Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  Цитата
Кишеньковий комп'ютер Dell x51v, який розуміє людську мову на багатьох язках і сам на них каже

- все було б добре, якби не було так погано...

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 17.04.2012 в 22:52, DrWeird сказав:

Getto знайомий з Соловенко Генадієм Альфредовичом ?

Генадій не з двома літерами "н" пишеться часом? ;)

p.s. Getto зі всіма знайомий. ;)

Опубліковано

вы знаете, иногда мне как то не ловко читать "подколки" к постам юзеров, особенно новичков. Я понимаю, борда является цитаделью грамотных людей и вершиной образованности, но все таки... может эта 20 летняя Лена и не филолог, но талантливый мастер СВОЕГО ДЕЛА ? хотя я с ней не знаком, поэтому просто

имхо.

Опубліковано

Знаєм, а ще знаєм - неловко пишется слитно

Так скільки діла - телефончик є, знайомся, Лєна - мастєріца ще та, гарантія 147%

Опубліковано

ты мне про правила орфографии не рассказывай :)

я пишу с мобилы, это тебе не за клавой печатать, смотря в нормальный монитор.Если взять к вниманию то, что я набираю текст чисто интуитивно, и все на сенсоре, не чувствуя клавиатуры,

то пропуски в словах или очепятки будут вобще ничтожны.

а та Лена,думаю, сама разберется с темой работы.

:)

Опубліковано
  В 28.04.2012 в 10:58, Саня94 сказав:
  В 28.04.2012 в 10:41, zigorko сказав:

Але в нас народ падкий до халяви...

Вибачте за ОФФ.Не стримався.

Ні ті шо в темі автора)

:sq_ye:

Опубліковано
  Цитата
xxx: Всем тем, кто говорит: "зачем писать правильно, мы же не на уроке русского языка", желаю встретить кассира, который обсчитает их со словами: "зачем считать правильно, мы же не на уроке математики".

баш

Опубліковано
  Цитата
а шо за док-станция?тел прикольный,я би якось його придбав би за два раза )),главне щоб без глюкив.Зараз погуглю про нього.Мени потрибен цикавий дизаин ,инет,йцукен,ютуб,и фильми на роботи иногда подивлюваться.
Опубліковано
  В 09.05.2012 в 19:29, DasBoot сказав:

кітай не купуй повір з лічного опиту .я купив ipad (це є планшет)остальне гуано повір.краще неспішити і підсобиради грошенят бо за такі гроші путнього нічого не купиш

Опубліковано
  В 16.05.2012 в 14:21, searcher сказав:
  Цитата
Продам жидкий стиральный порошок
ноу-хау серед пральних порошків

Так, АЛЕ Це не до автора посту...

Само словосочетание «жидкий порошок» звучит несколько странно, хотя именно оно и употребляется в большинстве случаев.

Опубліковано

Убітая логіка, практіка понедельніка

- відновіть файл

- какой, де лежав ?

-вот шлях, назва, но ет не файл а папка,

-так файл ілі папка ?

-файл, але він перетворюється в папку :D

Лін -> сан -> плотер (кто там одмінить паймьот)

Опубліковано
  В 16.05.2012 в 14:36, Oksana04 сказав:

Та таких прикладів можна безліч навести (рідкі цвяхи, сухий спирт ітд), та все таки питання до автора посту. Для чого придумувати щось своє, коли я впевнений у тому, що на пляшці з продуктом який продає автор є назва "рідина для прання" чи "гель для прання".

Опубліковано
  В 18.05.2012 в 06:09, PPArhangel сказав:

чому ви вчипились наказати вбити? Тут проблема в іншому, Вбили і поранили чійогось тата, сина чі чоловіка ! ! !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...