Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

В мене адски плющить канал, зі 100 видає ледве 1, в когось є такі проблеми? Конякіна.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли вже провайдери будуть попереджувати наперед, чи вибачатися. Я вже не кажу гроші повертати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надіюсь усім прийшов лист? На всякий випадок закину сюди.

paDqw.jpg

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так а на скiльки зросли тарифи?

Якщо я пiдключався 3 роки назад i платив 20грн/60Mb, то зараз скiльки буду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 Мб/с. - 59 грн/міс.

50 Мб/с. - 79 грн/міс.

100 Мб/с. + ТБ - 99 грн/міс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Другий день довго відкриваються сайти, на Кравчука. То тільки в мене?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене також.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене також ! Надоїло !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

100 Мб/с. + ТБ - 99 грн/міс.

Сьогодні прийшла смс про щомісячну оплату в розмірі 85грн/міс, тариф 100мб/с.

Щось змінилось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так... з 1го квітня піднялися ціни...

і якість жесть як погіршилася...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, айрбайтси 2 раза на моїй пам'яті піднімали ціни, але це стосувалось лише нових тарифів, старі абоненти як платили, так і платять. Погіршення якості теж не помітив, міряйте канал і трясіть техпідтримку.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, айрбайтси 2 раза на моїй пам'яті піднімали ціни, але це стосувалось лише нових тарифів, старі абоненти як платили, так і платять. Погіршення якості теж не помітив, міряйте канал і трясіть техпідтримку.

Ні, старі тарифи теж піднялися ( в мене було 75грн за 100 мбіт\с стало 85).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивна контора той айрбайтс. в мене було 75 грн навіть після 1-го квітня, допоки я не зайшов на сайт десь тиждень тому і не прийняв умови колективного договору, і відразу та той же ж день по тарифу 85 грн зняло :) Тому хто, ще не логінивися і не приймав, то не приймайте, можливо і тариф старий залишиться

Змінено користувачем charlie
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На жаль, цього разу змінили всім. У мене в приватному кабінеті вже стоїть до сплати 59 грн, за канал 20 МБіт. а було 50. В минулому році платив 55, але мав ще й телебачення, потім сказали що IPTV доступне тільки в тарифах на 100 МБіт, Тому ТВ мені вимкнули і абонплату зменшили на 5 грн.

До речі, витяг з їх сайту : Ми намагаємося буди лояльними до Абонентів, не зважаючи ні на що. Тому ми розробили таку пропозицію:

- Ви зможете і далі отримувати послуги за старими цінами, якщо сплатите авансом за три, шість або дванадцять місяців.

Змінено користувачем SergeyS
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивна контора той айрбайтс. в мене було 75 грн навіть після 1-го квітня, допоки я не зайшов на сайт десь тиждень тому і не прийняв умови колективного договору, і відразу та той же ж день по тарифу 85 грн зняло :) Тому хто, ще не логінивися і не приймав, то не приймайте, можливо і тариф старий залишиться

Звідки зняло? Ящо ти раніше, до подорожчання, проплатив на рік вперед, то повинно знімати всі ті ж 75 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75,

я не на рік вперед проплатив. я просто поповняв рахунок і в мене там постійно було 200-300 грн і поденно знімало. Я зайшов на сайт десь 3-4 квітня і побачив цей договір, але умови не приймав і просто вийшов. І забирало по старому тарифу, до поки не зайшов пізніше і не прийняв умови. Там певно десь в індивідуальному договорі були певні умови про тарифи і вартсіть, а колективний юридично якби дай "лазейку" айрбатсу для підняття вартості для мого тарифу.

Але за якихось 10 грн точно не буду переживати і так в україні певно найдешевший нет у світі в 3.5 $ за 100мбіт :D

Змінено користувачем charlie
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

del

Змінено користувачем drozl
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задрали ці тормоза - переєструвався на сайті в кабінеті, скинув налаштування роутера і все заграло, сайти літають, торенти на 98мбіт\с качаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задрали ці тормоза - переєструвався на сайті в кабінеті, скинув налаштування роутера і все заграло, сайти літають, торенти на 98мбіт\с качаються.

Походу роутер просто глюкнув)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Страшно тупити почав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мої 5 коп., по вул. Кравчука вже 3 роки на акційному тарифі за 60 грн, пінг та швидкість + техосблуговування тільки радує + відстрочка на 15 днів, просто красота! Перейшов з Датагруп, бо там дійсно був жах. Тепер переїзджаю на Грушевського 1, там їхніх мереж немає, опять Датагруп(, побачимо. Можливо хто проживає в "клюшці", скооперуємось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо за херня кожні 5хв. вибиває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо за херня кожні 5хв. вибиває.

в мене норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75,аналогічно :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після дзвінка в службу підтримки, все стало добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...