацію, чи підтримав?

Виагрой карму не поднимешь, %username%

Опубліковано

ей там зверху, ви коли цей колгоспний русифікатор приберете. Ви не можете зробити щоб на сторінці були українські допоміжні посилання для тих хто бажає щоб борда була україномовною, а для рускоговорячих най би русскі букви були. Га?

Опубліковано

Жму на ссылку в уведомлениях и получаю переход по такого рода ссылке.

http://board.lutsk.ua/%5C%27http://board.lutsk.ua/topic/106635-baik-pobrehushk-abo-potk-z-hvorogo-saznanja/unread/%5C%27

Только когда убираешь в ручную кусок в начале ссылки http://board.lutsk.ua/\' и кусочек в конце \' , то тогда можно попасть по адресу, который в середине.

Опубліковано

доброго дня команда форума.хочу з радістю відновити свій старий аккаунт "rulon@.при реєстрації вказував ящик до якого теж не маю доступу.яка потрібна інфа для відновлення,а то заради звязку з адмінами новий зареєстрував.

• Адміністратори
Опубліковано

доброго дня команда форума.хочу з радістю відновити свій старий аккаунт "rulon@.при реєстрації вказував ящик до якого теж не маю доступу.яка потрібна інфа для відновлення,а то заради звязку з адмінами новий зареєстрував.

ну докажи что ты это он.

Опубліковано

А коли вже буде ВКЛ?

в цьому є потреба?
а зачем?

Щоб не писати постів, типу

+100500

пАддЄржАл

дякую

згідна

зрозуміла

Да шо ж це таке: ні плюсанути, ні подякувати ніззя! %(
б-дь, пачіму тут нізя сказать спасіба?
блін..ну чого підтримку забрали, а????

і т.п.)))

Опубліковано

А й дійсно,як мінуснути?Зазвичай не прихильник таких дій,але один раз хотілося (той чоловік і так РО на місяць отримав).

Опубліковано
А й дійсно,як мінуснути?Зазвичай не прихильник таких дій,але один раз хотілося (той чоловік і так РО на місяць отримав).

У флеймі не тре мінусів - на то він і флейм.

Опубліковано

То зрозуміло.А в інших розділах мона?Чи для цього рейтинг має бути високий?Плюсувати-плюсував,мінусувати ще не доводилося.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...