Перейти до змісту

Beeline та КиЇвстар

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Привіт

колись тут була людина з Київстару, "порішала" дружній пакет для домашнього інтернету.

Питаннячко: ще можна щось подібне організувати ? 

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Привіт. У когось спостерігаються проблеми з мобільним зв'язком від Київстар останнім часом?

В мене за минулі 3 тижні разів зо 5 писало "Лише екстрені виклики", відповідно можу і не бути в курсі, що не на зв'язку. При цьому НЕМАЄ алерта "SIM не вставлено" чи чогось подібного, тобто телефон SIM-ку значить бачить. Допомагає перезавантаження телефона або увімкнення/вимкнення режиму "Без зв'язку". От і думаю-гадаю, чи то в оператора якісь трабли, чи то мені пора міняти SIM або з чимось іншим гратися. Ні в кого схожої ситуації не було нещодавно?

Опубліковано
1 minute ago, sergkots said:

В мене вчора був трабл - мобільний інтернет пропав.

Теж, до речі, пару днів тому не ловило 4G, тільки Edge

Опубліковано
41 хвилин тому, SmartS сказано:

Привіт. У когось спостерігаються проблеми з мобільним зв'язком від Київстар останнім часом?

В мене за минулі 3 тижні разів зо 5 писало "Лише екстрені виклики", відповідно можу і не бути в курсі, що не на зв'язку. При цьому НЕМАЄ алерта "SIM не вставлено" чи чогось подібного, тобто телефон SIM-ку значить бачить. Допомагає перезавантаження телефона або увімкнення/вимкнення режиму "Без зв'язку". От і думаю-гадаю, чи то в оператора якісь трабли, чи то мені пора міняти SIM або з чимось іншим гратися. Ні в кого схожої ситуації не було нещодавно?

у вашому випадку, може пошкодилась сім карта, нові карти досить поганенькі в порівнянні з старими, що по 15 років служать

Опубліковано
7 minutes ago, charlie said:

у вашому випадку, може пошкодилась сім карта, нові карти досить поганенькі в порівнянні з старими, що по 15 років служать

Теж таке припускав, хоча SIM-картка мінялася тільки 3 роки тому і тільки один раз з тих пір її діставав, тобто механічні пошкодження практично виключені. Могла розмагнітитися чи щось таке?

Опубліковано (змінено)

та паршиві сім карти зараз, в мене через 2 роки почала  так само матюкатись, контакти зроблені з гівна. ну може бути ще слот в телефоні, десь погано контачить, але скоріш з все сімка

Змінено користувачем charlie
Опубліковано (змінено)
7 minutes ago, charlie said:

та паршиві сім карти зараз, в мене через 2 роки почала  так само матюкатись, контакти зроблені з гівна

Дякую за інфу. Тобто коли SIM виходить з ладу, то вона може просто переставати ловити мережу, і при цьому телефон буде продовжувати її бачити? Знову ж таки, в мене періодичне повідомлення "Лише екстрені виклики", але немає повідомлення на кшталт "Вставте SIM" або "Немає SIM". У вас теж саме так було?

Змінено користувачем SmartS
Опубліковано
Щойно, SmartS сказано:

але немає повідлення на кшталт "Вставте SIM" або "Немає SIM". У вас теж саме так було?

саме так як у вас. вона досі у мене є не замінена, бо зараз нею не користуюсь.

Тільки як будете йти в київстар, то дивіться, щоб вам не поміняли тариф в більшу сторону + будуть впарювати перенести контакти за гроші і тп

Опубліковано
1 minute ago, charlie said:

саме так як у вас. вона досі у мене є не замінена, бо зараз нею не користуюсь.

Тільки як будете йти в київстар, то дивіться, щоб вам не поміняли тариф в більшу сторону + будуть впарювати перенести контакти за гроші і тп

Я вже ходив, купив їхню Smart SIM для самостійної заміни, але ще не міняв, думав трабла устаканиться. Але бачу, що треба міняти. Тариф ніби не має змінитись, а контакти всі на телефоні. Ще раз дякую за поради!

Опубліковано

Причому тут сімкарта? Шукайте проблему в телефоні, або щось в настройках, сімкарта лише для ідентифікації в мережі.

• +1 2
Опубліковано
6 годин тому, SmartS сказано:

Теж, до речі, пару днів тому не ловило 4G, тільки Edge

КС - розсилав повідомлення на минулому тижні, типу - будуть шаманити щось, мож в цьому причина.

• +1 1
Опубліковано
4 hours ago, Oli said:

Причому тут сімкарта? Шукайте проблему в телефоні, або щось в настройках, сімкарта лише для ідентифікації в мережі.

Тобто, на вашу думку, періодична поява повідомлення "Лише екстрені виклики" ніяк не може бути пов'язана з несправністю сім-карти?

Опубліковано (змінено)
2 hours ago, Bliksss said:

КС - розсилав повідомлення на минулому тижні, типу - будуть шаманити щось, мож в цьому причина.

Та, нестабільний мобільний інтернет (Edge замість 4G) мене не настільки напрягає, як зненацька бути не на зв'язку і не знати про це, поки не загляну в телефон. І дійсно, з 30 вересня по 2 жовтня у КС завершувалось оновлення IT-систем, приходила така СМС.

Думав, що такі проблеми як у мене зараз у багатьох, але бачу, що ні: в гуглі нічого такого нема за останній час, ніде на форумах не знайшов теж. Значить щось у мене. Або телефон, або сімка. До заводських геть не хочеться скидати, аж надто багато гємора потім знову все підлаштувати під себе.

Змінено користувачем SmartS
Опубліковано
18 годин тому, SmartS сказано:

Я вже ходив, купив їхню Smart SIM для самостійної заміни

Вже потрібно платити гроші? В минулому році міняв сімку (сам пошкодив коли витягав з телефона) замінили і перенесли номер,

без грошей і зайвих питань (на пр. Волі 4)

Опубліковано
11 hours ago, SmartS said:

Тобто, на вашу думку, періодична поява повідомлення "Лише екстрені виклики" ніяк не може бути пов'язана з несправністю сім-карти?

На телефон часто не дивлюсь, але такої помилки не зустрічав. 

11 hours ago, SmartS said:

Та, нестабільний мобільний інтернет (Edge замість 4G) 

А ось це траплялося. Віднісся спокійно, бо попередили смс (декілька днів навіть рахунок не міг перевірити). 

Забув - картка eSim. Якщо телефон підтримує - однозначно, треба переходити. 

• +1 1
Опубліковано
52 хвилин тому, Bliksss сказано:

Вже потрібно платити гроші? В минулому році міняв сімку

Так, вже платно, здається 50 грн. Халявна заміна закінчилась. 

• Cумний 1
Опубліковано
53 хвилин тому, SergLutsk сказано:

той КС - фіг зрозумієш, відмовився від домашнього інтернету (після 15+ років) то через 2 місяці наполегливо запропонували рік по 50 грн (3 в 1), рік - минув, тариф також 3 в 1 за 150 грн., хоча за іншими своїми адресами - не можу підключити за такою ціною.

Опубліковано
5 hours ago, SergLutsk said:

Вірно, 50 грн. Міняється самостійно, іншу опцію і не пропонували

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...