Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Чи можна в Приват24 купити інші валюти онлайн крім USD, EUR, UAH? Цікавать наприклад швейцарський франк.

Ні

Опубліковано

Термінове запитання

Як мені (клієнту Привата) поповнити з найменшою комісією чужу зарплатну карту Привата готівкою?

В тарифах знайшов таке 

За номером картки в терміналі:
- для клієнтів ПриватБанку - 0,2%, але не менше 2 грн;

Опубліковано

Власнику картки відкрити Приват вклад, тобі закинути на нього суму, власнику зняти гроші з Приват вкладу на свою зарплатну картку. Комісія має бути - 0.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
2 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

З’ясовували, у кого кращі умови

monobank, ПриватБанк і Альфа-банк влаштували перепалку в Twitter, намагаючись з’ясувати хто з них краще.

і що,з'ясували?

Опубліковано
18 хвилин тому, paksivatova сказано:

і що,з'ясували?

Що у банківських маркетологів з соціальних мереж (SMM),  багато вільного часу або дуууууже велика З.П.

Спойлер

Опубліковано

Державний банк для людей

(Запостив відео лише для оцінки профФесійного коментаря банку)

Опубліковано
1 година тому, Zeiss сказано:

(Запостив відео лише для оцінки профФесійного коментаря банку)

ну, в приматбанку - ще ті "примати" трапляються ))

P.S. Хоча - хз, моїй мамі - 65, оплаті смартом - "довіряє не дуже", а от оплачувати комуналку з термінала привата чи ощада - навчив ще кілька років тому, як тільки зросла комісія за оплату в касі. 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хтось знімав гроші з Приватбанку сьогодні, після 18:00? Якісь помилки викидав банкомат. Я вперше побачив, як вилетіла оболонка і запустилась командна стрічка. Дивно, що Приватбанк майже скрізь використовує Linux а на банкомата стоїть вінда.

Опубліковано
1 hour ago, $ΩLΩMΩN said:

Хтось знімав гроші з Приватбанку сьогодні, після 18:00? Якісь помилки викидав банкомат. Я вперше побачив, як вилетіла оболонка і запустилась командна стрічка. Дивно, що Приватбанк майже скрізь використовує Linux а на банкомата стоїть вінда.

фотку давай

Опубліковано
15 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Хтось знімав гроші з Приватбанку сьогодні, після 18:00 

це як? зараз тільки 14, а ти вже питаєш про те, що буде після 18-ї години

P.S. Зав'язуй з психотропами)))

Опубліковано

Я вперше побачив, як вилетіла оболонка і запустилась командна стрічка.

досить часто таке буває, позавчора така фігня була з двома банкоматами в Приматбанку (в "Мальвіні")

З ощадбанківськими - спостерігаю це явище регулярно, і в ощаді - таки вінда (мож не скрізь).

Опубліковано

Дивно, що Приватбанк майже скрізь використовує Linux а на банкомата стоїть вінда.

Просто банкомат це така штука, яка іде вже з готовим ПЗ, і тупо вінду переставити на лінукс - фокус ніфіга не вийде. Які банкомати з яким пз купили - такі і стоять

Опубліковано
9 годин тому, vampirich сказано:

банкомат це така штука, яка іде вже з готовим ПЗ, і тупо вінду

І вінда там якщо, не у всіх,  то у більшості --- давно непідтримувана  ХР. 

:)

Опубліковано
5 годин тому, Unknown сказано:

Жуть.

Спойлер

Доречі на ГПЗ біля відділення Приватбанку є банкомат з сенсорним екраном і новим ПЗ. Там ще можна не тільки отримувати кошти але й робити внесення. Ніби нормальний, мені сподобався.

Опубліковано
8 годин тому, Unknown сказано:

:)

Ну тут не так все просто. ХР для АТМ  до цього часу підтримується. Контракти, одннако.

Опубліковано
3 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Жуть.

Показати прихований контент

Доречі на ГПЗ біля відділення Приватбанку є банкомат з сенсорним екраном і новим ПЗ. Там ще можна не тільки отримувати кошти але й робити внесення. Ніби нормальний, мені сподобався.

Боян. на Перемоги 15 у Райфі не тільки депозитний модуль та сенсорний дисплей   -  ще й безконтактний зчитувач є, во :).  Картку  йому до спеціально обученого місця прикладаєш і вуаля . Вам для колекції скальпів тушок банкоматів. :)

Опубліковано
31 хвилин тому, Slavco сказано:

Боян. на Перемоги 15 у Райфі не тільки депозитний модуль та сенсорний дисплей   -  ще й безконтактний зчитувач є, во :).

Політика Райфа щодо скорочення кількості банкоматів мені не подобається. Їх всього пару штук на Луцьк залишилось. Мені, зручніше, коли в місті стоїть 40 звичайних банкоматів ніж 4 самих модних від Райфайзена.

Опубліковано
4 годин тому, Slavco сказано:

Ну тут не так все просто. ХР для АТМ  до цього часу підтримується. Контракти, одннако.

Я кілька додаткових років за рахунок цього "підтримував" свою звичайну ХР,  кілька маніпуляцій в реєстрі рішає 

)))

Опубліковано
1 хвилина тому, Unknown сказано:

Я кілька додаткових років за рахунок цього "підтримував" свою звичайну ХР,  кілька маніпуляцій в реєстрі рішає 

)))

;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...