Перейти до змісту

Чоловіки, чи платите ви за жінок

laska

281 користувач проголосував

1. 1. Чи платите Ви за жінку

• Завжди на 100%, інакше мене образить
      73
    • Пропоную, але можу погодитись 50/50
      38
    • Ніколи не плачу, це образить її
      5
    • Залежить від виду стосунків
      88

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

<p>

<br />хлопці ж в цьому плані зазвичай не тішать себе іллюзіями<br />
<br /></p>

Тобто? Ви заперечуєте можливість того, що чоловіки можуть любити і більше того,- закохуватись? Чоловіки женяться лише по розрахунку?

Да при чому тут розрахунок ? Чоловіки просто ЧАСТІШЕ закохуются в хороших ніж поганих дівчаток, а з поганими лише гульдебасять, НЕ МАЮЧИ НА МЕТІ з ними одружуватись. То все не правило й не аксіома, а всього лише ТЕНДЕНЦІЯ, бо всі ми різні й в кожного своє життя й зовсім вже узагальнювати не доречно

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

От вам і вся формула розрахунку: женяться на безпроблемних, легких в управлінні домогосподарках, а за сіськи платять. А кажете при чому тут розрахунок?!? І справді, ніяких іллюзій.

Опубліковано

<p>

<br />Погоджуюся!!!  За "сіські" можна і заплатити....   <br />
<br /></p>

Та й за піпіські при великому бажанні не проблєма :-)

Опубліковано

шо ви тут влаштували?) все залежить від фінансових можливостей пари. взагалі, чим менше відчувається напряга на рахунок от-таких фінансових нюансів, тим гладше проходять стосунки. ІМХО, платить той *в кого під рукою ближче гаманець*.

Опубліковано
все залежить від фінансових можливостей пари

Все залежить від відношення до "етого дєла" обох учасників.

Опубліковано
... яке приходить з досвідом.

Техніка, можливо, приходить. Можливо навіть те ж відношення змінюється з часом, але поширюється це далеко не на всіх.

Опубліковано

Все залежить від відношення до "етого дєла" обох учасників.

... яке приходить з досвідом.

яке ето дєло?? який досвід? єб**ться стидно!!

Опубліковано

От вам і вся формула розрахунку: женяться на безпроблемних, легких в управлінні домогосподарках, а за сіськи платять. А кажете при чому тут розрахунок?!? І справді, ніяких іллюзій.

то ви зараз що хочете довести ? що ми погані ? так ми це й так знаємо :) В чужих руках завжди грубший (с) :)

Опубліковано
В подруги чоловік завжди кращий

Мдя, люблять дівчата хлопцями мірятись. А ти потім слухай "а в неї він такий, а в неї він сякий, і в них так аляля а в нас пічалько" <_<

Опубліковано

Як любить казати моя подруга: свого "щастя" нікому не побажаю, але й на чиєсь не зарюсь, бо воно може бути як і моє, тільки зовні привабливе.

Это мой крест и нести его мне! (с) "Покровские ворота" :)))

Але я так бачу, що в жіночому клубі пора спільноту "жертв" протилежної статі створювати :D Да, Slavco, щось таки перевернулось в цьому світі.

Опубліковано

ЭДУАРД АСАДОВ - КАК МНОГО ТЕХ, С КЕМ МОЖНО ЛЕЧЬ В ПОСТЕЛЬ...

(отрывок)

Как много тех, с кем можно лечь в постель, Как мало тех, с кем хочется проснуться... И утром, расставаясь обернуться, И помахать рукой, и улыбнуться, И целый день, волнуясь, ждать вестей.

Как много тех, с кем можно просто жить, Пить утром кофе, говорить и спорить... С кем можно ездить отдыхать на море, И, как положено - и в радости, и в горе Быть рядом... Но при этом не любить...

Как мало тех, с кем хочется мечтать! Смотреть, как облака роятся в небе, Писать слова любви на первом снеге, И думать лишь об этом человеке... И счастья большего не знать и не желать.

Как мало тех, с кем можно помолчать, Кто понимает с полуслова, с полу взгляда, Кому не жалко год за годом отдавать, И за кого ты сможешь, как награду, Любую боль, любую казнь принять...

Вот так и вьётся эта канитель - Легко встречаются, без боли расстаются... Всё потому, что много тех, с кем можно лечь в постель. И мало тех, с кем хочется проснуться.

<...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...