Перейти до змісту

Каток "Снігова королева"

PavelS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 343
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Dima4s, ти на 19:00 був? Я і laska були, більш нікого не бачили. Треба було телефонами обмінятись, бо ми ще в кафе сиділи, то приєднався б.

Щодо катання -- не сподобалось. Ковзани ще гірші ніж торік і позаторік, лід вбитий повністю, а народу в 2-3 рази більше. Наступні рази приходитиму хіба що в кафе.

Опубліковано

Я нажаль нічого сказати не можу для порівняння. мені сподобався процес...

лід жах,ковзани жах, обслуговування ПРОСТО ПІЗ...( не видавали ковзани, парень стукає туди-йому відкриває дівчина, криком каже ГОЛОВОЮ ПОСТУКАЙ !) я ах..л :D Відчуваються наші люди....

але не будем про погане :smile3:

http://file.qip.ru/photo/lYbJMCxh/Фото161.html

Опубліковано

всім доброго!

піти нажаль (а може, читаючи відгуки, і на щастя) не вийшло.

на рахунок поганого льоду та обслуговування - чув про то не раз і від різних людей, тому пропоную:

ЗБИРАТИСЬ НЕ НА СНІГОВУ КОРОЛЕВУ, А В АДРЕНАЛІН, там є і каток і роллердром.

ваша думка з цього приводу?

Опубліковано

бу-бу, нажаль форс-мажор, аварія і сьогодні не потрапила на каток, але в середу обов'язково буду з своєю родиною і подружкою.

тому середа 19.00

Опубліковано

бу-бу, нажаль форс-мажор, аварія і сьогодні не потрапила на каток, але в середу обов'язково буду з своєю родиною і подружкою.

тому середа 19.00

У мене похід в кінотеатр :closedeyes:

Сомніваюсь що переконаю її піти на каток :unsure:

Опубліковано

Dima4s, а ще фотки є? Може себе де взнаю :)

А laska була тільки з дитиною (хлопчиком), подивись на останнє фото в темі, маєш взнати.

Опубліковано

Ні, не було чим робити фото :closedeyes: в мене н72 і та топлена....жахливо знімає..

І це було зроблено для людей які в останню мить тупо поморозились йти. :blink:

Тому що кататись не вмію, падати це ж позор....ужас!!! :D

Ще для тих хто нажрався як свиня, і також не пішов :D

Щоб знали що пропустили!! Редіскі :)

Опубліковано

Dima4s, а ще фотки є? Може себе де взнаю :)

А laska була тільки з дитиною (хлопчиком), подивись на останнє фото в темі, маєш взнати.

В мене поганий зір, запамятав я тільки тому, що ледь не наїхав на малого :blush:

Опубліковано

Dima4s,    :smile-zachot:за наполегливість.

Загубитися в тій кількості людей було зовсім нескладно. У мене було передчуття, що на вихідні це реально.

Таку якість льоду не пам"ятаю за всі роки своєї прихильності до "Снігової королеви"   :( Бували калюжі, бували вибоїни, але щоб і те і інше... З ностальгією згадую гладкий, як скло, лід. І ще брудні і мокрі шнурки, після зав"язування яких я досі не можу відмити руки  :D

Хоча, всеодно, отримала задоволення.   :P  Подругу витягла. Мій малий стояв вдруге на ковзанах, ще з часів некритого катку. Часті катання на роликах послужили йому гарну службу, не потребував моєї допомоги. Шліфував лід коліньми самостійно   :D    Та і з Пашою гарно потеревенили і прогулялися

PavelS, REDAKTOR, не кіпішуйте. Думаю адміністрації треба вказати на недоліки, бо вони явно зажрались. Авось і допоможе. А каву можна посунути і в Браму (наприклад) та і окремо теж зібратись не проти.

Адреналін можна спробувати, якщо буде критий. 

kykysya5, не парся, всяко буває, головне, щоб всі були живі здорові.

Dima4s, на цього малого ледь не наїхав?

post-2742-0-68821700-1294127889_thumb.jp post-2742-0-80490900-1294127921_thumb.jp

Опубліковано

ти дивись ато половина борди (чоловіча) буде орієнтуватись на дівчину

Та хай :D Не побачать вони її. В португалії живе зараз..

Так вийшло що це якісне, не надто старе фото і вирізати її якось не красиво було б.

Не прийміть за вихваляння якесь.. :unsure:

Опубліковано

Мені сподобалось.... :smile3:

Жаль що нікого знайомого так і не побачив :closedeyes:

http://file.qip.ru/photo/qij2tpSY/Фото157.html

:smile3:

а коли це фото було зроблено, коли ти був?

Я ходив 2 січня на 18.00, з дружиною. між іншим ми перший раз взагалі на ковзанах. Хвилин з 5 покатався під бортіком, потім сам почав їздити, один раз тікі гепнувся і то коли швидкості не розрахував. А вже за півсеанса катались вдвох з дружиною за ручку і без ніяких бортіків, поперло, на різдво хочу знову піти)))

Опубліковано

ОООООООООООООООООООО, це білявка зі сліпого побачення!!! так-так, я пам"ятаю, ти виставив шматочок цієї фотки без себе, ще й потім вигріб за це;-)

у нас память длінная!

Опубліковано

Dima4s, серед такого натовпу, а таки стикнулися! Це не випадково  ;)

І перестань мені викати, а то ображусь. 

Фото з білявкою і я пам"ятаю. Дякуючи цьому фото і Толіку, думаю тема стрімко оживиться :D

Опубліковано

Був вчора, якість ковзанки неприємно вразила.

На такий лід більше не піду.

Буде в кого інформація по стану ковзанки - відпишіть.

Дякую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...