Перейти до змісту

БОКС

Teo

Рекомендовані повідомлення

18324-141539-c02d5a88b172defd5df7589cfee4c3b2.jpg

башка у него действительно каменная

laska, здесь есть ссылки на видео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чемпион мира по версии WBC в супертяжелом весе нигериец Сэмюэл Питер, уступивший накануне титул украинцу Виталию Кличко, прокомментировал итоги боя.

«Виталий – великий чемпион. Думаю, что Кличко смог утвердиться на большом ринге после четырехлетней паузы. Нынешний поединок вышел таким, как и предполагалось: большой отличный боксер победил хорошего маленького. Кличко держал дистанцию, работал джебами, апперкотами, бил правой.

Кличко владел инициативой, а я, маленький боксер, не смог порвать дистанцию. Со стороны могло показаться, что бой шел в невысоком темпе. Однако Кличко много комбинировал и демонстрировал настоящее боксерское мастерство. Я старался сократить дистанцию и взвинтить темп, но Виталий меня к себе не подпускал, сполна используя свои физические преимущества»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... наскільки я пам"ятаю, то після бою з Ібрагімовим в руках Вована опинилося три пояси за версіями WBO, IBF та IBO.

По черзі битимемо претендентів
Та кого їм там вже бити? Просто тотальний нєгродифіцит в надважкій вазі ;) Цікаво було б подивитися бої Володимир проти Повєткіна та Віталій проти Коляна "пітєкантропа" Валуєва ;)

Shkoder, так голова же не может болеть — она кость! :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Повєткін якраз і буде наступним суперником Кличка, правда лише після того, як Володя переможе Хасима Рахмана

Директор-распорядитель промоутерской компании Sauerland Event Крис Майер заявил, что бой Кличко — Поветкин состоится, не взирая ни на что.

Как заявил Майер, бой не отменен, а всего лишь перенесен на весну 2009-го года. По оценкам Майера, бой Владимир Кличко — Александр Поветкин состоится в марте-апреле.

13 декабря Александр Поветкин должен был провести бой с обладателем титулов IBF и WBO в тяжелом весе Владимиром Кличко, однако этот поединок был перенесен из-за травмы Поветкина.

В лагере чемпиона мира в супертяжелом весе по версиям IBF и WBO информацию о травме Поветкина восприняли спокойно, заявив, что не будут менять дату боя (13 декабря) и проведут добровольную защиту титулов. Наиболее вероятным соперником украинца называют Хасима Рахмана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво буде глянуть на той бій. Якщо Хасімчєг Вову не вкладе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хасімчег вову не вкладе....
Ну загрузив так загрузив :0020: А бої Маскаєва і Рахмана я пам"ятаю :D 2 рази Хасім стартував за канати... В кінці 2 бою Олег Рахмана натурально пі***в :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не забувайте про вагу боксерів. Тут одного випадково пропущеного удару може вистачити. Згадайте бій Вови з Корі Сандерсом. Один пропущений удар вирішив кінцівку поєдинку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут одного випадково пропущеного удару може вистачити.
Факт!
Згадайте бій Вови з Корі Сандерсом
А щоб прибрати негативні емоції після згаданого, швиденько нагадайте собі як Коррі літав з кулака на кулак у Віталіка :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

andynd, друже, я ж з тобою не сперичаюсь :blink: Будемо тримати кулаки і вболівати за наших хлопців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Сьогодні в 23:50 по Інтері Володимир Кличко -- Хасим Рахман

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто знає по якому каналу можна буде подивитись з супутника?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вован рулить по першому раунді! Головне під Рахмана удар не попасти,бо буде так як з Льюісом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всё!

мои поздравления :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось типу і все. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перемога!!!   Чорний пішов додому їсти банани!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже так собі думаю що крім Америки, напевно весь Африканський континент знає про Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кличко переміг Хасіма Рахмана технічним нокаутом у 7 раунді!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВІТАЮ усіх земляків з перемогою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кличко переміг Хасіма Рахмана технічним нокаутом у 7 раунді!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВІТАЮ усіх земляків з перемогою!

:) Класно він його штурмив :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто записав? Покладіть на фтп, або скажіть куди приїхати з флешкою і шоколадкою :)

Бій гарний, Володя просто красунчик, але як на мене рефері вліз трохи зарано, тепер Рахман буде розказувати що йому пів раунда не вистачило для перемоги :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще б секунд 30 і було все добре, тобто 2-гий нокаут, оплески із залу, а то якось так вийшло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто записав? Покладіть на фтп, або скажіть куди приїхати з флешкою і шоколадкою :)

Думаю сьогодні вдень вже можна буде скачати в неті :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бій гарний, Володя просто красунчик, але як на мене рефері вліз трохи зарано, тепер Рахман буде розказувати що йому пів раунда не вистачило для перемоги :mdr:

Записав. За годинку буде на фтп. Приємного перегляду :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ, а чего-то я запутался...

Володя - чемпион по IBF и WBO

Виталий - WBC

Валуев и Чагаев - WBA

а третий пояс вчера откуда был?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ, а чего-то я запутался...

Володя - чемпион по IBF и WBO

Виталий - WBC

Валуев и Чагаев - WBA

а третий пояс вчера откуда был?

Владимир Кличко ещё и чемпион мира по версии IBO

http://www.iboboxing.com/champions.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://tracker.freeexchange.ru/torrent/9662/

кому надо - с торентов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...