charlie Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 11:00 #201 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 11:00 давайте звать Козюру !!!!!!!!! Бу-ра-тино
madkot Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 11:19 #202 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 11:19 оплата ремонту маршруток після неякісних (розкрадених) доріг, як завжди, лягла на плечі пасажирів. В києві 3 грн (це при тому що я можу проїхати на них 10-30км ), в луцьку 2,5 (за 2-3 зупинки) круто, а тепер порівняйте зарплати в цих містах Ну нехай тих вже 2,5 грн, то хоч би тоді підняли з/п водіям, хоч би хтось выд цього виграв, хоча дуже сумніваюсь в цьому. в Києві повно маршруток по 2,5 - за цю відстань маршрутка проїзжає десь 8-12 км, більш довші - по три гривні
Skorpio76 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 11:25 Автор #203 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 11:25 Усі маршрутні перевезення у Луцьку "підім"яли" під себе кілька компаній. Схоже їм вдалося знайти спільний "підхід" до чиновників і успішно побідкатися на малі прибутки. Сумніваюся, що транспортне обслуговування врезультаті підвищення вартості проїзду стане кращим.Моя думка, можна було б підняти вартість проїзду скажімо після 21.30 - до 3 грн. А вдень, коли наповненість салону нормальна - лишити ті ж 2 грн. Це нормальний компроміс. До місць посадки / висадки у встановлених місцях звикли. То і з цим буде все гаразд. Все-таки це маршрутні ТАКСІ. В усіх є годинники. А щоб водії не хитрували, контролюати GPS пристроями.
charlie Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 11:30 #204 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 11:30 в Києві повно маршруток по 2,5 ну в них також будуть піднімати, по сьогодні бастують Моя думка, можна було б підняти вартість проїзду скажімо після 21.30 - до 3 грн. А вдень, коли наповненість салону нормальна - лишити ті ж 2 грн. думка непогана, просто в нас такий народ що путанини і скандалів точно не уникнути.
Arden Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 12:07 #205 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 12:07 машиною їздити стає вигідніше)
aroma Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 12:21 #206 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 12:21 Кинув оком на тему, аж не повірив. Відкрив, почитав, аж легше стало. Думав що «покращення» відмінили...Буде мітинг проти підвищення — піду. Я за мирні мітинги. Тільки хто поведе?Якщо ні, то куплю вєлік, хай вдавляться тими 50 копійками.
zzzvalentinxxx Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 12:33 #207 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 12:33 ага, а я на власному авто їжжу.. також шкода грошей на маршрутки! аж 2,5!!!!
vetalforever Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 13:59 #208 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 13:59 цікаво чи проїзний квиток подорожчає...
bandit Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 18:18 #209 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 18:18 плюсую 205й пост ...ввечері важко знайти маршутку
Forever Autumn Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 18:37 #210 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 18:37 http://www.volynnews.com/news/economics/proyizd_u_marshrutkakh_bude_po_250/
perforator Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 19:32 #211 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 19:32 на ВН в коментах піпли обурюються на стоячі місця, та, буцімто висмоктану з пальця нерентабельність для перевізників.Виникає декілька запитань:1.Пасажирів під дулами автоматів змушують пхатися у вщент наповнену маршрутку,ламаючи двері та сидіння?При умові,що досить часто варто лише зачекати трохи часу, та діждатись оптимальніший та комфортніший варіант,так ні, пруться з торбами,неначе це дійсно остання маршрутка,і висять на спинках крісел та поручнях,може то їм вкайф?2..Чи багато хто з пасажирів ВИМАГАЄ квиточка? Є навіть такі "оригінали" які доїхавши до своєї зупинки,тишком пхають в долоню поряд стоячому кондуктору свій законно придбаний квиток,спеціально збережений майже в цнотливому вигляді,і виходять, горді своїм вчинком,бо ж дали заробити бідному кондуктору,кинувши,немов жебраку дві гривні. Так і живемо.Це були думки вслух.Дякую за увагу.
vampirich Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 19:39 #212 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 19:39 1.Пасажирів під дулами автоматів змушують пхатися у вщент наповнену маршрутку,ламаючи двері та сидіння?При умові,що досить часто варто лише зачекати трохи часу, та діждатись оптимальніший та комфортніший варіант,так ні, пруться з торбами,неначе це дійсно остання маршрутка,і висять на спинках крісел та поручнях,може то їм вкайф?я з 7.30 до 8.20 на своєму маршруті іще не бачив такої марштутки, в якій не було б давки.Всі забиті "під зав"язку"Пізніше виходити не можу - запізнюся на роботу. раніше - не факт що там пустіші маршрутки, та й в принципі на годину раніше на роботу приїжджати, заради того, щоб їхати не в переповненій маршрутці теж якось не бачу смисла
Skorpio76 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 20:09 Автор #213 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 20:09 Проблему переповненої маршрутки має вирішувати будь-хто (держ регулятор, перевізник), але не пасажир!Ніхто просто не хоче подумати, що на час-пік варто подати автобуси більшої місткості, зменшити інтервал часу між черговими автобусами, призупинити права безоплатного проїзду.Звичайно, водій радіє хорошій виручці, держ чиновник звітує, що забезпечив рух громадського транспорту. Кишенькові злодії користують нагодою гарно "пополювати".А людина, яка поспішає на роботу має бути такою великодушною, уступупаючи чергу на посадку у черговий автобус.Пасажир оплачує послугу. Його головне завдання - оплатити. Все решта - послуга, яку для нього має організувати влада та перевізник.Так живе увесь цивілізований світ. Рано чи пізно і ми прийдемо до цього. Аби лише була конкуренція.Ще буде час, коли перевізники будуть в рекламі на ТБ чи в інтернеті запрошувати користуватися саме їхніми послугами, показуючи як гарно у салонах їх автобусів, які чемні їх водії, як чітко дотримується графік руху.
perforator Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 20:09 #214 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 20:09 " та й в принципі на годину раніше на роботу приїжджати, заради того, щоб їхати не в переповненій маршрутці теж якось не бачу смисла"... тоді є смисл або вибрати альтернативу доїзду на роботу (тролейбуси,таксі,власне авто,сусіди-знайомі на авто,яким і в ту сторону і в той же час,велосипед,роликові ковзани,(взимку звичайні) ,скутер,мотоцикл, літак,пароплав,яхта,електричка, машина часу) тощо або вже добиратись сабжом,не нарікаючи на владу та перевізників,водіям та чиновникам також потрібно за щось сім'ї годувати хлібом, а краще з маслом. " Проблему переповненої маршрутки має вирішувати будь-хто (держ регулятор, перевізник), але не пасажир!" тоді кожному пасажиру в час пік персональну маршрутку! За 1.50, або автопоїзд,довжиною пару км, або процесію маршруток,одна за одною, як на похоронах.
Panterka22 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 20:43 #215 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 20:43 Є навіть такі "оригінали" які доїхавши до своєї зупинки,тишком пхають в долоню поряд стоячому кондуктору свій законно придбаний квиток,спеціально збережений майже в цнотливому вигляді,і виходять, горді своїм вчинком,бо ж дали заробити бідному кондуктору,кинувши,немов жебраку дві гривні. Так і живемо.Талончик здається можна віддати тільки в 15-ках, бо тільки в них тобі зразу дадуть білет на руки. І знаєте, що я вам скажу? Я теж іноді з квитком так грішу. Якщо кондуктор адекватний, а ти проїхав паро зупинок, то можна і віддати, нічого страшного в цьому немає. Люди по 2 місяця і більше не отримують зарплату.За 1.50, або автопоїзд, довжиною пару км, або процесію маршруток, одна за одною, як на похоронах.Ви так говорите, ніби якщо проїзд буде коштувати 1 грн і менше, ви будете не проти, якщо вас будуть возити з мішками картоплі в маршрутці і т.д., в кращому випадку. Ми з вами живемо в цивілізованому світі, і якщо перевізник встановив ціну 1.50 чи 2 грн, він має надавати відповідну якість перевезення.Депо згадали, але.. все ж таки, а де згадка про диких водіїв, які зранку кричать на весь салон: "Передаємо за проїзд, бо зараз зайду на знадні двері", "ей, ви, що заходили, передавайте за проїзд", "Гальорка, за проїзд платити будем?" та "я зараз стану і не буду їхати поки всі не передадуть за проїзд"? Ну це ще якось культурно написав, а зранку це звучить по іншому. А чистота салону автобуса? Грязні вікна, поручні, підлога. Можна ж протерти швидко на кінцевій, або хоча б зробити вигляд. Але ж де? Краще вартість проїзду підняти.ІМХО: Не обґрунтовано.
Smith Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 20:59 #216 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 20:59 perforator, перевізник/водій маршрутки?
TFA Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 21:11 #217 Опубліковано 26 Лютого, 2013 в 21:11 Ви помітили, що коли відбувається подорожчання проїзду в тролях, то зразу і в маршрутках піднімаються? Дуже рідко, тільки одностороннє підвищення відбувається. Це, очевидно, робиться, щоб зберегти різницю у 2 рази. Одного разу (не пам'ятаю точно коли) були збільшили проїзд в маршрутках, а в тролях ні, то пасажирів в "рогатих" стало значно більше.
SunSeth Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 03:31 #218 Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 03:31 Талончик здається можна віддати тільки в 15-ках, бо тільки в них тобі зразу дадуть білет на руки. І знаєте, що я вам скажу? Я теж іноді з квитком так грішу. Якщо кондуктор адекватний, а ти проїхав паро зупинок, то можна і віддати, нічого страшного в цьому немає. Люди по 2 місяця і більше не отримують зарплату.Через таких, як ви, вони зарплату і не отримують, податків не сплачують.
Denton Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 06:32 #219 Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 06:32 Сьогодні їхали у "2". У салоні всі цінники здерті (а в них вони і на вхідних дверях, і справа над вікнами, і на кабіні водія)!!!! Водій з 5 грн дав здачі 1 грн. Тобто по 2грн.Хтось звертав увагу на наявність цінників у салонах???Сьогодні їхав в 16 на роботу... Всюди цінники в маршутці вісять...
Zevs_Isver Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 06:45 #220 Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 06:45 Талончик здається можна віддати тільки в 15-ках, бо тільки в них тобі зразу дадуть білет на руки. І знаєте, що я вам скажу? Я теж іноді з квитком так грішу. Якщо кондуктор адекватний, а ти проїхав паро зупинок, то можна і віддати, нічого страшного в цьому немає. Люди по 2 місяця і більше не отримують зарплату.Через таких, як ви, вони зарплату і не отримують, податків не сплачують.редко езжу в 15но всегда кондуктор отрывает талончик из "пачки" и перед тем как отдать надрываетмне никогда не давали надорваный талончик
searcher Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 07:23 #221 Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 07:23 Через таких, як ви, вони зарплату і не отримують, податків не сплачують.Давай ще згадаємо який відсоток лучан отримують з/п в конвертах...
jack74 Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 07:24 #222 Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 07:24 редко езжу в 15но всегда кондуктор отрывает талончик из "пачки" и перед тем как отдать надрывает... и тут же ...мне никогда не давали надорваный талончик
Deemon Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 07:29 #223 Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 07:29 малось на увазі проданий по 2 кругу талон, котрий не відривався з загальної пачки при пасажирові безпосередньо
Zevs_Isver Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 07:40 #224 Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 07:40 редко езжу в 15но всегда кондуктор отрывает талончик из "пачки" и перед тем как отдать надрывает... и тут же ...мне никогда не давали надорваный талончик ой, каламбур поправлюсь, талончик всегда при мне надрывали
jack74 Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 07:55 #225 Опубліковано 27 Лютого, 2013 в 07:55 Zevs_Isver, аааа..... дійшло я згальмував Ви помітили, що коли відбувається подорожчання проїзду в тролях, то зразу і в маршрутках піднімаються? Дуже рідко, тільки одностороннє підвищення відбувається. Це, очевидно, робиться, щоб зберегти різницю у 2 рази. Одного разу (не пам'ятаю точно коли) були збільшили проїзд в маршрутках, а в тролях ні, то пасажирів в "рогатих" стало значно більше. а в нас ВСІ ціни взаємо пов'язані подорожчав цукор? панєслось... подорожчала олія? панєслось... подорожчала пшениця? панєслось! вибори?! - ПАНЄСЛОСЬ! ЛІТО?! Новий Рік?! - ПАНЄСЛОСЬ! СВЯТА?!?!?!? - ДВА РАЗИ ПАНЄСЛОСЬ! та й навіть коли ще щось не подорожчало, то вже "засоби массової інформаціїї" наганяють ажіотажів наперед по чиїхось замовленнях: "експерти прогнозують, що ... підніметься ціна на ..., так як прогнозується ... " Як тільки я почув по радіо, що Тернопільські маршрутчики забастували про підвищення цін за проїзд, я вже зрозумів, що скоро це буде в нас. От і є
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.