Перейти до змісту

БОКС

Teo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Ну ти і валянок, якщо віриш їхнім інтерв'ю.

Якщо я щось пропустив на рахунок інтервью то проясніть, якщо ти щось хотів натякнути на рахунок мого ніка то можеш скзати мені це в лице

Вибачте, не замітив подібності деяких слів.

Тим більше - нічого не хотів цим СКЗАТИ.

Про "ІНТЕРВЬЮ" промовчу. Ви, мабудь, боксер?

Я також. Правда - вже не діючий.

Змінено користувачем Michaylo
Опубліковано

Оффтоп:

надибав в мережі... соррі якщо вже було і я повторююсь

Віталій Кличко і кікбоксінг...

Погепав япошку :) Той з 2-го раунду ноги вже як на лижах пересував.

З.І. Як наші ОПГ пропустили такі цінні кадри не розумію :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Дивлюсь онлайн-трансляцію Чагаєв - Повєткін... Ржу... Повєткін -- на 200% "русскій", навіть кричить на нього англомовний тренер через перекладача :0024:

За стільки часу роботи з Тедді Атласом міг би вже і навчитись розуміти його без перекладача... але як справжній "русскій" він, певно, чекає, що Атлас заговорить російською.

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

О котрій годині бокс?І на якому каналі?

Змінено користувачем Travian
Опубліковано (змінено)

Прямую трансляцию поединка в Украине осуществляет телеканал «Интер». Начало «Вечера бокса» - 23:00.

http://www.sportonline.ua/news/fights/boxing/8408.html

Змінено користувачем vitali
Опубліковано (змінено)

вистоїть Адамек

якісь погані передчуття...

Змінено користувачем TUBORG
Опубліковано

Поки йому немає рівних , що й казати " :0145: Мудрий боксер " :yesmaster:

Але він всетаки пожалів поляка і не хотів йому переривати кар*єру, бо після накауту поляк би довго відходив :0091: ...

Опубліковано

Енді, а чого розчарований?.. радіти треба за Кличка, він реально заслужив. Не через те що він НАШ, а через те що він РЕАЛЬНИЙ.

Опубліковано

Та ти ж сам знаєш, що бій Віталій -- Х_й буде ще більш бізнесовим і ще менш цікавим, ніж Віталій-Томаш. Тому що Адамек реально чувак з залізними яйцями, який на протязі всього бою майже рефлекторно старався щось протиставити Кличку. А що протиставив Хей в останньому бою?.. Свою чудову задню передачу і вміння стояти на колінах перед суперником, припавши до його шортів своїми брудними губами?..

Особисто мене бійці на зразок Адамека тішать значно більше, бо вони знають, що свій гонорар мають відпрацювати, і вони намагаються вижити, не уникають бою, створюють хоч якесь шоу. А Хей свій гонорар відпрацьовує не в бою, а перед ним, не руками, а язиком. Я не чекаю бою Віталій Кличко -- Девід Хей. Хоча і впевнений, що в тому бою Кличко був би ще більшим термінатором, ніж в бою проти Франческо Спінеллі в далекому грудні 1998 року. На Хея він би вивернув всю свою звірячу агресію... але сам Хей абсолютно нічого не може протиставити Кличкам. Так що, краще вже Томаш Адамек, Шеннон Брігс і Коррі Сандерс, ніж Девід Хей.

А взагалі, я все ще мрію, що Льюіс надумає на старості повернутись... хоча, це моя рожева мрія, якій не судилось збутись :)

P.S. В бою Хей-Адамек я б однозначно поставив на Адамека...

Опубліковано
' date='Сегодня, 03:09' post='1052445898']

але от якось блін надто емоційно ти їх оцінюєш

Та от такий я є, дуже часто мислю і поступаю, керуючись емоціями :)

Часом програю, часом виграю, але задоволення завжди отримую масу :)

І до боксерів ставлюсь так само. Боксери з жагою до перемоги, з великим серцем і міцним характером завжди показували шикарні бої. Подивись, наприклад, бій Луана Краснікі проти Леймона Брюстера... це бій, за який обом можна поставити пам'ятники, обосливо 8-9 раунди... Це бій не хлопчиків, а воїнів з сильним характером. Може жоден з них і не має справді нокаутуючого удару, характер і воля роблять їхні бої вибуховими і незабутніми. Ти можеш уявити Хея на місці когось з них в тому бою?.. Я -- ні. Хоча за рівнем вони далекі від того ж Кличка чи Тайсона. Але їх бої хочеться дивитись.

От тим, напевно, і відрізняються між собою брати Клички. Володимир -- хрестоматійний боєць. Вивчений, вишколений, з "червоним дипломом", але без бойового характеру. А Віталій -- воїн з вогнем в серці. Талант, абсолютно обдарований природжений боксер, неповторний, самобутній. Як Тайсон, як той же Льюіс. Останній, до речі, 100% відчув це і тому пішов з боксу. Він зрозумів, що Віталій на четвереньках буде повзати, але бій не здасть, характер не той. Проти Володимира Льюіс би вийшов і виграв би. Проти Віталія -- ні. В нього в очах це світилось після їхнього бою.

А нарахунок Хея... він мав непогані результати в легших вагових категоріях, там де була важлива швидкість, і його удар на фоні неї був непоганим. А в супертяжах він, по великому рахунку, ніхто. Ти бачив хоча б один його ГАРНИЙ бій в супертяжах? Та дід Холіфілд в бою проти Валуєва виглядав на порядок краще, ніж Хей. Хей -- це боксер класу Повєткіна, але аж ніяк не класу Кличка, особливо Віталія. Той самий Брюстер його б поклав. Сандерс поклав би. Льюіс його просто знищив би. Не буду таким категоричним, але мені здається, що якщо зараз поставити Холіфілда проти Хея -- старий виграє, як мінімум за очками.

порівнювати бріггса (!) і коррі сандерса (!) з адамеком - нонсенс

за класом -- нонсенс. За характером і вибуховістю -- вони однакові. Просто для того ж Адамека немає зараз боксерів класу Сандерса, час такий, криза в надважкому дивізіоні навіть Адамеку не дає розвиватись, не кажучи вже про Кличків, якім там просто нудно вже стає на троні.

глянь на тому ж боксрек що це за пацани, і від кого вони вигрібали :)

Думаю Адамек не сцикнув би повигрібати від тих самих суперників. Тільки їх немає зараз... пусто...

хей хоче віталія, віталій хоче хея

Насправді Хей хоче бабки, а Віталій просто дуже гордий і честолюбний, його зачепило :)

Треба було бачити, який Віталій був розбитий горем, коли Володимир не зміг нокаутувати Хея... :0024:

Якщо я і чекатиму поєдинку Віталій - Хей, то тільки щоб побачити, як нагла рожа вигрібає заслужених люлєй. Мені завжди страшенно подобалось ставлення Кличків до суперників (до того ж Адамека, наприклад) і надзвичайно харили такі хами, як Хей. Ну, це знову ж таки емоції і загострене відчуття справедливості... :)

Опубліковано

Пора Віталію вже "прікращати" з боксом

Видно,що він в чудовій формі,але якось стає все страшніше і страшніше...

Суперників - нема.Сподобався Адамек,тим що не тріпав язиком і намагався протидіяти нашій машині ненасравши в труси.

Хочеться завершальний бій в Києві і нокаут Хея :rolleyes:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...