Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ну я не дуже розумію в чому сенс робити тижневі тарифні плани.

Я теж. Був шикарний тариф - 75 грн за 100 Мбіт. Нєт бл*ять - треба було зробити його за 100 грн (бо 25 грн / тиждень).

Ці теж шлють СМС-ки. Типу заплатіть за послуги. А потім - Усьо - нет кончився. Заплатив - О! нет включився!

• +1 1
Опубліковано

Трохи офтоп: рився на сайті АБ, знайшов таку послугу як "Тест Швидкості". Типу, 3 дні залявного нету на більшій швидкості, а потім повертаєшся до свого звичного тарифу, чи як? Хтось то пробував?

Опубліковано

як то був ? він і є

в мене наприклад так і лишився.

Аналогічно, нові тарифи-для нових абонентів, а для старих-старі, або за бажанням можна перейти на нові

Трохи офтоп: рився на сайті АБ, знайшов таку послугу як "Тест Швидкості". Типу, 3 дні залявного нету на більшій швидкості, а потім повертаєшся до свого звичного тарифу, чи як? Хтось то пробував?

Краще запитати як це працює безпосередньо на форумі АБ

Опубліковано

Пробував кілька місяців тому - все чудово йшло, три дні потестив і швидкість повернулась до звичної.

Опубліковано

Пробував кілька місяців тому - все чудово йшло, три дні потестив і швидкість повернулась до звичної.

І ще буду тестити, коли треба буде багато Гб скачати :D

Опубліковано

От буржуяки! А в телефон нагадування за день до закінчення слабо поставити?

Ну я не дуже розумію в чому сенс робити тижневі тарифні плани.

Київстар присилає sms, Укртелеком квитанції.

Airbites в профілі запитує номер телефону та email, але не сповіщає.

А що тут не ясно. Всім гроші треба. Якщо був тариф 20 Мб/с - 60 грн на місяць, або 720 грн за рік, то тепер лише 10 Мб/с - 15 грн в тиждень і вже 780 грн в рік

Опубліковано

Я починаю думати в сторону Київстару знову... :(

Хоча не дуже хочеться. Власне, мені і цих 20 Мбіт/с вистачає з головою. А 60 грн - не такі й великі гроші. Колись на УТК платив по 100 в місяць за 4 мбіт.

Опубліковано (змінено)

ось прийшло на пошту

Шановний користувач!

З радістю поспішаємо розповісти Вам про те, що з сьогоднішнього дня всім абонентам Airbites доступна спрощена схема доступу до популярного відеосервісу oll.tv. На oll.tv вас чекають тисячі фільмів, серіалів, телепередач та прямі трансляції найкращих європейських футбольних турнірів в HD-якості.

Тепер ви можете зареєструватися на oll.tv просто з особистого кабінету, або за посиланням. Вартість активації передплати, що надасть доступ до тисячі фільмів, серіалів та прямих трансляцій лише 1 гривня!

Реєструйтеся прямо зараз!

хтось підписавсь?

Змінено користувачем stasis
Опубліковано

ось прийшло на пошту

Шановний користувач!

З радістю поспішаємо розповісти Вам про те, що з сьогоднішнього дня всім абонентам Airbites доступна спрощена схема доступу до популярного відеосервісу oll.tv. На oll.tv вас чекають тисячі фільмів, серіалів, телепередач та прямі трансляції найкращих європейських футбольних турнірів в HD-якості.

Тепер ви можете зареєструватися на oll.tv просто з особистого кабінету, або за посиланням. Вартість активації передплати, що надасть доступ до тисячі фільмів, серіалів та прямих трансляцій лише 1 гривня!

Реєструйтеся прямо зараз!

хтось підписавсь?

В мене й на сайт не виходить зайти.

Опубліковано

А я таким сайтом не користуюсь бо з нього не можна скачти відео. ріжуть гади його на кусочки :0160:

Опубліковано

а у мене після року користування появився новий тарифний план, 75грн за 100 Мбіт, на якому я зараз і сиджу :) і до речі, в плані роутерів - протестив кілька штук, самим кращим для мене виявився Cisco SB RV110W-E-G5-K9 http://rozetka.com.ua/cisco_sb_rv110w/p159783/, властиво ссилку дав на розетку, де я його і купував, тільки рік тому він коштував 100 баксів. Прекрасно працює, якщо звичайно у провайдера нема проблем. Але половину червня в мене інета не було в принципі, як і у всьому будинку. Потім ще один раз виникла проблема - якась паскуда мені і ще кільком сусідам перерізали кабель, само собою до провайдера претензій бути не може, тим паче що після гуртової заявки по телефону все полагодили за пів дня. Якби не проблеми в червні - для мене був би ідеальний провайдер, швидкість і ціна мабуть найкращі. До речі, на мій роутер лягає некисле таке навантаження - 3 клієнта по шнурку + 4-й це мережевий принтер, 4 клієнта по вай-фай, правда 1 - це телефон. І він умудряється всім нормально роздавати IPTV, в тому числі двом безпровідним клієнтам одночасно. Правда все-таки часом підвисає, особливо коли надто активно переключати канали на IPTV. І в серпні була проблема з авторизацією після перезавантаження роутера, але якось минулось. В средньому змушений перезавантажувати роутер десь раз на 2-3 тижні, часом місяць працює без глюків... І швидкість закачки по торренту десь 10-11 мегабайт/сек., що в принципі максимум для 100 мегабітної сітки. Зауважу ще що роутер став працювати набагато стабільніше і без зависань після переходу на швидкість з 80 до 100 мегабіт... Може співпадіння а може через якісь технічні особливості роутера, хз...

Опубліковано

дивно якось. на віндовс - не хоче працювати, а лінуксі все гуд

Фаєрвол блочить на вінді... міняйте антивірус абож настроюйте фаєрвол в антивірусі

Опубліковано

Цікавить як справи з інетом на Львівській, бо на сайті такої адреси в замовленнях немає....

Цікавить адреса Львівська 148, або Левітана 22а.

Дякую.

Опубліковано

Цікавить як справи з інетом на Львівській, бо на сайті такої адреси в замовленнях немає....

Дякую.

.... ніяк, як буде можливість підключитися в даному районі відпишусь ....

• +1 1
Опубліковано

Дякую.

.... ніяк, як буде можливість підключитися в даному районі відпишусь ....

дякую... (((

Опубліковано

Інтернет щось не працює, в роутері ір визначається як статичний, а не динамічний. У всіх так?

Це значить 'хтось' поліз в налаштування роутера.

ІР не може визначатись.

В залежності від обраного типу WAN він динамічний, або статичний.

Для коректної роботи послуги повинен бути вибраний тип - Динамічна адреса.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...