Перейти до змісту

Хто в які спортивні зали ходить?

Dmitroid

Рекомендовані повідомлення

А я ходжу в Хороший спортзал двічі на тиждень,інколи тричі :0036:

Задоволена абсолютно всім. А найбільше тренером! :0066:

А хто в тебе тренер?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 552
  • Створено
  • Остання відповідь

Яка зараз цінова політика у Пауер-Хаус і Юніверсі (біля 26 школи)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Юніверсі по-студентському 180 грн., але займатись можна тільки до 17.00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може трохи не в тему. Скажіть чи є десь у луцьку гімнастичний зал? Бо походив попитався по 33-му у різних там качалках - у них ніфіга того нема. А так хочеться на батуті пострибати у паралонову яму)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може трохи не в тему. Скажіть чи є десь у луцьку гімнастичний зал? Бо походив попитався по 33-му у різних там качалках - у них ніфіга того нема. А так хочеться на батуті пострибати у паралонову яму)))

На скільки я знаю, на батуті можна пострибати у двох гімнастичних залах. Перший знаходиться в ОДЮСШ (і я там стрибала :) ). Там тренуються маленькі спортивні гімнастки, тож навряд чи тебе туди пустять. І тим більше, що батут на малюків розрахований

Другий - в спорткомплексі ВНУ. Треба принаймі бути студентом університету, щоб туди потрапити.

На жаль, матеріально-технічна база у нас розвинена слабо. І скоріше всього ти не зможеш втілити своє бажання =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Interatletika" на Конякіна - рулить, пару років там займаюсь. Результати у жимі виросли. 100500

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ходжу на аеробіку в спорткомплекс ВНУ, тренер дуже подобається, кожен раз різні заняття, і досить помірна ціна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

С 6.06.11.фитнес клуб АТЛЕТіКО,расположенный в т\ц "Варшавский" по адресу ул.Конякина 30, приглашает всех приверженцев здорового образа жизни, посетить тренажерный зал.Время работы с 7.00. до 23.00.Стоимость абонементов:7.00-16.00. 200 гр.,7.00.-23.00. 250 гр. без ограничений посещения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С 6.06.11.фитнес клуб АТЛЕТіКО,расположенный в т\ц "Варшавский" по адресу ул.Конякина 30, приглашает всех приверженцев здорового образа жизни, посетить тренажерный зал.Время работы с 7.00. до 23.00.Стоимость абонементов:7.00-16.00. 200 гр.,7.00.-23.00. 250 гр. без ограничений посещения.

вартість індивідуальнх занять з тренером?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 тренировок с тренером 300 гр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Хтось може щось сказати про Драйв і той, що у т/ц Варшавський? як тренери, обладнання? з другом планую записатись на серйозні заняття

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось може щось сказати про Драйв і той, що у т/ц Варшавський? як тренери, обладнання? з другом планую записатись на серйозні заняття

У Атлет і Ко (Варшавський) ціни трішки нижчі, ніж у Драйві. Проте зал та тренери у Драйві краші (як на мене). Я б порекомендувала Вадима

Тренажери практично ідентичні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Драйв

враження досить позитивні.. дуже багато простору скрізь - і в залі, і в роздягальнях, і в душі... дуже чисто, персонал привітний... в залі є кулер з водою

дуже багато різних тренажерів (знарядь тортур, як я їх називаю :0036::0002: )

кардіотренажерів 5 - три доріжки, два орбітреки

єдине, що трохи "добиває" - то це доїзд

туди їздить тільки дві маршрутки №31 і №47 і їздять вони не дуже часто

ще трішки про тренерів

особисто я займаюсь з дівчиною, але з хлопців-тренерів найбільше людей ходить до Валіка та Петра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зорінтуйте по цінах Драйв/Варшавський, будь-ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цена абонементов в "Атлетико" с 7.00 до 16.00-200 гр.с 7.00 до 23.00-250 гр.,без ограничений посещения.Вы имеете возможность тренироваться в любой день,в любое время,когда будет удобно.В "Драйве" если не ошибаюсь(сразу прошу прощения) порядка 300 гр за 12 занятий.Оборудования в "Варшавском " больше.Профессиональность тренеров можно определить только занимаясь с человеком индивидуально не один месяц.Если сравнивать спортивные достижения,то может оказаться,что не во всех залах работают мастера спорта международного класса с 10-20 летним тренировочным стажем,в отличии от "Варшавского".А вообще, для достижения серьезных результатов важен не зал и количество не особо нужных тренажеров,а Ваше желание и целеустремленность.С уважением ко всем интересующимся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

А я в СК "Олімпія" займаюсь --- тренет Роман )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ходжу на аеробіку в спорткомплекс ВНУ, тренер дуже подобається, кожен раз різні заняття, і досить помірна ціна.

які саме там ціни? І можливо хтось знає де ще є аеробіка-фітнес і по яким цінам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ЕМТ - самий оптимальний спортзал! трошки старуватий, але з вересня відкривається новий корпус з навороченими тренажерами... На даний момент абонемент на тренажери коштує 120 грн (3 рази на тиждень, як такого то час не обмежують, але прийнято 1-2 год (щоб не нагліти)), індивідуальний підхід. Одноразове заняття 10 грн. (Тренер, душ,.... без цього ніяк). також є тенісний корт, ціни на нього я не памятаю, заняття фітнесом (для дівчат), хто домовиться - настольний теніс...

Ласкаво просимо

а де це знаходиться? Прохання точніше розповісти про місцезнаходження)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЕМТ - самий оптимальний спортзал! трошки старуватий, але з вересня відкривається новий корпус з навороченими тренажерами... На даний момент абонемент на тренажери коштує 120 грн (3 рази на тиждень, як такого то час не обмежують, але прийнято 1-2 год (щоб не нагліти)), індивідуальний підхід. Одноразове заняття 10 грн. (Тренер, душ,.... без цього ніяк). також є тенісний корт, ціни на нього я не памятаю, заняття фітнесом (для дівчат), хто домовиться - настольний теніс...

Ласкаво просимо

І мені цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

А я ходжу в Пауер Хаус. До 15 - 200 грн. перші заняття інструктор все показав, пояснив. Займаюся по базовій програмі. Дуже подобається. Ходжу на 8, людей зовсім небагато)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дома спорт зал.) Я курт крут)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось ходить на київському майдані повер фітнес вроді ? Ну там вкінці , як до річки спускатись )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Київській - http://joyfitness.com.ua/contacts

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Інтератлетиці зараз 290 безліміт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ласкаво просимо

І мені цікаво.

На справді ЕТМ(електротермометрія).Спортзал знаходиться на території цього заводу на Ковельській.Вхід з вул.Шевченка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...